16 Eylül 2014, Salı 11:51:42

PİLOTU DÖVEN ŞOFÖRE TUTUKLAMA İSTENİYOR

Ankara’da geçen hafta darp edilen Hava Kuvvetleri Komutanı Orgeneral Akın Öztürk’ün damadı NATO’da görevli F-16 pilotu Hava Kurmay Pilot Yarbay Hakan Karakuş’un, suç duyurusunun ardından Kuveytli diplomatın özel şoförü olan Salahaddin A.’nın adli kontrol talebiyle serbest bırakılmasına itiraz geldi.
  • Okulda okutulan herşeye inanırsanız(sizin tabirinizle biat ederseniz) sorgulamazsanız böyle olur. Suriyelilerin çocukları Hafız Esatı nasıl bilir. Oradada seçim vardı ayrıca tek parti vardı. Onlardaki adı baas bizdeki adı CHP. İsmetin Rus korkusu olmasa çok partili hayata falanda geçmezdi. Dünyaya rezil olduğumuz açık oy gizli sayım 1946 seçimi ismetin çok partili hayata ve demekrasiye olan inancını gösteriyor. Siz kendinizi avutmaya devam edin. 2015 2019 ve 2023 seçimlerinde görüşürüz. Siz rakı (ata yadigarı) masalarında vatan kurtarırken chp yeni bir kurultaya giderken biz sizin bu halinizi görüp keyfedeceğiz.
  • Yobaza diye yazan arkadas baya bir "cahil" kelimesini kullanmissin. Inan yazdiklarin cok basit ve malesef senin de cahil oldugun izlenimi birakiyor. Ben ayna derim.
  • Yobaza! Peygamber araptır,peygamberin akrabalarını sevmek ibadettir..Arabı sevmek ibadettir...Araba hakaret edilmeezzzz..Bre cahilll...bre yobaaazzz..Atatürk'ün bu konuyla ne alakası var..İllaki arabı seveceksen sev kardeşim..seni tutan mı var?Atatük'le savaşla ne alakası var?..Adam diyor ki,ben arabım ,döverim..birşey yaparsanız hükümetim yatırım yapmaazzz..Inşallah yarın da seni yolda çevirip evire çevire döverler..Atatürk zamanında bunu yapamıyorlardı...%52 ile seçilenler bu araplara kul olmaya başladı ..Bre cahilll..aç gözünü birazz..
  • Pes yani elçilik kavga gürültü sınırdışı derken, aferin size konuyu yine Atatürk e bağlamışsınız ya helal olsun size. Sizden bi yaraya merhem olmaz be. Hadi ordan hadi.
  • Arkadaslar surec devam ediyor, izleyelim gorelim. Buyuk devlet olmak olayi hukuk icinde cozmekle olur. Sanirim yapilan da bu. bizim diplomatlar gitsin dovsun bakalim gibi cumleler dogru degil arkadaslar. Zaten buyuk devletin diplomatlari boyle kucuk dusurucu hareketlerden kacinirlar, amele gibi kavga etmezler. Bizim diplomatlar her ulkede saygiyla muamele eder ve saygi gorur.
  • Niye kiziyorsunuz ki ona Ataturk denilince ciplaklik falan aklina geliyorsa kizmayin bana da tayyip denilince imamin kendi kiz kardesine tecavuz ettigi yolda yuruyen kadinlarin tahrik edici ve tecavuz edince sucsuz oldugun dini iki bacak arasina yansitan sapiklar aklima geliyor he birde Ataturke hakaret eden o kadayif kili gibi sakali olan teknik aklima geliyor hani hergun ATATURK Havalimanina calismaya giden :) iste insanin isine ne geliyorsa onu gorur ama duble yol yapti pardon..
  • Ben birşeyci olmak zorunda değilim. Bu millet tarihinde hiçbir zaman esaret altında yaşamadı. Yine esaret altında kalmazdı; adı mka olmaz kazım karabekir ( çokta iyi olurdu en azından ezana, kurana, insanların giydiğine yediğine karışmazdı. onuda idama mahkum ettiler) veya bir başkası olurdu. Atatürk bir devlet adamı icraatlerini beğenen olur beğenmeyen olur. Beğenmeyende çok rahat eleştirebilmeli. Ama siz atatürkü ismet(günahsız, hatasız) sıfatına sahip bir peygamber gibi gördüğünüz için en ufak bir eleştiriye hakaretle küfürle karşılık veriyorsunuz. Burada münferit bir olaydan dolayı arap ırkına hakaretler yağdırıyorsunuz( Allahın(c.c) sen olmasaydın alemleri yaratmazdım buyurduğu peygamberimiz bir araptı.) Unutmayın siz burada halkın %52sinin teveccühünü almış bir insana( ha bu arada atatürk hangi çok partili serbest seçimi kazandı?)ve destekleyenlerine hakaret ederken birşey yok. Biz hakarette etmiyoruz sadece eleştirel bakıyoruz; sürekli atatürk şunu dedi bunu dedi demenize gerek yok türk eğitim sisteminden geçen herkes zaten biliyor(ilkokuldan üniversiteye kadar dinliyoruz).
  • Atatürk'e dil uzatan zbd. Atatürk olmasaydı şu anda soyadını annen bile tahmin edemeyecekti.
  • Yobaza! Ne Atatürk'ü..? Ne çıplagı? Sen ne diyon la? Bu yazdığını bir doktora, bir hacıya-hocaya okut..Bakalım sana ne teşhis koyacak..
  • Bir ülkenin onurunu çiğnemenin çeşitli yolları vardır.

Ankara’da geçen hafta darp edilen Hava Kuvvetleri Komutanı Orgeneral Akın Öztürk’ün damadı NATO’da görevli F-16 pilotu Hava Kurmay Pilot Yarbay Hakan Karakuş’un, suç duyurusunun ardından Kuveytli diplomatın özel şoförü olan Salahaddin A.’nın adli kontrol talebiyle serbest bırakılmasına itiraz geldi.

Ankara Cumhuriyet Başsavcılığı Kuveytli diplomatın şoförünün tutuklanmasına talep etti. Salahaddin A. da avukatı Ali Yıldız kanalıyla adli kontrol kararına itiraz etti.

SAVCILIK İTİRAZ ETTİ

Kuveytli Büyükelçisi Abdullah Abdulaziz Al-Duwaikh’in F-16 pilotu Karakuş’u, dövdüğü iddia edilen diplomatına, “Diplomat giderse yatırım da gider” diyerek sahip çıkmasının ardından soruşturmada bugün bir gelişme daha yaşandı. Hürriyet'teki habere göre; Ankara Cumhuriyet Başsavcılığı, diplomatın şoförünün adli kontrolle salıverilmesine ilişkin Ankara 4. Sulh Ceza Hakimliği’nin kararına bugün itiraz etti ve tutuklanmasını istedi. İtirazları  Ankara 5. Sulh Ceza Hakimliği karara bağlayacak.

ŞOFÖR NASIL İFADE VERDİ

Kuveytli diplomatın özel şoförü olan Salahaddin A. mevcutlu olarak geçen hafta Cuma günü adliyeye sevk edilmişti. “Kasten neticesi sebebiyle ağırlaştırılmış yaralama” suçundan tutuklanmasını istenen Salahaddin A., Ankara 4. Sulh Ceza Hakimliği’ndeki sorgusunda, “Ben kesinlikle darp etmedim. Vurmadım. O bana vurdu. Ayrıca dişimi de kırdı” şeklinde ifade verdi. Mahkeme, şoförün tutuklama talebini “her cuma günü karakola gidip imza atmak” şeklinde adli kontrol şartıyla reddetmişti.

PİLOTU DÖVEN ŞOFÖRE TUTUKLAMA İSTENİYOR

Yorumlar Tüm Yorumlar (32)

iPhone Uygulaması ~ 10 yıl önce
Okulda okutulan herşeye inanırsanız(sizin tabirinizle biat ederseniz) sorgulamazsanız böyle olur. Suriyelilerin çocukları Hafız Esatı nasıl bilir. Oradada seçim vardı ayrıca tek parti vardı. Onlardaki adı baas bizdeki adı CHP. İsmetin Rus korkusu olmasa çok partili hayata falanda geçmezdi. Dünyaya rezil olduğumuz açık oy gizli sayım 1946 seçimi ismetin çok partili hayata ve demekrasiye olan inancını gösteriyor. Siz kendinizi avutmaya devam edin. 2015 2019 ve 2023 seçimlerinde görüşürüz. Siz rakı (ata yadigarı) masalarında vatan kurtarırken chp yeni bir kurultaya giderken biz sizin bu halinizi görüp keyfedeceğiz.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
iPhone Uygulaması ~ 10 yıl önce
Yobaza diye yazan arkadas baya bir "cahil" kelimesini kullanmissin. Inan yazdiklarin cok basit ve malesef senin de cahil oldugun izlenimi birakiyor. Ben ayna derim.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
iPhone Uygulaması ~ 10 yıl önce
Yobaza! Peygamber araptır,peygamberin akrabalarını sevmek ibadettir..Arabı sevmek ibadettir...Araba hakaret edilmeezzzz..Bre cahilll...bre yobaaazzz..Atatürk'ün bu konuyla ne alakası var..İllaki arabı seveceksen sev kardeşim..seni tutan mı var?Atatük'le savaşla ne alakası var?..Adam diyor ki,ben arabım ,döverim..birşey yaparsanız hükümetim yatırım yapmaazzz..Inşallah yarın da seni yolda çevirip evire çevire döverler..Atatürk zamanında bunu yapamıyorlardı...%52 ile seçilenler bu araplara kul olmaya başladı ..Bre cahilll..aç gözünü birazz..

Yanıtla

Kalan karakter 1000
iPhone Uygulaması ~ 10 yıl önce
Pes yani elçilik kavga gürültü sınırdışı derken, aferin size konuyu yine Atatürk e bağlamışsınız ya helal olsun size. Sizden bi yaraya merhem olmaz be. Hadi ordan hadi.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
B-52 ~ 10 yıl önce
Önce anlayarak okumayı öğren, okuduğundan eğer yapabiliyorsan ana fikir çıkar, sonra saçmala....
iPhone Uygulaması ~ 10 yıl önce
Arkadaslar surec devam ediyor, izleyelim gorelim. Buyuk devlet olmak olayi hukuk icinde cozmekle olur. Sanirim yapilan da bu. bizim diplomatlar gitsin dovsun bakalim gibi cumleler dogru degil arkadaslar. Zaten buyuk devletin diplomatlari boyle kucuk dusurucu hareketlerden kacinirlar, amele gibi kavga etmezler. Bizim diplomatlar her ulkede saygiyla muamele eder ve saygi gorur.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
:) ~ 10 yıl önce
Niye kiziyorsunuz ki ona Ataturk denilince ciplaklik falan aklina geliyorsa kizmayin bana da tayyip denilince imamin kendi kiz kardesine tecavuz ettigi yolda yuruyen kadinlarin tahrik edici ve tecavuz edince sucsuz oldugun dini iki bacak arasina yansitan sapiklar aklima geliyor he birde Ataturke hakaret eden o kadayif kili gibi sakali olan teknik aklima geliyor hani hergun ATATURK Havalimanina calismaya giden :) iste insanin isine ne geliyorsa onu gorur ama duble yol yapti pardon..

Yanıtla

Kalan karakter 1000
iPhone Uygulaması ~ 10 yıl önce
Ben birşeyci olmak zorunda değilim. Bu millet tarihinde hiçbir zaman esaret altında yaşamadı. Yine esaret altında kalmazdı; adı mka olmaz kazım karabekir ( çokta iyi olurdu en azından ezana, kurana, insanların giydiğine yediğine karışmazdı. onuda idama mahkum ettiler) veya bir başkası olurdu. Atatürk bir devlet adamı icraatlerini beğenen olur beğenmeyen olur. Beğenmeyende çok rahat eleştirebilmeli. Ama siz atatürkü ismet(günahsız, hatasız) sıfatına sahip bir peygamber gibi gördüğünüz için en ufak bir eleştiriye hakaretle küfürle karşılık veriyorsunuz. Burada münferit bir olaydan dolayı arap ırkına hakaretler yağdırıyorsunuz( Allahın(c.c) sen olmasaydın alemleri yaratmazdım buyurduğu peygamberimiz bir araptı.) Unutmayın siz burada halkın %52sinin teveccühünü almış bir insana( ha bu arada atatürk hangi çok partili serbest seçimi kazandı?)ve destekleyenlerine hakaret ederken birşey yok. Biz hakarette etmiyoruz sadece eleştirel bakıyoruz; sürekli atatürk şunu dedi bunu dedi demenize gerek yok türk eğitim sisteminden geçen herkes zaten biliyor(ilkokuldan üniversiteye kadar dinliyoruz).

Yanıtla

Kalan karakter 1000
esaret ~ 10 yıl önce
arap dediğiniz millet olmayı başaramamış bir gurühtur, aynı araplar çok özlemini çektiğiniz osmanlıyı da satmıştı; sahi siz osmanlının hangi döneminin özlemini duyuyorsunuz; esaret demişken sevr sınırlarına bir bak, bir de lozan a, anlarsın esaret nedir.. farkeden bir zihniyet yok yani sizde, dün ingiliz e biat ederken bugün de ırakı işgal eden libyada kan döken suriyede tezgah açan, kısacası arap alemine tezgah açan proje sahiplerine alkış tutuyorsunuz, onların eş başkanlığını yapıyorsunuz... ne olduğun belli senin.
iPhone Uygulaması ~ 10 yıl önce
Atatürk'e dil uzatan zbd. Atatürk olmasaydı şu anda soyadını annen bile tahmin edemeyecekti.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
vay anasını ~ 10 yıl önce
neymiş bu Atatürk ya. Atatürk öncü oldu insanlara ve savaştık. ama atalarımızda da mangal gibi yürek vardı adam gibi adam dı. mesela benim dedem 13 yıl savaştı. yürüyerek istanbuldan irana kadar gitti. Atatürk başına dikilmedi. bu insanların başarısı yok mu?????????????????????? yada seyit onbaşıya Atatürk gelip de yardım etmedi. yada nene hatuna. putperestlik derecesinde halen Atatürk diyenlere Allah akıl fikir versin. Şunu unutmayın Allah nasl isterse öyle olur. Allah o Atalarımızın imanına ve vatanı namusu için savaşan Atalarımıza yardım etti. Atatürk sadece vesile oldu. Bu savaşta sadece Atatürk yoktu. Atatürk diye ortaya düşenlerin savaşan bir atası olmamış demek ki. olsaydı onları dinleyince neyin ne olduğunu anlayabilirlerdi. uzaktan davulun sesi her zaman hoş gelirmiş
iPhone Uygulaması ~ 10 yıl önce
Yobaza! Ne Atatürk'ü..? Ne çıplagı? Sen ne diyon la? Bu yazdığını bir doktora, bir hacıya-hocaya okut..Bakalım sana ne teşhis koyacak..

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Android Uygulaması ~ 10 yıl önce
Bir ülkenin onurunu çiğnemenin çeşitli yolları vardır.

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000