24 Şubat 2017, Cuma 09:50:08

Pilotlara Meryem Uzerli cezası

İstanbul ile Berlin arasında mekik dokuyan Meryem Uzerli'yi kokpite alıp fotoğraf çektiren pilotlara 2 bin 500 TL'ye kadar para cezası kesilecek.
  • Belki yolcu indirme sırasında sonra yolcu olarak kalmıştır.
  • unlu olsun olmasin ;kurallar bellidir. Kurallara uyulmadiginda verilecek cezalar bellidir.
  • Idam! Idam! Yeter artik......
  • Yapmak gerekir! 5 bin adamin içinden çıkınca bir kadın gördüğünde ağzının sulari akar. Bak alkiyor ! Her selam veren sana megilli zannedersin. Bak Meryem in bakışlarina kesin bisey var , sana sinyal yapiyor. Dimi dimi ?
  • Helal olsun.
  • Havacılık kuralları belli sorumlu insan bu hataları yapmaz!!! 2500 lira ne!!!! alacan lisansını aklını başına alacak!!
  • Meryem Uzerli' yi, şapkasını taktığı pilot öpmüşmüdür acaba? Zira üniformanın şapkası var ise ve onu bir bayan takarsa, o bayan öpülür diye birşey vardı askeri okullarda. Belki de öpmeye kalkarsa tokadı yer aklı başına gelir, şapka üniformanın bir parçasıdır sahip olun diye amirler tarafından kinaye için söylenirdi öğrenciliğimizde. Şaka bir yana, Pilotların Meryem Uzerli' yi öpüp öpmediğini elbette bilemeyiz ama, SHGM pilotları iyi öpmüş. THY de gerisini getirirse şaşmamak lazım.:))
  • Kokpite alinmasaydi iyi oludu her kes bilsinki rast gele kokpite girilmez Gereken cezayi almislar. Gerci bu para azdir , Her birine 5000 TL. Olsaydi hic olmassa THY. Nin kasasina 15000 TL girerdi Esasen kabin amiride. Burda sucludur , ben gorevli idim londrada donuyordum baktim Arkamda bir tanidik profesor cerahpasada uroloji pr. Konustuk benim havaci oldugumu biliyor. Bana dedi acaba cokpiti gorebilirmiyim , bende Bakalim kaptana haber vereyim kabul edermi , Haber geldi olmaz dedi Yasak demis hostese. Hoca koca profesor saygi duyuyorum cunku bir kural var ,oneli degil ben one neden yasak oldugunu izah ettim , yani profesor cokpiti gorme sansi Olmadi,
  • Kovasına işten kabin ekibini kovuyosunuz adalet mi bu şimdi ..
  • Bence m. Uzerliye para versinler bedava sirketin Reklami oluyoo.

Barcelona'da top koşturan Arda Turan'ın 2015'te kokpite girip fotoğraf çektirmesinin ardından bir diğer ünlü isim Meryem Uzerli de pilotları yaktı.

Takvim'de yer alan habere göre İstanbul ile Berlin arasında mekik dokuyan ünlü oyuncu, bir seyahatinde kokpite girip pilotlarla selfie çekti.

PARA CEZASI VAR

Sosyal medyada ortaya çıkan bu kare, pilotların kural ihlali yaptığını da gözler önüne serdi. Havacılık kurallarına göre kokpite uçuş ekibi dışında birini alan pilota 2 bin 500 TL'ye kadar para cezası kesiliyor.

İşte pilotların başını yakan o kare;

Pilotlara Meryem Uzerli cezası

Yorumlar Tüm Yorumlar (103)

şiştttt.... ~ 7 yıl önce
Belki yolcu indirme sırasında sonra yolcu olarak kalmıştır.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
KM ~ 7 yıl önce
unlu olsun olmasin ;kurallar bellidir. Kurallara uyulmadiginda verilecek cezalar bellidir.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Pilot ~ 7 yıl önce
Idam! Idam! Yeter artik......

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Empati ~ 7 yıl önce
Yapmak gerekir! 5 bin adamin içinden çıkınca bir kadın gördüğünde ağzının sulari akar. Bak alkiyor ! Her selam veren sana megilli zannedersin. Bak Meryem in bakışlarina kesin bisey var , sana sinyal yapiyor. Dimi dimi ?

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Pilotx ~ 7 yıl önce
Helal olsun.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
yasak ~ 7 yıl önce
Havacılık kuralları belli sorumlu insan bu hataları yapmaz!!! 2500 lira ne!!!! alacan lisansını aklını başına alacak!!

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Öpücük ~ 7 yıl önce
Meryem Uzerli' yi, şapkasını taktığı pilot öpmüşmüdür acaba? Zira üniformanın şapkası var ise ve onu bir bayan takarsa, o bayan öpülür diye birşey vardı askeri okullarda. Belki de öpmeye kalkarsa tokadı yer aklı başına gelir, şapka üniformanın bir parçasıdır sahip olun diye amirler tarafından kinaye için söylenirdi öğrenciliğimizde. Şaka bir yana, Pilotların Meryem Uzerli' yi öpüp öpmediğini elbette bilemeyiz ama, SHGM pilotları iyi öpmüş. THY de gerisini getirirse şaşmamak lazım.:))

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Demekki ~ 7 yıl önce
Asker değilmiş:)))
Havaci ~ 7 yıl önce
Kokpite alinmasaydi iyi oludu her kes bilsinki rast gele kokpite girilmez Gereken cezayi almislar. Gerci bu para azdir , Her birine 5000 TL. Olsaydi hic olmassa THY. Nin kasasina 15000 TL girerdi Esasen kabin amiride. Burda sucludur , ben gorevli idim londrada donuyordum baktim Arkamda bir tanidik profesor cerahpasada uroloji pr. Konustuk benim havaci oldugumu biliyor. Bana dedi acaba cokpiti gorebilirmiyim , bende Bakalim kaptana haber vereyim kabul edermi , Haber geldi olmaz dedi Yasak demis hostese. Hoca koca profesor saygi duyuyorum cunku bir kural var ,oneli degil ben one neden yasak oldugunu izah ettim , yani profesor cokpiti gorme sansi Olmadi,

Yanıtla

Kalan karakter 1000
AMA ~ 7 yıl önce
Profesör yerine selami Şahin olsaydı kokpit girip uçuşu orada tamamlayacaktı
Herkes uçmasın ~ 7 yıl önce
Kovasına işten kabin ekibini kovuyosunuz adalet mi bu şimdi ..

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Meryem ~ 7 yıl önce
Bence m. Uzerliye para versinler bedava sirketin Reklami oluyoo.

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000