18 Nisan 2012, Çarşamba 09:02:30

PİLOTTAN ANİ DALIŞ!

Uçuş sırasında uyuklayan yardımcı pilot alarmla uyandırıldı...
  • bu canımızı kimlere emanet ediyoruz diyen kişiler acaba hiç hayatında ucakla yolculuk yapmışlarmıdır acaba..Bizim milletimizin en büyük özelligi hiç birsey bilmemesine ragmen herseyi cok iyi biliyormuscasına konusması ve yorum yapmasıdır.
  • Bilen bilir airbuslarde pilot istesede uçağı düşüremez rahat olun. yoksa hala sizdemi uçağı pilot uçuruyor diye düşünenlerdensiniz.
  • canımızı kimlere emanet ediyoruz allah allah...demek ki pilotlukta fasofiso işlerdenmişşşş...uyu uyu sonrada dal
  • Arkadalar venus hakkinda atip tutmayin..vakti zamaninda onu ucak sanip kol lideri olarak pesine takilarak yakiti bitip atalyan cok pilot olmustur dünya literatüründe. Venus uzaktaki ucak gibi gozükür. Yanip söner. Bilhassa kirmizi..kafanizi oznattiginizda hareket etmis hissi verir..ucak sanirsiniz. Lütfen bilgiye sahip olmadan yazmayalim..saygilar..
  • Onun yarası derin galiba, baksana her gün ciyaklıyor...
  • Söyle şu kuyruk acını da bizde bilelim be koçum
  • Ani dalislar iyidir..Aslinda globally foss airlines'ta denemek lazim boyle ani dalislari..oyle duz ucusun esprisi yok..adrenalin her zaman lazim.
  • hala guluyoruz bu yaziya birde venus gezegeni nerden aaklina gelmis :) google gorselden simdi venuse bakiyoz :D
Uyku mahmurluğuyla Venüs gezegenini uçak sanıp panikleyen pilot, uçağa 46 saniyelik dalış yaptırdı. 16 yolcu yaralandı.
 
Air Canada uçağıyla Toronto’dan Zürih’e gitmek isteyen yolcular, facianın eşiğinden döndü. Geçtiğimiz yıl ocak ayında yaşanan ve ayrıntıları ilk kez açıklanan uçuş sırasında, uçağın 300 metre altından bir ABD askeri uçağı geçince, kokpitte alarm zilleri çaldı. Bunun üzerine pilot, şekerleme yapan yardımcı pilotu uyandırdı. 
 
Korku dolu 46 saniye
 
Gözlerini panikle açan şaşkın yardımcı pilot, Venüs gezegenini uçak sanıp, üzerlerine doğru geldiğini düşünerek, uçağa sert bir dalış yaptırdı. 46 saniye süren dalış nedeniyle, o anda kemeri bağlı olmayan 16 yolcu yaralandı. Çoğunluğu uyku halinde olan toplam 103 yolcuysa, ani dalış nedeniyle uyanıp büyük bir şok yaşadı.

(HÜRRİYET)
 
PİLOTTAN ANİ DALIŞ!

Yorumlar Tüm Yorumlar (8)

Misafir ~ 12 yıl önce
bu canımızı kimlere emanet ediyoruz diyen kişiler acaba hiç hayatında ucakla yolculuk yapmışlarmıdır acaba..Bizim milletimizin en büyük özelligi hiç birsey bilmemesine ragmen herseyi cok iyi biliyormuscasına konusması ve yorum yapmasıdır.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 12 yıl önce
Bilen bilir airbuslarde pilot istesede uçağı düşüremez rahat olun. yoksa hala sizdemi uçağı pilot uçuruyor diye düşünenlerdensiniz.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 12 yıl önce
canımızı kimlere emanet ediyoruz allah allah...demek ki pilotlukta fasofiso işlerdenmişşşş...uyu uyu sonrada dal

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 12 yıl önce
Arkadalar venus hakkinda atip tutmayin..vakti zamaninda onu ucak sanip kol lideri olarak pesine takilarak yakiti bitip atalyan cok pilot olmustur dünya literatüründe. Venus uzaktaki ucak gibi gozükür. Yanip söner. Bilhassa kirmizi..kafanizi oznattiginizda hareket etmis hissi verir..ucak sanirsiniz. Lütfen bilgiye sahip olmadan yazmayalim..saygilar..

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 12 yıl önce
Onun yarası derin galiba, baksana her gün ciyaklıyor...

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 12 yıl önce
Söyle şu kuyruk acını da bizde bilelim be koçum

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 12 yıl önce
Ani dalislar iyidir..Aslinda globally foss airlines'ta denemek lazim boyle ani dalislari..oyle duz ucusun esprisi yok..adrenalin her zaman lazim.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 12 yıl önce
hala guluyoruz bu yaziya birde venus gezegeni nerden aaklina gelmis :) google gorselden simdi venuse bakiyoz :D

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000