28 Haziran 2009, Pazar 10:17:00

Piyangodan çıkan uçağı sonunda sattı

Astoria Alışveriş Merkezi'nin 14 Şubat'ta düzenlediği çekilişle 350 bin dolar değerinde bir uçak kazanan 28 yaşındaki İngilizce öğretmeni İnci Oğuz, sonunda uçağı satabildi...
  • neden anlatıyon bize ne ,nereye inersen in.
  • sattıysa sattı, buda haber mi şimdi?
  • Ingiltere Denham Havaalaninda 10 saat bu ucagin egitimini aldim.En son SR 22 ile Hebrid adalarinda Stornoway havaalanina indim. Inanin her ucusumda bir yerinde problem cikti. Bi onceki ucusumda manifold resmen yerinden cikti Duxford havaalanina acil inis yapmak zorunda kaldim. Ozellkile cok fazla miktarda glass cockpit hatasi veriyor. Avidyne Entegre Glass cockpit cozumunden uzak durmak lazim. Garmin her zaman daha ustun gordugum kadari ile.

Astoria Alışveriş Merkezi'nin 14 Şubat'ta düzenlediği çekilişle 350 bin dolar değerinde bir uçak kazanan 28 yaşındaki İngilizce öğretmeni İnci Oğuz, kısa süre sonra uçağı satışa çıkarttı. Pekçok takas teklifiyle karşılaştığını savunan Oğuz, bu teklifleri kabul etmeyerek uçağı peşin paraya sattı. Uçağın satış fiyatı ve yeni sahibi hakkında bilgi verilmedi.

Şişli Esentepe'deki Astoria'dan tek seferde 125 TL ve katları alışverişlerde verilen kuponla çekilişe katılma hakkı sağlanan kampanyanın hediyesi olan 4 kişilik CIRRUS SR20 tip paraşütlü özel uçağı ingilizce öğretmeni olan İnci Oğuz kazandı.

14 Şubat Sevgililer Günü'nde Noter huzurunda yapılan çekilişi 1 mont ve 2 tişört alıp 125 TL'lik alışverişi tamamlayan İnci Oğuz kazandı. Alışveriş merkezini işleten şirkete maliyeti 450 bin dolar olan uçağın talihlisi İnci Oğuz da vergi ve diğer masraflar da dahil 100 bin TL ödeme yaptı.

Dünyada Angelina Jolie ve Brad Pitt gibi ünlülerin kullandığı Cirrus SR20 tip özel uçağın talihlisi 28 yaşındaki İngilizce öğretmeni İnci Oğuz, önce uçuş eğitimi alacaklarını açıkladı sonra turizmci eşi Volkan Oğuz aracağılıyla uçağı 330 bin dolara satılığa çıkardıklarını duyurdu.

İnternet ve bir gazeteye verdikleri ilanda "sahibinden satılık uçak" duyurusu yapıldı. 9 Mart'ta bir internet sitesine yayımlanan ilanda, uçağın fiyatı 305 bin dolara düşürüldü. İlanı bugüne kadar 48 bin kişi gördü; İnci Oğuz'un eşine çeşitli takas teklifleri geldi. Dünyaca ünlü İtalyan otomobil markası Ferrari, arsa ve ev takas teklifleri alan Oğuz, bu tekliflerin hiç birini kabul etmedi. Oğuz, uçağı geçtiğimiz günlerde peşin paraya sattı. Uçağın yeni sahibi hakkında bilgi vermek istemeyen Oğuz, "Tanınmış bir sima değil" demekle yetindi.
 
(HaberTürk)

Piyangodan çıkan uçağı sonunda sattı

Yorumlar

Misafir ~ 15 yıl önce
neden anlatıyon bize ne ,nereye inersen in.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 15 yıl önce
sattıysa sattı, buda haber mi şimdi?

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 15 yıl önce
Ingiltere Denham Havaalaninda 10 saat bu ucagin egitimini aldim.En son SR 22 ile Hebrid adalarinda Stornoway havaalanina indim. Inanin her ucusumda bir yerinde problem cikti. Bi onceki ucusumda manifold resmen yerinden cikti Duxford havaalanina acil inis yapmak zorunda kaldim. Ozellkile cok fazla miktarda glass cockpit hatasi veriyor. Avidyne Entegre Glass cockpit cozumunden uzak durmak lazim. Garmin her zaman daha ustun gordugum kadari ile.

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000