21 Ağustos 2012, Salı 08:39:29

PİSTTE KOŞTURDU KALKIŞINI YAPAMADI...

Aerosvit Havayolları'na ait yolcu uçağı pistte koşturdu ancak kalkışını yapamadan uçuştan vazgeçti...
  • Pilot belkide büyük bir faciayı önledi böyle yaparak, tebrik ederiz. Yolcuların da aynı uçakla uçmak istememeleri gayet normal neyse ki havayoluda bir arıza çıkarmamış ve başka uçak tahsis etmiş
  • Pilotlar ayik olunca :)))) Saka biryana, Bu sekilde davranamayan havacilik camiisina ornek olsunlar!

Aerosvit Havayolları'na ait Moskova-Dnepropetrovsk seferini yapacak olan yolcu uçağı yolcularını aldıktan sonra piste geçerek kalkış için koşturmaya başladı. Ancak uçağın kaptan pilotu kalkışını gerçekleştirmeden önce uçakta gösterge arıza tespit etti. 

Hemen fren yapan pilot, durumu kuleye açıklayarak uçağı kaldırmayacağını bildirdi. Bunun üzerine uçağı tekrar park pozisyonuna çeken kokpit ekibi yolculara da anons yaparak bir arıza tespit ettiklerini kontrol edildikten sonra kalkış yapacaklarını açıkladı.

Yolcular da bu anons üzerine aynı uçakla uçmak istemediklerini ifade ederek uçaktan ayrıldılar. Bakıma alınan uçağın yerine bir başka uçak tahsis edildi ve uçuş gecikmeli olarak yapıldı.

PİSTTE KOŞTURDU KALKIŞINI YAPAMADI...

Yorumlar

IŞIK ~ 12 yıl önce
Pilot belkide büyük bir faciayı önledi böyle yaparak, tebrik ederiz. Yolcuların da aynı uçakla uçmak istememeleri gayet normal neyse ki havayoluda bir arıza çıkarmamış ve başka uçak tahsis etmiş

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Mr. White ~ 12 yıl önce
Pilotlar ayik olunca :)))) Saka biryana, Bu sekilde davranamayan havacilik camiisina ornek olsunlar!

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000