14 Nisan 2010, Çarşamba 08:29:14

Polonyalı vekilden şok iddia!

Devlet başkanı ve heyetinin ölümüne yol açan uçak kazasıyla ilgili Rusya şüphesi ilk kez bir resmi ağızdan dillendirildi.
  • ikinci KATİN katliamı.fail :yine RUSYA.
  • temiz bi iş oldu bi de üstüne siyasi ilişkiler düzelsinde Ruslar Polanyayı da sindirmiş olsun...

Polonyalı milletvekili Artur Gorski, Rusya'nın, Devlet Başkanı Lech Kaçinski'nin Katin'de katliamı anma törenine katılmaması için uçağın inişini 4 kez engellediği iddiasında bulundu. İddiaya göre bunun nedeni ise anma töreninden birkaç gün önce Rus Başbakan Vladimir Putin'in ilk kez katıldığı anma töreninin gölgede kalmasının Moskova tarafından istenmemesiydi. Ancak Gorski'ye göre Rusya'ın bu erteleme planı felaketle sonuçladı.

"VERİLERİ ALMADIK"

Rusya'daki Smolensk yakınlarındaki askeri havaalanı kontrolörlerinden Anatoli Murayev ise "Uçağın hareketleri ve irtifası hakkında verileri almadık. Pilotun bunları bize vermesi gerekiyordu' açıklamasında bulundu. Kontrol kulesi şefi Pavel Pliyusnin de uçağın irtifası hakkındaki bilgileri iletmediğini doğruladı. Pliyusnin, "Nasıl bilebilirim. Belki de pilot iyi Rusça bilmiyordu. Rusça konuşuyordu, ama rakamlar onlar için zor birşey. Pilot bana 'yeterli yakıtım var, yaklaşıyorum inemezsem başka bir havaalanına gideceğim' dedi' ifadesini kullandı.
 

Polonyalı vekilden şok iddia!

Yorumlar

Misafir ~ 14 yıl önce
ikinci KATİN katliamı.fail :yine RUSYA.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 14 yıl önce
temiz bi iş oldu bi de üstüne siyasi ilişkiler düzelsinde Ruslar Polanyayı da sindirmiş olsun...

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000