11 Nisan 2016, Pazartesi 08:37:32

Polonya'da kazanın 6. yılında anma töreni

Polonya’da zamanın Cumhurbaşkanı Leh Kaçinski, eşi ve heyetindeki 94 kişi, ölümlerine neden olan uçak faciasının yıldönümünde anılıyor.
  • havacılık ile ilgili öyle ahım şahım iddaya gerek yok. kaza raporu açık taraflı olduğu halde rusları en çok suçlamıyor. düşünün bu raporu hazırlayanlar abd güdümlü çalışanlar. polonya büyük liderine yansın.
  • kgb'nin başını yediği masum bir cumhurbaşkanı... yazık oldu...

Polonya’da zamanın Cumhurbaşkanı Leh Kaçinski, eşi ve heyetindeki 94 kişi, ölümlerine neden olan uçak faciasının yıldönümünde anılıyor. Kazanın altıncı yıl dönümü adına başta başkent Varşova olmak üzere birçok noktada törenler düzenlendi.

Varşova’daki törene Leh Kaçinski’nin ikiz kardeşi Jaroslav Kaçinski’nin yanı sıra Başbakan Beata Szydlo ve diğer hükümet ve askeri görevlilerle birlikte kurban yakınları ve bu acıyı paylaşan vatandaşlar katıldı.

Düzenlenen resmi törenlerde hazır bulunan Cumhurbaşkanı Andrzej Duda ve ailesi Kaçinski ve eşininin Krakow’daki Wawel Katedrali’nde bulunan kabirlerine çelenk bıraktı.

Kaçinski’nin liderliğindeki Adalet ve Hukuk Partisi, söz konusu faciada uçağın düşmeden önce havada gerçekleşen bir saldırı sebebiyle parçalara ayrıldığını ispatlayan kanıtlara ulaştıklarını iddia ederek, Moskova’yı işaret ediyor. Moskova ise ‘absürt’ olarak nitelendirdiği bu iddiaları reddediyor.

Cumhurbaşkanı ve eşini taşıyan uçak, 10 Nisan 2010 tarihinde Rusya’nın Smolensk kentine inişi geçtiği sırada düşmüştü.

Polonya'da kazanın 6. yılında anma töreni

Yorumlar

kadir ~ 8 yıl önce
havacılık ile ilgili öyle ahım şahım iddaya gerek yok. kaza raporu açık taraflı olduğu halde rusları en çok suçlamıyor. düşünün bu raporu hazırlayanlar abd güdümlü çalışanlar. polonya büyük liderine yansın.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
cyka ~ 8 yıl önce
kgb'nin başını yediği masum bir cumhurbaşkanı... yazık oldu...

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000