25 Haziran 2012, Pazartesi 12:33:48

PİLOTUN POSTALLARI BULUNDU İDDİASI

Malatya’dan eğitim ve test uçuşu için kalkan F4 uçağının Doğu Akdeniz’de Suriye tarafından nasıl düşürüldüğünün detayları bir bir Ankara’ya ulaşmaya başladı...
  • ÖLEN İKİ PİLOTUMUZA ALLAH REHMET EYLESİN KİMSE KİMSEYİ KANDIRMASIN İKİSİDE ŞEHİT OLDU.
  • Ban böyle saçmalık görmedşm. Bu ne basiretsizliktir veya neden bir sürü bilgi gizlenmektedir. Neyse ne açıklayın ya! Bütün toplumu, pilot yakınlarını şüphe içinde tutmaya ne hakkınız var? Böyle bir gizem perdesi, yok o demiş ki yok bu duymuş ki... Kokpit erimiş miş! ya, kokpit erirken fırlatma koltuğu nasıl erimemiş? Yani bunları haber diye ortaya süren kaynak her kimse ne dediğini bilmiyor. Rezaltin böylesi. Açıklama yok, kim ne biliyor belli değil. Göstermelik bazı işler yapılıyor, allahbilir bir sürü şey çarpıtılıyordur. Ben şahsen bıktım bu dolaplardan yeter artık yeter diyorum. allahaşkına yok mu şu ülkeyi adam gibi yönetecek biri? Kala kala bunlara mı kaldı bu koca memleket?
  • Bencede basına yansıyan tüm bilgiler pilotların atlamış olabileceği ihtimalini güçlendiriyor. Suriyenin kasıtlı olarak bu işi yaptığını düşünürseniz, pilotların Suriye elinde olması ihtimalide yüksek bence. Bizimkilerden önce olay yerine gidip pilotları almış olabilirler. Sonuçta bu olay Türkiye yi küçük düşürmek ve tahrik etmek için tezgahlanmıştır, buna şüphe yok. Bulunamayan pilotlar senaryosu da bu amaca hizmet edecektir.
  • inşallah Allah anne bablarına yavrularına eşlerine kavuştursun.
  • enkaz 1000m derinlikte diyorlar. kokpitin erimiş oldugunu nasıl gormuşler ? postallar eger ayakta değil ve 4 postal bulduysaniz ve koltuklari bulduysaniz enkazdan ayri bir yerde pilotlar kesinlikle atlamiş demektir. kahrolmaya gerek yok. devletin dik durup pilotlarimizi suriyeden almasi gereklidir. ucagin vuruluş saat 11.58 ..dusme saati 12.02 4 dakika ucak vurulduktan sonra ucmuş. bu durumda kokpitten vurulmuş olması imkansiz. ucak vurulduktan sonra 4 saat boyunca beacon sinyali alinmiş. daha sonra sinyal kaybolmuş. hala daha pilotlar atlamamiş ucakta nasıl denebilir ?ertan yuzbasım herkes umitle sizi bekliyor.

Güzergâhla ilgili detayların bir bölümü dün Dışişleri Bakanı Ahmet Davutoğlu tarafından açıklandı. Ancak hükümetin kamuoyuyla henüz paylaşmadığı başka teknik bilgiler de var.

Bunlardan en kahredici olanı, haftasonu yapılan arama-kurtarma çalışmalarında uçaktaki iki genç pilottan birinin “postalının” bulunmuş olması...

Uçaktan arta kalan enkaz parçaları arasında postal ve kokpitte pilotların oturduğu koltuk var. Ancak yetkililer, pilot kabininin büyük ölçüde “erimiş” ve parçalanmış olması nedeniyle, gelen füzenin doğrudan kokpite isabet etmiş olabileceğini ve pilotların saldırı anında yaralandığı ya da can verdiği görüşünde. (Gazetevatan)

PİLOTUN POSTALLARI BULUNDU İDDİASI

Yorumlar Tüm Yorumlar (5)

KİMSE ~ 12 yıl önce
ÖLEN İKİ PİLOTUMUZA ALLAH REHMET EYLESİN KİMSE KİMSEYİ KANDIRMASIN İKİSİDE ŞEHİT OLDU.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
... ~ 12 yıl önce
Ban böyle saçmalık görmedşm. Bu ne basiretsizliktir veya neden bir sürü bilgi gizlenmektedir. Neyse ne açıklayın ya! Bütün toplumu, pilot yakınlarını şüphe içinde tutmaya ne hakkınız var? Böyle bir gizem perdesi, yok o demiş ki yok bu duymuş ki... Kokpit erimiş miş! ya, kokpit erirken fırlatma koltuğu nasıl erimemiş? Yani bunları haber diye ortaya süren kaynak her kimse ne dediğini bilmiyor. Rezaltin böylesi. Açıklama yok, kim ne biliyor belli değil. Göstermelik bazı işler yapılıyor, allahbilir bir sürü şey çarpıtılıyordur. Ben şahsen bıktım bu dolaplardan yeter artık yeter diyorum. allahaşkına yok mu şu ülkeyi adam gibi yönetecek biri? Kala kala bunlara mı kaldı bu koca memleket?

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Atladılar ~ 12 yıl önce
Bencede basına yansıyan tüm bilgiler pilotların atlamış olabileceği ihtimalini güçlendiriyor. Suriyenin kasıtlı olarak bu işi yaptığını düşünürseniz, pilotların Suriye elinde olması ihtimalide yüksek bence. Bizimkilerden önce olay yerine gidip pilotları almış olabilirler. Sonuçta bu olay Türkiye yi küçük düşürmek ve tahrik etmek için tezgahlanmıştır, buna şüphe yok. Bulunamayan pilotlar senaryosu da bu amaca hizmet edecektir.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
ty ~ 12 yıl önce
inşallah Allah anne bablarına yavrularına eşlerine kavuştursun.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
sacmalamasinlar.. ~ 12 yıl önce
enkaz 1000m derinlikte diyorlar. kokpitin erimiş oldugunu nasıl gormuşler ? postallar eger ayakta değil ve 4 postal bulduysaniz ve koltuklari bulduysaniz enkazdan ayri bir yerde pilotlar kesinlikle atlamiş demektir. kahrolmaya gerek yok. devletin dik durup pilotlarimizi suriyeden almasi gereklidir. ucagin vuruluş saat 11.58 ..dusme saati 12.02 4 dakika ucak vurulduktan sonra ucmuş. bu durumda kokpitten vurulmuş olması imkansiz. ucak vurulduktan sonra 4 saat boyunca beacon sinyali alinmiş. daha sonra sinyal kaybolmuş. hala daha pilotlar atlamamiş ucakta nasıl denebilir ?ertan yuzbasım herkes umitle sizi bekliyor.

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000