12 Ekim 2009, Pazartesi 07:37:42

Planör düştü, pilot öldü...

Macaristan'ın güney batı bölgesindeki Zalaegerszeg şehrinin havaalanında bir planör düştü...
  • DÜNYANIN PİLOT GİBİ PİLOT YETİŞTİREN TEK HAVA ARACI OLARAK TESCİLLENMİŞ PLANÖRDE HAYATINI KAYBEDEN BU KANAT ARKADAŞIMIZIN BAŞI SAĞOLSUN...HAVA KAZALARINDA ÖLÜMLE SONUÇLANAN EN SON SIRADAKİ PLANÖR KAZASINDAN DOLAYI DERİN ÜZÜNTÜ İÇERİSİNDEYİZ..BU KAZA PLANÖRÜN GÜVENİRLİĞİNİ HAVA ARAÇLARI İÇERİSİNDE Kİ EN EMNİYETLİ VE GÜVENİLİR UÇUŞ ARACI OLMAKTAN ALAMAYACAKTIR.

Macaristan Haber Ajansı (MTI), planörün başka bir uçak tarafından uçurulmak için gökyüzüne çekilirken yaklaşık 300 metre yükseklikten yere çakıldığını, planörün 30 yaşındaki pilotunun olay yerinde hayatını kaybettiğini duyurdu.

Kaza, Zalaegerszeg şehrinde 30. yıl dönümünü kutlayan planör ve spor uçaklar kulübünün düzenlediği etkinlik çerçevesindeki uçuşlardan birinde meydana geldi.

Planör düştü, pilot öldü...

Yorumlar

Misafir ~ 15 yıl önce
DÜNYANIN PİLOT GİBİ PİLOT YETİŞTİREN TEK HAVA ARACI OLARAK TESCİLLENMİŞ PLANÖRDE HAYATINI KAYBEDEN BU KANAT ARKADAŞIMIZIN BAŞI SAĞOLSUN...HAVA KAZALARINDA ÖLÜMLE SONUÇLANAN EN SON SIRADAKİ PLANÖR KAZASINDAN DOLAYI DERİN ÜZÜNTÜ İÇERİSİNDEYİZ..BU KAZA PLANÖRÜN GÜVENİRLİĞİNİ HAVA ARAÇLARI İÇERİSİNDE Kİ EN EMNİYETLİ VE GÜVENİLİR UÇUŞ ARACI OLMAKTAN ALAMAYACAKTIR.

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000