12 Mayıs 2009, Salı 07:29:00

Pisti şaşırınca protokolün üzerine indi!

Tekirdağ'ın Şarköy ilçesine bağlı Uçmakdere köyünde düzenlenen 3'ncü Hıdrellez ve Yamaç Paraşütü Şenliği'ne katılan yaklaşık 250 pilot, 625 metre yükseklikten Marmara Denizi semalarına uçtu.
  • Sami burayı memleketi İsrail sanıyor galiba. Onun cesareti yetmez bir Türk'ü uçurmaya. Sıkıyorsa gelsin de uçursun kimi uçuracaksa!

Tekirdağ Valisi Aydın Nezih Doğan'ın yaktığı hıdrellez ateşi ile başlayan şenliklerde Tekirdağ İş Okulu, engelli öğrenciler ve çeşitli grupların gösterilerini sahneledi. Sefarad grubunun solisti Sami de şenliklere katılarak yeni albümünden şarkılar söyledi.

Sami'nin şarkılarını söyledi sırada Türk bayrağı açan bir yamaç paraşütçüsü pişt yerine protokol tribününde oturan seyircilerin üzerine iniş yaptı. Hafif sıyrıklarla atlatılan 'kaza'da yaralanan olmadı.

Sefarad grubu solisti Sami protokol tribünündeki seyirciler üzerine iniş yapan pilota seslenerek 'Uçmayı bilmiyorsan gel uçurayım seni diyerek' espri yaptı. Sami'nin verdiği konserin ardından sahneye çıkan Tuğba Özerk ise söylediği şarkılar ile şenliğe katılan seyircileri coşturdu.

Pisti şaşırınca protokolün üzerine indi!

Yorumlar

Misafir ~ 15 yıl önce
Sami burayı memleketi İsrail sanıyor galiba. Onun cesareti yetmez bir Türk'ü uçurmaya. Sıkıyorsa gelsin de uçursun kimi uçuracaksa!

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000