22 Kasım 2011, Salı 13:46:18

PİLOTUN SÜRPRİZİ ŞAŞIRTTI

Kanada’da bir pilot, sevgilisiyle gittiği her yerde eline bir harf alıp fotoğraf çektirdi. Son fotoğrafta ise arka planda sevgilisine bir sürpriz hazırlamıştı
  • vannaaa ulen dünyada ne don kişotlar var be...
  • tek kelimeyle muhteşem..bizde bağcılar,tozkoparan,esenyurtta cektırırız...yolcu...
Kanada’nın Montreal şehrinde genç bir pilotun kız arkadaşına yaptığı sıradışı evlilik teklifi internet paylaşım sitelerinde büyük ilgi gördü. İlişkilerine altı yıl önce başlayan pilot ve kız arkadaşı birlikte yaptıkları her bir seyahatte “We always knew” (Her zaman biliyorduk) cümlesinin tek bir harfinden oluşan fotoğraflar çektirmeye başladı. Çift, bu cümlenin harflerinden oluşan fotoğrafları ilerde bir gün evlenmeye karar verdiklerinde haklı çıktıklarını görmek için çektiriyordu. Pilot, kız arkadaşına evlenmeye teklif etmeye karar verdiğinde sürpriz yapmak için üç arkadaşından yardım istedi.

SÜRPRİZZZZ!

Çift, cümlenin son harfi olan “W” ile birlikte poz verirken “ill you marry me?” (Benimle evlenir misin?) pankartı taşıyan iki kişi de karenin arkasına yerleşti. Fotoğrafta nasıl çıktığını görmek isteyen genç kadın, arkadaki pankartın W harfiyle birleşip “Will you marry me? (Benimle evlenir misin?)” cümlesini oluşturduğunu görünce, gözyaşlarına boğuldu. Bu esnada cebindeki yüzüğü çıkaran pilot dizlerinin üzerinde sevgilisine evlenme teklif etti. Çevrede toplanan kalabalık da, sevinç çığlıkları içinde sevgilisine sarılan genç kadının mutluluğunu alkışlarla paylaştı.


PİLOTUN SÜRPRİZİ ŞAŞIRTTI

Yorumlar

Misafir ~ 12 yıl önce
vannaaa ulen dünyada ne don kişotlar var be...

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 12 yıl önce
tek kelimeyle muhteşem..bizde bağcılar,tozkoparan,esenyurtta cektırırız...yolcu...

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000