14 Şubat 2014, Cuma 09:29:00

PİLOTLARA BÜYÜK ŞOK!

Ev sahibi olmak için Esenyurt’taki bir inşaat firmasına 70’er bin TL para ödeyen çoğunluğu pilot 334 havacılık sektörü çalışanının parası buhar oldu.
  • Biz bu vakıfa aydat veriyoruz bizim Aracısı olduğu vede Komisyonu cebine indiriyor sonrada üyelerim beni ilgilendirmiyor diyor paramizi bloke edecekti komisyonu alınca para blok u kaldırdin birde bizim haklarımızı savuncaksin gülüyorum size
  • Biz kredi çekip nakit para verdik bu adamlara, şimdi buhar oldu uçtu :((( Allah belâlarını versin.
  • ben hayatımda böyle hainlik görmedim bir vakıf nasıl olurda kendi mensuplarına böyle hainlik yapar akım almıyor bu pilvak denilen dolandırıcı vakıf kendi komisyonlarını aldıktan sonra trilyonları nasıl iki baldırı çıplağın eline bıraktılar anlamak mümkün değil bunun adı düpedüz hainliktir insanların yüzüne nasıl bakıyolar bilmiyorum ama kimseninde yanına kalmayacak bu işin peşini bırakmayacağım kendi arkadaşını para için satan yarın başka şeyleride satar
  • sanki hırsızın suçu hiç yok ben pilot değilim arkadaşım yok keşke pilot olabilsem demek ki bir fark var ben bu projeden daire alan saflardanım haberde geçtiği üzere bizleri dolandıran Pilvak dır pilvak ı emlak ofisi gibi kullandırtıp paraya tedbir koyacağız dedikleri için düştük tuzağa ben havalanın da çalışan bir teknisyen arkadaş vasıtası ile aldım sözleşmeye bakmadım bile süreç içinde görüştüğüm insanlarda aynını söylüyor pilvak ın tuzağına düştük Şuan çözüm için dükkan diye önerilen çözümü de bulan kişiler 5 kişilik bir ekip yoksa ortada ne para ne arsa var en azından pahallı ucuz paramızı kurtarma ümidi yeşerdi yoksa bırak para kazanmayı mevcut ana paralarımız da ortada tamamını yemişler
  • yorum yapan arkadaşlar sanki bu paralar yeni verilmiş gibi yorum yapılıyor halbuki 2011 yılında verildi ve tam 3,5 yıl oldu.Ayrıca buraya yatırım yapanlar pilotlar vakfı çalışan ve yakınları idi.Sanki tamamı pilot gibi bir algı oluşmuş, çok küçük maaşlarla kısıtlı imkanları ile yatırım yapan ve bir ev sahibi olmanın hayalini kuran bizim gibi bir sürü insanda var.Lütfen mağdur olan bu kadar kişiye aşağılayıcı yorumlar yapmayalım.
  • Tamam bu kadar zengin olabilirler 3 aylık maaşları olabilir ama sözleşmeyi anlayıp dinlemeden neden imzaladılar.İmzalandı peki ama PİLVAK-SAYLAN birlikteliğinde dolandırıcının hiçmi suçu yok ya
  • 330 akıllı haaa valla çok güldüm zu ha ha ha ha
  • İstanbul gibi bir yerde yetmiş bin liraya 120 m2 ev birde site içinde ve sosyal donatıları ile satan birine inanan arkadaşlara soruyorum; İmzalattıkları sözleşmeyi hiç okumadınız mı? O sözleşme ile biri hiç tanımadığı birine bu kadar parayı veriyorsa , ya parası çoktur ya aklından zoru vardır . Bu arada bu kadar evi sattıran bunlara aracılık eden sonra da benim alakam yok diye işin içinden sıyrılan vakıf yöneticileri de umarım kafalarını yastığa rahat koyuyorlardır.
  • Bir pilotun para kazanmasi ayip birsey degildir. Herseyin bir olcusu vardir, kiskancligin fazlasi da kimseye fayda etmez. Onemli olan bu tarz olaylarin onune gecilmesi ve suclu olanlar, hukuk yoluyla cezalandirlmasi.
  • Birileri simdi o paralari guzelce harciyordur....:))

Esenyurt’ta bir arsa satın alarak inşaat projesi yapmak için havacılık sektöründen müşteri bulan Saylan İnşaat, çoğunluğu pilot 334 havacılık sektörü çalışanını dolandırdı.

Pilotların üye olduğu vakıf olan PİLVAK üzerinden Esenyurt’ta yapılacak inşaat projesine müşteri bulan Saylan İnşaat, aradan üç yıl geçmesine rağmen 70’er bin TL peşin para aldığı müşterilerin dairelerini teslim etmedi.

2011 yılı Ağustos ayında 110 metrekare 3+1 ev sahibi olmak için inşaat firmasına üç taksit halinde 70’er bin TL ödeyen mağdurlar, üç yılın sonunda firmadan, “ Projeyi iptal ettik. Paralarınızı iade edemiyoruz. İsteyen başka projemizden dükkan için hisse alabilir” cevabıyla büyük şok yaşadı.

Free Bird Havayolları’nda görev yapan mağdurlardan Kerem Güngörmez, Vera Vizyon adlı projeden kendisi ve kayınpederi için iki daire satın almak üzere 3 yıl önce 140 bin TL ödeme yaptığını ancak o günden sonra inşaat firması yetkililerinin sürekli kendilerini oyaladığını kaydederek şöyle konuştu:

“2011 yılında Pilotlar Vakfı hesabına konut için gerekli parayı yatırdım. Bize, bu paranın bloke edileceği ve dairenin teslim alınmasından sonra inşaat firmasına verileceği söylendi. Ancak para evler teslim alınmadan inşaat firmasına aktarıldığı için mağdur olduk. İnşaat firması o dönem 10 milyon TL karşılığı inşaat yapmak için toprak sahibi ile anlaşma yapmış. Ancak Esenyurt’ta imar sorunundan dolayı proje bir süre askıya alınıp sonra yeniden imara açılınca bu kez toprak sahibi 30 milyon TL talep etmiş. İnşaat firması da bunu kabul etmediği için bize paralarımızın ödenemeyeceğini ve konut da veremeyeceklerini söylediler. 3 yıldan bu yana projeye çivi bile çakılmadı.”

İnşaat firması tarafından sürekli kandırıldıklarını söyleyen Güngörmez, firmadan düşük metrekareli daire tekliflerini bile kabul ettiklerini ancak buna rağmen daire sahibi olamadıklarını vurguladı. Güngörmez şöyle konuştu: “ Esenyurt bölgesinde yüksek katlı imara yasak getirildi. Proje 25 katlı olarak planlanıyordu. Yeni düzenlemelerle en fazla 15 katlı olarak inşaa edilebileceğini söylediler. Bunun için inşaat firması bize herkesin hakkını alması için 110 metrekare yerine 85 metrekarelik daire teklif etti. Bunu da kabul ettik. Ancak ona rağmen dairelerimizi alamadık. En son birkaç gün önce hiçbir şekilde daire veremeyeceklerini hatta para iadesi yapamayacaklarını söylediler. İstersek Vera Vizyon 1 projesinde bir kaç dükkan olduğunu birkaç ortakla o dükkanlardan satın alabileceğimizi ifade ettiler. Bir çok arkadaş bu teklife sıcak bakmadı çünkü dükkanları çok yüksek fiyattan satmaya kalktılar.”

Güngörmez havacılık sektöründen 334 civarında çalışandan 23 milyon TL civarında vurgun yapıldığını kaydederek, 81 kişinin dava açmak için avukata vekalet verdiğini kayderek, “ Firma ortaklarının birçoğu ortaklıktan ayrıldı. Muhatap bulamıyoruz. Buna rağmen o projeden hala olmayan daireleri başkalarına satmaya çalışıyorlar” dedi.

©AirportHaber Özel

PİLOTLARA BÜYÜK ŞOK!

Yorumlar Tüm Yorumlar (66)

Vakıf magduru ~ 9 yıl önce
Biz bu vakıfa aydat veriyoruz bizim Aracısı olduğu vede Komisyonu cebine indiriyor sonrada üyelerim beni ilgilendirmiyor diyor paramizi bloke edecekti komisyonu alınca para blok u kaldırdin birde bizim haklarımızı savuncaksin gülüyorum size

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Hacer Öngör ~ 10 yıl önce
Biz kredi çekip nakit para verdik bu adamlara, şimdi buhar oldu uçtu :((( Allah belâlarını versin.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
hainlik ~ 10 yıl önce
ben hayatımda böyle hainlik görmedim bir vakıf nasıl olurda kendi mensuplarına böyle hainlik yapar akım almıyor bu pilvak denilen dolandırıcı vakıf kendi komisyonlarını aldıktan sonra trilyonları nasıl iki baldırı çıplağın eline bıraktılar anlamak mümkün değil bunun adı düpedüz hainliktir insanların yüzüne nasıl bakıyolar bilmiyorum ama kimseninde yanına kalmayacak bu işin peşini bırakmayacağım kendi arkadaşını para için satan yarın başka şeyleride satar

Yanıtla

Kalan karakter 1000
realist 12 ~ 10 yıl önce
sanki hırsızın suçu hiç yok ben pilot değilim arkadaşım yok keşke pilot olabilsem demek ki bir fark var ben bu projeden daire alan saflardanım haberde geçtiği üzere bizleri dolandıran Pilvak dır pilvak ı emlak ofisi gibi kullandırtıp paraya tedbir koyacağız dedikleri için düştük tuzağa ben havalanın da çalışan bir teknisyen arkadaş vasıtası ile aldım sözleşmeye bakmadım bile süreç içinde görüştüğüm insanlarda aynını söylüyor pilvak ın tuzağına düştük Şuan çözüm için dükkan diye önerilen çözümü de bulan kişiler 5 kişilik bir ekip yoksa ortada ne para ne arsa var en azından pahallı ucuz paramızı kurtarma ümidi yeşerdi yoksa bırak para kazanmayı mevcut ana paralarımız da ortada tamamını yemişler

Yanıtla

Kalan karakter 1000
berrin ~ 10 yıl önce
yorum yapan arkadaşlar sanki bu paralar yeni verilmiş gibi yorum yapılıyor halbuki 2011 yılında verildi ve tam 3,5 yıl oldu.Ayrıca buraya yatırım yapanlar pilotlar vakfı çalışan ve yakınları idi.Sanki tamamı pilot gibi bir algı oluşmuş, çok küçük maaşlarla kısıtlı imkanları ile yatırım yapan ve bir ev sahibi olmanın hayalini kuran bizim gibi bir sürü insanda var.Lütfen mağdur olan bu kadar kişiye aşağılayıcı yorumlar yapmayalım.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Peki ~ 10 yıl önce
Tamam bu kadar zengin olabilirler 3 aylık maaşları olabilir ama sözleşmeyi anlayıp dinlemeden neden imzaladılar.İmzalandı peki ama PİLVAK-SAYLAN birlikteliğinde dolandırıcının hiçmi suçu yok ya

Yanıtla

Kalan karakter 1000
gys ~ 10 yıl önce
330 akıllı haaa valla çok güldüm zu ha ha ha ha

Yanıtla

Kalan karakter 1000
330 akıllı ~ 10 yıl önce
İstanbul gibi bir yerde yetmiş bin liraya 120 m2 ev birde site içinde ve sosyal donatıları ile satan birine inanan arkadaşlara soruyorum; İmzalattıkları sözleşmeyi hiç okumadınız mı? O sözleşme ile biri hiç tanımadığı birine bu kadar parayı veriyorsa , ya parası çoktur ya aklından zoru vardır . Bu arada bu kadar evi sattıran bunlara aracılık eden sonra da benim alakam yok diye işin içinden sıyrılan vakıf yöneticileri de umarım kafalarını yastığa rahat koyuyorlardır.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Rumuz Yok ~ 10 yıl önce
3 taksit diyor yani 210 bin lira yapiyor
SEN OYLE SAN ~ 10 yıl önce
Arkadaş bilerek konuşuyorum ben.70 bin 2 taksitti. zorlayanlara 3 taksit yaptılar. Ama toplam bir daire ücreti 70 bin.
iPhone Uygulaması ~ 10 yıl önce
Bir pilotun para kazanmasi ayip birsey degildir. Herseyin bir olcusu vardir, kiskancligin fazlasi da kimseye fayda etmez. Onemli olan bu tarz olaylarin onune gecilmesi ve suclu olanlar, hukuk yoluyla cezalandirlmasi.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Kazik yediniz!! ~ 10 yıl önce
Birileri simdi o paralari guzelce harciyordur....:))

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000