30 Mart 2009, Pazartesi 08:21:34

"Pilotum" diye kandırdı, kıskıvrak yakalandı!

İzmir’de tanıştığı hemşire S.A.’ya kendisini pilot üsteğmen olarak tanıtıp güvenini kazanan ve daha sonra çantasındaki banka kartlarını alarak bin 500 TL çektiği ileri sürülen R.A., polis tarafından yakalandı.
  • tutksuz yargılanmak üzere serbset. yeni avlara yelken...

Dolandırıldığı gerekçesiyle emniyete başvuran hemşire S.A. (31), tanıştığı bir kişinin, kendisini Çiğli’deki 2’inci Ana Jet Üs Uçuş Komutanlığı’nda pilot üsteğmen olarak tanıttığını, iki ay arkadaşlıklarının sürdüğünü, güvenini kazandığını, kendisine farkettirmeden aldığı banka kartlarıyla bin 500 TL çekip ortadan kaybolduğunu belirtti.

Şikayet üzerine soruşturma başlatan emniyet birimleri, bankanın güvenlik kameralarında yaptığı inceleme sonucu, S.A.’nın parasını çeken kişinin, resmi belgede sahtecilik suçundan kaydı bulunan R.A. (32) olduğunu belirledi. Takip başlatan polis, R.A.’yı kısa süre sonra yakaladı. Gözaltına alınan R.A., mağdur S.A. tarafından teşhis edildikten sonra zanlı, hakkında, “güveni kötüye kullanmak suretiyle hırsızlık” suçundan işlem yapılıp adliyeye sevkedildi.

"Pilotum" diye kandırdı, kıskıvrak yakalandı!

Yorumlar

Misafir ~ 15 yıl önce
tutksuz yargılanmak üzere serbset. yeni avlara yelken...

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000