23 Eylül 2010, Perşembe 15:14:27

Playstation zihniyeti 28 can aldı

Pakistan'ın Afganistan sınırına yakın Veziristan bölgesinde son 2 günde gerçekleştirilen insansız hava saldırılarında en az 28 kişi hayatını kaybederken onlarca kişide yaralandığı bildirildi.
  • biz de anca izleriz askerlemize yapılan katliamı :/ bayraktar kardeşlerinde önünü kestiler ... heriflere bak uzaktan istediğini gümletio
Salı günü ABD'nin, Güney Veziristan bölgesinde Khand Morsak'ta insansız hava uçaklarıyla bir köye düzenlediği saldırıda en az 8 kişi hayatını kaybetti, onlarca sivil yaralandı.

Azam Warsak köyünü bombalayan ikinci insansız uçak saldırısında yerel TV kanallarının verdiği bilgiye göre 12 sivil hayatını kaybetti.

Aynı bölgede düzenlenen üçüncü insansız uçak saldırısında ise en az 8 kişi daha hayatını kaybetti.

Son 18 günde Veziristan'da en az 15 hava bombardımanı gerçekleştirildi.

ABD güçleri Taliban'ın sığınak olarak kullandığını iddia ettiği bu bölgeye sık sık saldırılar düzenliyor. İnsansız hava uçaklarıyla düzenlenen bu saldırılar BM yetkililerince eleştirilmiş, "Playstation zihniyeti" diye nitelendirilmişti.
Playstation zihniyeti 28 can aldı

Yorumlar

Misafir ~ 14 yıl önce
biz de anca izleriz askerlemize yapılan katliamı :/ bayraktar kardeşlerinde önünü kestiler ... heriflere bak uzaktan istediğini gümletio

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000