21 Mart 2012, Çarşamba 11:15:34

"PİLOTUN TÜM AMACI UÇAĞI KURTARMAK"

AirportHaber yazarlarından Tevfik Uyar, bu hafta köşesinde sıradışı bir konuya yer verdi...
  • Senin gibi teröristlerin tepesine çok bomba attı şehit pilotlar. Ama bizim aklımız başımızda. Milleti küfürlerle yıldıramazsın. Elbetteki herkesin teröristlerin bile fikirlerini söyleme özgürlüğü, senin gibi küfür etme özgürlüğü vardır. Ama bizimde milli değerlerimizi koruma özgürlüğümüz var.
  • Htm ye katılıyorum ya ondandır yada SA sı zayıf eğitimi yetersiz olup durumu kavrayamamıştır
  • Adam istifa etmiş yok ben şöyleydim böyleydim diyor etmeseydin istifa öyleyse, kimbilir devlet senin için ne para harcadı, yazık değilmi
  • Hadi leen
  • aklını başına al adam gibi yorum yaz...burada herkes fikrini yazmakta özğür...ama senin gibi çağdışı zihniyetler yüzünden bu ülke bu durumda...gel ben sana boruyu öğretrim
  • Nereden anladın yetim hakkı yediğimi, torpilli olduğumu. Bi anlat hele, bizde 3 satır yazıdan fala bakmayı öğrenelim. Bide boru tipi bomba nasıl yapılır onu anlat bari.
  • asıl sen ve senin gibi yetim hakkı yiyen ,torpil uzmanları bu ülkeyi bu hale getirenler
  • Devletin verdiği görevi yerine getirirken şehit olan insanlara dil uzatan, Türk milletinin manevi değerlerine saygı göstermeyen ve kendisine tepki gösteren kişilere (.....) diyerek aslında galiz küfürler eden kişiler, olsa olsa teröristtir. ha milletin ortasına bomba bırak, ha htm gibi yorum yap. Bir farkı yok.
  • zu ha ha evet çok altın olduklarından hepiniz yabancı pilotlara ümit bağlamışsınız...iki kelime inğilizceyi bile kem küm konuşarak dünyaya reklam oldunuz hala zeytinyağı modundasınız...vah vah yazık acıdım size :))
  • Her yoruma laf yetiştiren kişi senin kuyruğuna birileri çok fena basmış,bağrın acayip yanmış bu çok kolay anlaşılıyor.İnsanların maneviyatlarıyla çok rahat dalga geçebildiğine göre sen olmuşsun.Böyle yaparak amacına ulaşabileceğinimi sanıyorsun.Aslında aklı başında düşünen herkes tek yürek oluyor.Birlik beraberlik artıyor.Tüm pilotlar tek yürek oluyorlar.Kimse Türk pilotlarını şucu bucu diye karşı karşıya getiremiyecek.Yabancıların foyası çıkmaya başladı.Sen ve ortalığı karıştıranlar hasetinizden çatlıyacaksınız.
AirportHaber'in yazarlarından Tevfik Uyar, stajyer olduğu dönemde Türkiye'nin yurtdışından aldığı uçaklara bile son derece özen gösterdiğini gözlemleyen ve uçak için harcanan her kuruşa dikkat edildiğini belirten Uyar, Türk pilotların bu konudaki hassasiyetini bizzat şahit olduğu anılarla anlattı.

2002 yılından Çiğli'de yaşanan kazada hayatını kaybeden pilotun kule ile yaptığı konuşmayı bizzat dinlediğini ve pilotun canı pahasına kendini fırlatmayıp uçağı kurtarmayı denediğini ifade eden Tevfik Uyar, Türk pilotlar hakkındaki yanlış kanının değişmesi gerektiğini vurguladı.

İşte Uyar'ın bu hafta ele aldığı köşe yazısı...


"PİLOTUN TÜM AMACI UÇAĞI KURTARMAK"

Yorumlar Tüm Yorumlar (32)

Misafir ~ 12 yıl önce
Senin gibi teröristlerin tepesine çok bomba attı şehit pilotlar. Ama bizim aklımız başımızda. Milleti küfürlerle yıldıramazsın. Elbetteki herkesin teröristlerin bile fikirlerini söyleme özgürlüğü, senin gibi küfür etme özgürlüğü vardır. Ama bizimde milli değerlerimizi koruma özgürlüğümüz var.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 12 yıl önce
Htm ye katılıyorum ya ondandır yada SA sı zayıf eğitimi yetersiz olup durumu kavrayamamıştır

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 12 yıl önce
Adam istifa etmiş yok ben şöyleydim böyleydim diyor etmeseydin istifa öyleyse, kimbilir devlet senin için ne para harcadı, yazık değilmi

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 12 yıl önce
Hadi leen

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 12 yıl önce
aklını başına al adam gibi yorum yaz...burada herkes fikrini yazmakta özğür...ama senin gibi çağdışı zihniyetler yüzünden bu ülke bu durumda...gel ben sana boruyu öğretrim

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 12 yıl önce
Nereden anladın yetim hakkı yediğimi, torpilli olduğumu. Bi anlat hele, bizde 3 satır yazıdan fala bakmayı öğrenelim. Bide boru tipi bomba nasıl yapılır onu anlat bari.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 12 yıl önce
asıl sen ve senin gibi yetim hakkı yiyen ,torpil uzmanları bu ülkeyi bu hale getirenler

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 12 yıl önce
Devletin verdiği görevi yerine getirirken şehit olan insanlara dil uzatan, Türk milletinin manevi değerlerine saygı göstermeyen ve kendisine tepki gösteren kişilere (.....) diyerek aslında galiz küfürler eden kişiler, olsa olsa teröristtir. ha milletin ortasına bomba bırak, ha htm gibi yorum yap. Bir farkı yok.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 12 yıl önce
zu ha ha evet çok altın olduklarından hepiniz yabancı pilotlara ümit bağlamışsınız...iki kelime inğilizceyi bile kem küm konuşarak dünyaya reklam oldunuz hala zeytinyağı modundasınız...vah vah yazık acıdım size :))

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 12 yıl önce
Her yoruma laf yetiştiren kişi senin kuyruğuna birileri çok fena basmış,bağrın acayip yanmış bu çok kolay anlaşılıyor.İnsanların maneviyatlarıyla çok rahat dalga geçebildiğine göre sen olmuşsun.Böyle yaparak amacına ulaşabileceğinimi sanıyorsun.Aslında aklı başında düşünen herkes tek yürek oluyor.Birlik beraberlik artıyor.Tüm pilotlar tek yürek oluyorlar.Kimse Türk pilotlarını şucu bucu diye karşı karşıya getiremiyecek.Yabancıların foyası çıkmaya başladı.Sen ve ortalığı karıştıranlar hasetinizden çatlıyacaksınız.

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000