19 Mayıs 2011, Perşembe 15:30:21

PKK İLE İLİŞKİSİ ARAŞTIRILIYOR!

Malatya'da uçak yolcusunun valizinde telsiz ve telsiz gereçleri ele geçirildi...
  • el cihazları yakalanmış iyi de hangi sisteme dahil edecek onları telsiz genel müdürlüğünden kayıt ettirmeden? bir işe yaramaz ki.. muhtemelen çalınmış cihazlar belki para eder diye de buraya getirilmiş.
  • dediginiz gibi hepsi yardimda bulunuyor pkk ya, bir olaya ben belcikada taniklik ettim : terorist basi fehriye erdal 10 tane polis koguslandirilmis bir zirhli aractan kaciyor bu nasil olabiliyor? , dost gorunen dusmanlar bunlar turkiye cumhuriyetini cekemiyen cok! ama herseye rahmen bizde canimizi vermeye haziriz turkiyemize !!! ve turkiyeninde ab ye girmesini istemiyorlar neden cekemedikleri icin sokmak istemiyorlar senaryo herzaman onceden hazirlaniyor sonra uygulaniyor, sayin basbakanimizinda hakkini yememek lazim allah var adam cok seyler yapti turkiye icin istedse pkk yi da yok ederler ama abd sagolsun arkalarinda bu pis mahluklarin !!!!
  • Almanya, belçika,hollanda,avusturya, isveç, norveç, finlandiya,danimarka, ingilitere, fransa, bunların hepsi direct ya da indirect olarak pkk ya logistic, yer temini, para akışı sağmala, haraç toplama, ve diğer her türlü yasa dışı faliyette bulunuyorlar,yardımı yapan ülkeler yine bu ülkede yaşatan binlerce terörist var bunların çoğunu Türkiye tarafından aranıyor interpool aracılıyla ancak avrupalı minnoşlar teslim etmiyorlar..
Edinilen bilgiye göre olay, Erhaç hava alanında gerçekleşti. Almanya'dan Malatya'ya direkt gelen uçakta bulunan ve takibe alınan O.Ç. isimli yolcunun valizinde Akçadağ jandarma görevlileri arama yaptı. Yolcu O.Ç.'nin valizinde çok sayıda telsiz ve telsiz malzemeleri ele geçirildi.

Şahsın incelemesinde, Almanya'da yaşadığı, 2008 yılında çifte vatandaş olduğu belirlendi.

Ele geçirilen telsiz ve malzemeleri Akçadağ İlçe Jandarması'na götürülürken, zanlı şahıs ise Malatya Emniyet Müdürlüğü Terörle Mücadele görevlilerine teslim edildi.

Şahsın, yasa dışı terör örgütü PKK veya başka bir örgütle ilişkisi olup olmadığı araştırılıyor.

Malatya Güncel
PKK İLE İLİŞKİSİ ARAŞTIRILIYOR!

Yorumlar

Misafir ~ 13 yıl önce
el cihazları yakalanmış iyi de hangi sisteme dahil edecek onları telsiz genel müdürlüğünden kayıt ettirmeden? bir işe yaramaz ki.. muhtemelen çalınmış cihazlar belki para eder diye de buraya getirilmiş.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 13 yıl önce
dediginiz gibi hepsi yardimda bulunuyor pkk ya, bir olaya ben belcikada taniklik ettim : terorist basi fehriye erdal 10 tane polis koguslandirilmis bir zirhli aractan kaciyor bu nasil olabiliyor? , dost gorunen dusmanlar bunlar turkiye cumhuriyetini cekemiyen cok! ama herseye rahmen bizde canimizi vermeye haziriz turkiyemize !!! ve turkiyeninde ab ye girmesini istemiyorlar neden cekemedikleri icin sokmak istemiyorlar senaryo herzaman onceden hazirlaniyor sonra uygulaniyor, sayin basbakanimizinda hakkini yememek lazim allah var adam cok seyler yapti turkiye icin istedse pkk yi da yok ederler ama abd sagolsun arkalarinda bu pis mahluklarin !!!!

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 13 yıl önce
Almanya, belçika,hollanda,avusturya, isveç, norveç, finlandiya,danimarka, ingilitere, fransa, bunların hepsi direct ya da indirect olarak pkk ya logistic, yer temini, para akışı sağmala, haraç toplama, ve diğer her türlü yasa dışı faliyette bulunuyorlar,yardımı yapan ülkeler yine bu ülkede yaşatan binlerce terörist var bunların çoğunu Türkiye tarafından aranıyor interpool aracılıyla ancak avrupalı minnoşlar teslim etmiyorlar..

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000