01 Temmuz 2016, Cuma 15:29:30

Pilotlar Vakfı'nın giysi ve gıda yardımı yola çıktı

Türkiye Havayolu Pilotlar Vakfı, ihtiyaç sahipleri ve Bayırbucak Türkmenlerine giysi ve gıda yardım kampanyası malzemelerini Hatay'a yolladı.
  • aynı özveriyi,THY ailesi olarak,bombalı saldırıda ,TGS de hayatını kaybetmiş kardeşlerimizin ailelerinede gösterelim,borcu olan vardır,çocuğunu okutmak isteyen vardır belki başka sıkıntıları olan vardır...şirket elbet destekte bulunacaktır ama bizde bulunsak çokda güzel olur,..TASSA,TALPA,hava iş...HAvak...el birliğiyle destek olalım..
  • Adam gibi adam Belpınar Başkan Duruşuyla, efendiliğiyle ve yardımseverliği ile adam gibi adamdır Belpınar Başkan. Tüm pilotlar adına yapılan bu hayır kabul, Allah yar ve yardımcıları olsun inşAllah.. Oldumu retired haydi uçalım işimizi yapalım arkadaş da rahat etsin
  • Duruşuyla, efendiliğiyle ve yardımseverliği ile adam gibi adamdır Belpınar Paşam. Tüm pilotlar adına yapılan bu hayır kabul, Allah yar ve yardımcıları olsun inşAllah..
  • Emeği gecen herkezden Allah razi olsun. Iyi ki varsınız Belpinar ve oral kaptanim.
  • Taylan kaptan bende ali kaptan sanane o zaman ne yazıyorsun buraya?????? Doğuya yardım edilmedimi ki ortalığı ne geriyorsun, isteyen istediği yere yerdım eder!!!!!
  • Düzene yakışan davranış bunlar. Türkiye'de ağzında bir lokma ekmek , ayağında çorap olmayan çocuklara yardım etseydiniz önce ..,
  • Doğuda deprem oldu savaş oldu hiçkimse bir yardımda bulunmadı arkadaş. Banane bayırbucak türkmeninden. Doğuda ki Türk kürt insanım öncelikli.
  • Ben bir insan olarak tebrik ediyorum, hersey cok guzel
  • Allah hayırlarınızı kabul etsin çok güzel bir hareket olmuş ,başta Akpatan Ali abim olmak üzere tüm ilgilenenlerden katkısı olanlardan Allah bin kere razı olsun ellerinize sağlık sevgi ve selamlar..
  • Pilvak önce dolandirdigi mesai Arkadaşları için bişeyler yapsınlar sonra iyilik yapmak için yüzleri olsun. Reklam kokan hareketler bunlar hem arkadaşını dolandir hemde göstermelik hareketler yap başkaları yer ama biz yemeyiz bunları dolandirdiginiz personelin laneti herzaman üzerinizde olacak.

Türkiye Havayolu Pilotlar Vakfı, ihtiyaç sahipleri ve Bayırbucak Türkmenlerine giysi ve gıda yardım kampanyası malzemelerini Hatay'a yolladı.

Pilotlar Vakfı Başkanı Kaptan Hüseyin Belpınar "Ülkemizin geçirdiği bu terör ve saldırı olayları yaşandığı bu mübarek günlerde dayanışma kardeşlik ve Birliğe daha fazla ihtiyaç duyulmaktadır. Bizlerde Pilotlar adına kampanya düzenleyerek katlı sağlamak istedik. Sınır hattımızda İŞİD ve PKK işe mücadele verip topraklarımızı Can'ı pahasına koruyan Bayırbucak Türkmenlere moral olmak istedik. Kampanyaya destek olan üyelerimize bundan sonraki kampanyaya destek olacaklara şimdiden teşekkür ederiz."

Genel Sekreter Oral Büyüksarı da " Pilotlar Vakfı olarak bu yıl hep ilklere imza attık, yenilerine de atmaya devam edeceğiz. Vakfı'n ve Üyelerinin hakları için yapılan çalışmalar yanında Vakıflar Kanuna göre sosyal sorumluluk projelerini de yürütmekteyiz. Bu projeye katkı sağlayan üyeler ile birlikte erzak ve malzeme kampanyaya destek veren THY Uçuş Eğitim Başkanlığı ve ihtiyaç sahiplerine ulaştıran THY Kargoya teşekkür ederiz.Bu vesile ile bayramlarını tebrik ederiz "dedi. Daha sonra toplanan malzemeler sahiplerine ulaştırılmak üzere teslim edildi.







Pilotlar Vakfı'nın giysi ve gıda yardımı yola çıktı

Yorumlar Tüm Yorumlar (23)

destek ~ 8 yıl önce
aynı özveriyi,THY ailesi olarak,bombalı saldırıda ,TGS de hayatını kaybetmiş kardeşlerimizin ailelerinede gösterelim,borcu olan vardır,çocuğunu okutmak isteyen vardır belki başka sıkıntıları olan vardır...şirket elbet destekte bulunacaktır ama bizde bulunsak çokda güzel olur,..TASSA,TALPA,hava iş...HAvak...el birliğiyle destek olalım..

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Belpınar Başkanım ~ 8 yıl önce
Adam gibi adam Belpınar Başkan Duruşuyla, efendiliğiyle ve yardımseverliği ile adam gibi adamdır Belpınar Başkan. Tüm pilotlar adına yapılan bu hayır kabul, Allah yar ve yardımcıları olsun inşAllah.. Oldumu retired haydi uçalım işimizi yapalım arkadaş da rahat etsin

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Adam gibi adam Belpınar Paşam ~ 8 yıl önce
Duruşuyla, efendiliğiyle ve yardımseverliği ile adam gibi adamdır Belpınar Paşam. Tüm pilotlar adına yapılan bu hayır kabul, Allah yar ve yardımcıları olsun inşAllah..

Yanıtla

Kalan karakter 1000
retired ~ 8 yıl önce
vatandaş emekli olmuş gitmiş hala paşam muhabbetleri..nasıl bir sektör bu yaaaa....işinizi yapın yeterli
Mustafa ~ 8 yıl önce
Emeği gecen herkezden Allah razi olsun. Iyi ki varsınız Belpinar ve oral kaptanim.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Taylan kaptana ~ 8 yıl önce
Taylan kaptan bende ali kaptan sanane o zaman ne yazıyorsun buraya?????? Doğuya yardım edilmedimi ki ortalığı ne geriyorsun, isteyen istediği yere yerdım eder!!!!!

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Kendini açını bırak ... ~ 8 yıl önce
Düzene yakışan davranış bunlar. Türkiye'de ağzında bir lokma ekmek , ayağında çorap olmayan çocuklara yardım etseydiniz önce ..,

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Taylan kaptan ~ 8 yıl önce
Doğuda deprem oldu savaş oldu hiçkimse bir yardımda bulunmadı arkadaş. Banane bayırbucak türkmeninden. Doğuda ki Türk kürt insanım öncelikli.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Personel ata ~ 8 yıl önce
Adamsınnnn eli öpülecek kaptansın
Ne mutlu Türk'üm diyene ~ 8 yıl önce
Zorunuza mı gidiyor bir TÜRK kardeşimize soydaşımıza yardım edilmesi!!!! Tek derdi o topraklarda TÜRKÜN bayrağını dalgalandirmak olan insanlara. ... Doğuda savaş varmışmış bilmem ne!!! Savaş iki devlet arasında olur. Daha söylenecek çok söz var da.... Allah akıl fikir versin sizin gibi düşünenlere ya da defolup gidin bu ülkeden, hainliginizi başka topraklarda sürdürün
Insan ~ 8 yıl önce
Ben bir insan olarak tebrik ediyorum, hersey cok guzel

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Vics ~ 8 yıl önce
Bende tebrik ediyorum, insan olarak.
Sivaslı 58 ~ 8 yıl önce
Allah hayırlarınızı kabul etsin çok güzel bir hareket olmuş ,başta Akpatan Ali abim olmak üzere tüm ilgilenenlerden katkısı olanlardan Allah bin kere razı olsun ellerinize sağlık sevgi ve selamlar..

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Troya ~ 8 yıl önce
Pilvak önce dolandirdigi mesai Arkadaşları için bişeyler yapsınlar sonra iyilik yapmak için yüzleri olsun. Reklam kokan hareketler bunlar hem arkadaşını dolandir hemde göstermelik hareketler yap başkaları yer ama biz yemeyiz bunları dolandirdiginiz personelin laneti herzaman üzerinizde olacak.

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000