27 Ekim 2011, Perşembe 11:29:50

PİLOTLARDAN GÖZ YAŞARTAN YARDIM

Van’da yaşanan deprem faciası sonrası dünyanın bir çok bölgesinden yardım yağarken Germania Havayolları pilotları, kışlık paltolarını deprem bölgesine gönderdi.
  • kart kontrolunun herşeyden önce geldigini de öğretiyorlar. ve herkese diğer çalışanların kartını kontrol (göz ucuyla) yetkisiz geçişlerde dikkatli olması gerektiği de anlatılıyor .Yani kartsız astrasnout kıyafeti ile bile giremezsin önemli noktalara.
  • Pilotlar hava limanı çalışanı mıdır? Sen verme elbiseni kardeşim.
  • yardımın reklamı olmaz beyler, kendinize gelin
  • ne güvenliği yaa! Adamlar apoletlerini söküp paltolarını yollamışlar insanlar giyip ısınsın diye.İstediğin kadar eğitim al.O eğitimi verenler de çıksın çarşıya görsün.Bu iş Nasreddin Hoca'nın türbesi hesabı.Millet çarşıdan aldığı polis kıyafetiyle evlere giriyor.Ben size yarın Kadıköy Akmar pasajından bir ton polis kıyafeti bulup (kelepçesi,apoleti,copuna kadar) gönderirim.
  • TÜRK-İSLAM SENTEZİ netice itibariyle bir sentezdir. Bugün; inisiyatif verme, özgüven aşılama becerisinden yoksun bir sentezdir. İttihad ve Terakki' nin bu topluma önder olma, medeniyeti anlatma çabaları aslında bir faşizmdir. Faşizmde de inisiyatif, özgüven kelimelerine yer yoktur. Ben anlatırım, sen alırsın; daha sonra da aldıklarından hesap sorarım. İşte medeni dünya ile bu toplumun geldiği nokta arasındaki fark budur. Daha da ileri gitmesini beklemek gaflettir. Çünkü mevcut SENTEZİN temelinde yardımlaşma tabiri, söğüşleme ile özdeşleşmiştir.
  • resimde görülen kışlık palto sivil görünümlü olup üzerinde herhangi bir apolet,arma ve işaret olmadıgı acıkca gorulmekte olup,asla herhengi bir guvenlık zaafıyetıne de neden olmaz.söylemeseler bir havayolunun kıyafetı bile oldugunu anlayamazsınız.tıpkı magazalarda satılanlar gibi.ltf burada daha mantıklı yorumlar yapın...
  • Bu tür malzemeler (polis, pilot, asker, zabıta) Ankarada bir pasajında, ve İstanbulda Eminönü, Mercan yokuşunda, kolaylıkla satın alınabiliyor !
  • Bir de Türkçe eğitimi de alsaydınız keşke! "TÖRÖR" :))
  • BİZLERE(tüm havalimanı çalışanlarına)HER YIL HAVALİMANI EMNİYET AMİRLİĞİNDE EĞİTİM VERİLİYOR VE KARŞILIĞINDA BİR YIL GEÇERLİ BELGE VERİLİYOR BU BELGE OLMADANDA HAVALIMANI GİRİŞ KARTI ALINAMIYOR.BURADA VERİLEN EĞİTİMDE HİÇ BİR İŞ KIYAFETİNİN YARDIM AMAÇLI BİLE OLSA DISARI VERİLMEMESİ DEFALARCA HATIRLATILIYOR.AMAÇ BU KIYAFETLERİ GİYİP HAVALIMANLARINA GİZLİCE SIZMALARI ÖNLEMEK OLABİLECEK HER TÜRLÜ TÖRÖR VE SABOTAJLARI MİNİMUMA İNDİRMEK.
  • niye yasak olcakmış,ne tür bir güvenlik sakıncası olcakmış mantık dışı bir düşünce....uçağın demirbaşı değil motoru değil anlamadım yani bu yorumu....
Almanya’daki gurbetçilerin yardımlarını Türkiye’ye ulaştıracak Öger Türk Tur, yardım malzemelerini kabul etmeyi sürdürüyor.

Almanya’nın birçok bölgesinden çok sayıda yardım malzemesi Öger Türk Tur organizasyonluğunda toplanırken yardım malzemeleri arasında çocuk maması, bebek bezi, kazak, ayakkabı gibi bir çok çeşit bulunuyor. Şu ana kadar 60 tona yakın yardım malzemesinin toplandığı belirtilirken yardım malzemelerinin önümüzdeki günlerde kargo uçağı ile Türkiye’ye getirilerek Kızılay’a teslim edileceği kaydedildi.

Öger Türk Tur’a yapılan yardım malzemeleri arasında en ilginci belki de pilot paltolarıydı. Alman havayolu şirketi Germania’nın pilotları, bu kış kullanmaları için şirket tarafından kendilerine verilen paltoları Van’daki depremzedelere gönderilmesi için bağışladı. 30 adet pilot paltonunun da Türkiye’ye gönderilecek yardım malzemeleri ile birlikte depremzedelere teslim edileceği belirtildi.


PİLOTLARDAN GÖZ YAŞARTAN YARDIM

Yorumlar Tüm Yorumlar (12)

Misafir ~ 12 yıl önce
kart kontrolunun herşeyden önce geldigini de öğretiyorlar. ve herkese diğer çalışanların kartını kontrol (göz ucuyla) yetkisiz geçişlerde dikkatli olması gerektiği de anlatılıyor .Yani kartsız astrasnout kıyafeti ile bile giremezsin önemli noktalara.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 12 yıl önce
Pilotlar hava limanı çalışanı mıdır? Sen verme elbiseni kardeşim.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 12 yıl önce
yardımın reklamı olmaz beyler, kendinize gelin

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 12 yıl önce
ne güvenliği yaa! Adamlar apoletlerini söküp paltolarını yollamışlar insanlar giyip ısınsın diye.İstediğin kadar eğitim al.O eğitimi verenler de çıksın çarşıya görsün.Bu iş Nasreddin Hoca'nın türbesi hesabı.Millet çarşıdan aldığı polis kıyafetiyle evlere giriyor.Ben size yarın Kadıköy Akmar pasajından bir ton polis kıyafeti bulup (kelepçesi,apoleti,copuna kadar) gönderirim.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 12 yıl önce
TÜRK-İSLAM SENTEZİ netice itibariyle bir sentezdir. Bugün; inisiyatif verme, özgüven aşılama becerisinden yoksun bir sentezdir. İttihad ve Terakki' nin bu topluma önder olma, medeniyeti anlatma çabaları aslında bir faşizmdir. Faşizmde de inisiyatif, özgüven kelimelerine yer yoktur. Ben anlatırım, sen alırsın; daha sonra da aldıklarından hesap sorarım. İşte medeni dünya ile bu toplumun geldiği nokta arasındaki fark budur. Daha da ileri gitmesini beklemek gaflettir. Çünkü mevcut SENTEZİN temelinde yardımlaşma tabiri, söğüşleme ile özdeşleşmiştir.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 12 yıl önce
resimde görülen kışlık palto sivil görünümlü olup üzerinde herhangi bir apolet,arma ve işaret olmadıgı acıkca gorulmekte olup,asla herhengi bir guvenlık zaafıyetıne de neden olmaz.söylemeseler bir havayolunun kıyafetı bile oldugunu anlayamazsınız.tıpkı magazalarda satılanlar gibi.ltf burada daha mantıklı yorumlar yapın...

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 12 yıl önce
Bu tür malzemeler (polis, pilot, asker, zabıta) Ankarada bir pasajında, ve İstanbulda Eminönü, Mercan yokuşunda, kolaylıkla satın alınabiliyor !

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 12 yıl önce
Bir de Türkçe eğitimi de alsaydınız keşke! "TÖRÖR" :))

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 12 yıl önce
BİZLERE(tüm havalimanı çalışanlarına)HER YIL HAVALİMANI EMNİYET AMİRLİĞİNDE EĞİTİM VERİLİYOR VE KARŞILIĞINDA BİR YIL GEÇERLİ BELGE VERİLİYOR BU BELGE OLMADANDA HAVALIMANI GİRİŞ KARTI ALINAMIYOR.BURADA VERİLEN EĞİTİMDE HİÇ BİR İŞ KIYAFETİNİN YARDIM AMAÇLI BİLE OLSA DISARI VERİLMEMESİ DEFALARCA HATIRLATILIYOR.AMAÇ BU KIYAFETLERİ GİYİP HAVALIMANLARINA GİZLİCE SIZMALARI ÖNLEMEK OLABİLECEK HER TÜRLÜ TÖRÖR VE SABOTAJLARI MİNİMUMA İNDİRMEK.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 12 yıl önce
niye yasak olcakmış,ne tür bir güvenlik sakıncası olcakmış mantık dışı bir düşünce....uçağın demirbaşı değil motoru değil anlamadım yani bu yorumu....

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000