09 Ocak 2009, Cuma 08:44:22

POLİSLERİN BAŞI DERDE GİRDİ

Okan Bayülgen’e polis tarafından Atatürk Havalimanı’nda gösterilen imtiyaz, görevli memurların başını yaktı.
  • inşallah atılırlar ben aynısını bir havalanı çalışanının yaptığını düşünemiyorum ksımdan çıkarmazlardı sen kim oluyorsun diye
  • bu siteyi havacilik haberleri icin takip ediyorum magazin degil lutfen misyonunuz disindaki magazinel konulari haber yapmayin.
  • Önce kisiye özel muamelesi icin,VIP yolcumu?Olsada,buradada yazili kurallar gecerlidir.Yanlis isin hesabi dogal olarak verilmelidir.
  • orada görevli polislere çok iyi oldu... dah beter olurlar umarım... İnsan ayırımı yaparlamı... Sürüsünler...
  • Çifte standart uygulamanın cezası budur! Sonuna kadar haketmiş. umarım görevden de alırlar da hepsine ders olur. Paran varsa, meşhursan ne ala, değilsen ve paran yoksa EZİL KÖLE! Bu ne perhiz! Bu ne lahana turşusu!..
  • böyle insanlara 1.sınıf insan muamelesi yapan arkadaşları kınıyorum.
  • değerli polis arkadaşlarımız, aynı durumu yaşayan havalimanı çalışanına yaşatırlarmıydı? yani özellikle DHMİ çalışanının böyle bir ricası olsaydı ne derece yardımcı olurlardı. kendi akrabalarına yapacaklarını yapıyorlardır belki ama sıradan bir adama neden böyle kıyak çekiyorlar anlamıyorum
  • iyi olmuş yaparsan insanlara çifte standart böle yakalarlar adamı

Roma’da evlenen ve İstanbul’a dönen Okan Bayülgen ve eşi Şirin Ediger, pasaport kontrolü sırasında gazetecileri görünce, görüntü vermemek için polisten yardım istedi. Daha sonra yanındaki polis memurlarıyla birlikte gümrüklü sahaya geçen Bayülgen ve eşi için kilitli olan bir kapı da açılarak Dış Hatlar’dan diğer bölüme geçmeleri sağlandı.

Yasak olan bu imtiyazı sağlayan polis memurlarına soruşturma açıldı.

POLİSLERİN BAŞI DERDE GİRDİ

Yorumlar Tüm Yorumlar (8)

stuka ~ 15 yıl önce
inşallah atılırlar ben aynısını bir havalanı çalışanının yaptığını düşünemiyorum ksımdan çıkarmazlardı sen kim oluyorsun diye

Yanıtla

Kalan karakter 1000
mr supheci ~ 15 yıl önce
bu siteyi havacilik haberleri icin takip ediyorum magazin degil lutfen misyonunuz disindaki magazinel konulari haber yapmayin.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Neredeyiz ~ 15 yıl önce
Önce kisiye özel muamelesi icin,VIP yolcumu?Olsada,buradada yazili kurallar gecerlidir.Yanlis isin hesabi dogal olarak verilmelidir.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Flughafen ~ 15 yıl önce
orada görevli polislere çok iyi oldu... dah beter olurlar umarım... İnsan ayırımı yaparlamı... Sürüsünler...

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Haketmiş! ~ 15 yıl önce
Çifte standart uygulamanın cezası budur! Sonuna kadar haketmiş. umarım görevden de alırlar da hepsine ders olur. Paran varsa, meşhursan ne ala, değilsen ve paran yoksa EZİL KÖLE! Bu ne perhiz! Bu ne lahana turşusu!..

Yanıtla

Kalan karakter 1000
kanarya ~ 15 yıl önce
böyle insanlara 1.sınıf insan muamelesi yapan arkadaşları kınıyorum.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
davut ~ 15 yıl önce
değerli polis arkadaşlarımız, aynı durumu yaşayan havalimanı çalışanına yaşatırlarmıydı? yani özellikle DHMİ çalışanının böyle bir ricası olsaydı ne derece yardımcı olurlardı. kendi akrabalarına yapacaklarını yapıyorlardır belki ama sıradan bir adama neden böyle kıyak çekiyorlar anlamıyorum

Yanıtla

Kalan karakter 1000
ops ~ 15 yıl önce
iyi olmuş yaparsan insanlara çifte standart böle yakalarlar adamı

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000