27 Nisan 2017, Perşembe 12:16:49

PİLVAK'ta seçim heyecanı başladı

Yaklaşık 4 bin üyesi bulunan Türkiye Havayolu Pilotları Vakfı'nda ( PİLVAK) seçim heyecanı yaşanıyor.
  • Gıt sandığın basında bekle o zamannn
  • yaaa çok heyecanlıyım kim kazanacak acaba
  • Ne yazıktır ki bu iki dernekte tüm faaliyetlerini Bütün pilotlar Atatürk havaalanında uçuş yapıyor gibi yürütüyor. En son örnek bu seçim. Sabiha Gökçen , Adnan Menderes, Antalya ve Esenboğa havaalanlarına birer sandık konulsaydı şık olmazmıydı? Mesela kıyafet yardımı kampanyası yapıp yardımların teslimi için tek adres Atatürk havaalanını gösteren kişilerden bunu beklemek ne derece doğru bilemiyorum.
  • Bu sayı 40 a kadar da çıkar bu gidişle. Daha çok aday, daha çok aday demektir. Kutlarım Edalı beyi. Eller cebe beyler. Daha çok bağışşşş.

Yaklaşık 4 bin üyesi bulunan Türkiye Havayolu Pilotları Vakfı'nda ( PİLVAK) seçim heyecanı yaşanıyor.

Atatürk Havalimanı Dış Hatlar Terminali'ndeki seçimli genel kurulda oy kullanma işlemi başladı.

Mevcut başkan Hüseyin Belpınar ve Kemali Bülent Edalı'nın başkanlık için yarıştığı genel kurulda akşam 17:00'ye kadar oy kullanma işlemi devam edecek.

Adayların projelerini sunarak yeni dönemde yapacaklarını anlattığı genel kurulda üyeler de zaman zaman taleplerini divan kurulu ve adaylara iletiyor.

Öte yandan geçtiğimiz günlerde adaylığını açıklayan Edalı Kaptan, yönetim kurulu üye sayısının 9'dan 13'e çıkarılmasını talep etti. Edalı; 'Vakfın ilk dönemlerindeki pilot sayısı ile şimdiki pilot sayısı aynı değil, ciddi bir artış var. Temsiliyeti sağlamak adına üye sayısı 13'e çıkarılmalı' dedi.

PİLVAK'taki seçim sonucunu AirportHaber'de bulabilirsiniz...

AirportHaber / Fatih Akdeniz















PİLVAK'ta seçim heyecanı başladı

Yorumlar Tüm Yorumlar (6)

Kfk ~ 7 yıl önce
Gıt sandığın basında bekle o zamannn

Yanıtla

Kalan karakter 1000
yaaa ~ 7 yıl önce
yaaa çok heyecanlıyım kim kazanacak acaba

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Pilvak ve TALPA ~ 7 yıl önce
Ne yazıktır ki bu iki dernekte tüm faaliyetlerini Bütün pilotlar Atatürk havaalanında uçuş yapıyor gibi yürütüyor. En son örnek bu seçim. Sabiha Gökçen , Adnan Menderes, Antalya ve Esenboğa havaalanlarına birer sandık konulsaydı şık olmazmıydı? Mesela kıyafet yardımı kampanyası yapıp yardımların teslimi için tek adres Atatürk havaalanını gösteren kişilerden bunu beklemek ne derece doğru bilemiyorum.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Y. Kurulu Sayısı ~ 7 yıl önce
Bu sayı 40 a kadar da çıkar bu gidişle. Daha çok aday, daha çok aday demektir. Kutlarım Edalı beyi. Eller cebe beyler. Daha çok bağışşşş.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
??? ~ 7 yıl önce
Sende bilmiyorsun nedemeye çalıştığını
Söyelediği ~ 7 yıl önce
Söylediği çok açık kardeşim. Sen anlamamışsın. Pilvak daha çok kişiye huzur hakkı verecek demektir. Eller bu yüzden cebe demiş.

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000