12 Temmuz 2017, Çarşamba 09:21:37

Pobeda İstanbul'a uçacak

Rusya ile Türkiye arası uçuşlarda charter seferlerinin yerini hızla tarifeli seferler almaya devam ederken, Aeroflot’un “low cost - ucuz fiyatlı havayolu” Pobeda" (Zafer) de İstanbul’a direkt seferlere başlama kararı aldı.
  • Rusya ile sinirsiz ucus anlasmasi imzalarsak super olacak her iki ulke sirketleri icin.

Rusya ile Türkiye arası uçuşlarda charter seferlerinin yerini hızla tarifeli seferler almaya devam ederken, Aeroflot’un “low cost - ucuz fiyatlı havayolu” Pobeda" (Zafer) de İstanbul’a direkt seferlere başlama kararı aldı. Böylece Moskova-İstanbul hattında hem sefer sayısı artacak, hem de daha rekabetçi fiyatlardan bilet satın almak mümkün olacak.

Bu yıl Moskova’dan Alanya’ya haftada üç kez uçmaya başlayarak Türkiye destinasyonunu açan “Pobeda” 999 rubleden başlayan fiyatlarla satış yapıyor. Ama yoğun sezonda Moskova-Alanya gidiş dönüş bileti 200 euroyu geçiyor.

Rusya Sivil Havacılık Kurumu Rosaviatsia, “Pobeda”nın resmi başvurusunu onaylayarak İstanbul’a haftada yedi gün uçuş izni verdi. 2014’te kurulan “Pobeda” Avrupa’nın “low cost” şirketlerini örnek alıyor. 2016’da şirket 4,3 milyon yolcu taşıdı.

Ayrıca Nordwind Airlines şirketine de Alanya Gazipaşa Havaalanı’na haftada üç gün tarifeli sefer yapma izni verildi.(Türkrus)

Pobeda İstanbul'a uçacak

Yorumlar

RUS ~ 7 yıl önce
Rusya ile sinirsiz ucus anlasmasi imzalarsak super olacak her iki ulke sirketleri icin.

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000