05 Mayıs 2016, Perşembe 12:27:25

Polis uyuşturucu taşıyan uçağı vurdu

Peru'da polis, uyuşturucu kaçakçılığı için kullanıldığı belirlenen uçağı havada vurdu.
  • lanet olası federaller!!
  • i'm in love with the coco
  • nerde insan hakları
  • Bizim kolombiya ucuslarimizda uyusturucu ve kokain tarzi seyler yuklemeyi , tasima veya tasitma gibi bisey yapmayi dusunmezler insallah ...

Peru'da polis, uyuşturucu kaçakçılığı için kullanıldığı belirlenen uçağı havada vurdu. Uçağın pilotu yaralı olarak yakalanırken, Kolombiyalı olduğu sanılan bir uyuşturucu kaçakçısı kaçmayı başardı.

Yerel basında yer alan haberlere göre, yetkililer, Pichis Palcazu Vadisi'ne düşürülen uçakta 70 kilogram kokain bulunduğunu belirtti.

Uçağın 58 yaşındaki Bolivya vatandaşı pilotu, yaralı olarak yakalanırken Kolombiyalı olduğu sanılan bir uyuşturucu kaçakçısı kaçmayı başardı.

Güvenlik güçleri tarafından kayda alınan videoda, uyuşturucu kaçakçılarıyla polis arasında çıkan çatışma sırasında vurulan uçağın yere çakılarak alev aldığı görülüyor. Kaçakçıların, çatışma esnasında 200 kilogram kokaini sakladığı düşünülüyor.

Küçük uçakların vurulması yasalaşmıştı

Peru'da Kongre, geçen yıl yasa dışı uyuşturucu taşıdığından şüphelenilen küçük uçakların vurulmasına izin veren yasayı onaylamıştı.

Kolombiyalı yetkililer, Perulu bir uyuşturucu çetesinin lideri olmakla suçlanan "Caracol" (Salyangoz) lakaplı Gerson Galvez'in, Medellin'de bir alışveriş merkezinde yakalanarak sınır dışı edildiğini açıklamıştı.

Galvez'in başına 150 bin dolar ödül koyan Perulu yetkililer, bunun şimdiye dek bir suçlu için teklif edilen en yüksek miktar olduğunu bildirmişti.

ABD hükümetine göre, Peru dünyanın en büyük uyuşturucu üreticisi konumunda.

 

Polis uyuşturucu taşıyan uçağı vurdu

Yorumlar

efbiay ~ 8 yıl önce
lanet olası federaller!!

Yanıtla

Kalan karakter 1000
coco ~ 8 yıl önce
i'm in love with the coco

Yanıtla

Kalan karakter 1000
rezalet ~ 8 yıl önce
nerde insan hakları

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Insallah olmaz ~ 8 yıl önce
Bizim kolombiya ucuslarimizda uyusturucu ve kokain tarzi seyler yuklemeyi , tasima veya tasitma gibi bisey yapmayi dusunmezler insallah ...

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000