08 Mayıs 2016, Pazar 19:44:52

Pilotlar Vakfı yılın annesini seçti

Türkiye Havayolu Pilotlar Vakfı bu yıl ikincisi düzenlenen anneler töreninde yılın annesini seçti.
  • Helal olsun vakifa, Huseyin Belpinar sade Havaci degilmis ayni zamanda Subaymis, gercek pasaymis, tebrikler
  • Delikanli buyugumuzsun, ustelik hepimizin-tskkurler, Karaci
  • Vakıf iyiki varsınız. Allah yâr ve yardımcımız olsun. Başarılar.
  • Vakfımızı ve yöneticilerini tebrik ederim. Böyle güzel ve hassas davranışlar aidiyet duygumuzun artmasına vesile oluyor. Hüseyin abi ve ekibini tebrik ederim.
  • Numan Manka gordugum en kotu yoneticiydin iyiki gittin
  • Yaşamın güzelliği duygulara hitap etmekte yatar.Güzel bir iş yapılmış
  • Çok yaşa Belpınar Paşam, çalışmalarınızı yakından takip ediyoruz. Allah yar ve yardımcınız olsun.. İnşallah sizleri şirket içinde de yönetici sıfatıyla görmek nasip olur..
  • Sizin icin sadece uyeleriniz pilot, 15 yil uyelikden sonra vakifdan ayrildigi icin, trafik kazasinda vefat eden bir pilotun ailesine, ,cocuklarina bas sagligi bile dilemediniz.
  • Pilvak yönetimini yaptıkları faaliyetlerden dolayı kutluyoruz Camiamızın böyle şeylere çok ihtiyacı var Ellerinize sağlık
  • Vakfı tebrik ediyorum . vefalı bir davranış olmuş...

Anneler günü kahvaltısında biraraya gelen Pilotlar , vefat eden pilot Alper Başarır'ın eşi ile trafik Kazasında hayatını kaybeden pilot Mehmet GÜVEN in annesini yılın annesi seçti.

Beylikdüzü Çatkapı restaurantta Anneler Günü Programı'nda biraraya gelen anneler vefat eden pilotlar için annelere çiçek verirken duygulu anlar yaşandı.

Pilotlar Vakfı başkanı Hüseyin BELPINAR , " Bizler yönetim olarak , vefat eden , sağlık problemi olan pilotlara maddi destek olmak yanında , böyle anlamlı günler'de de pilotlarımızın ve ailelerin yanında olmaktan mutluluk duyuyoruz. Bu vesile ile tüm şehit anneleri yanında vefat eden pilotların eş ve annelerinin vakıf olarak anneler gününü kutluyoruz" dedi.

Pilotlar Vakfı Genel Sekreteri Oral BÜYÜKSARI da " Pilotlar Vakfı yönetimi olarak 2015 de ilkleri yaptık. İlk kan bağışı kampanyası, ilk babalar günü, bayramlaşma, vakıflar haftası programları, Gençler'e havacılık yarışması gibi sosyal sorumluluk programları. Bu vesile ile annelerimizi unutmadık ve iki acılı anneyi yılın annesi seçtik. Babalar Günü'nde de benzer program yapacağız. Daha önemli yapılacak çalışma ise vergi muafiyeti alarak vakfa ekonomik katma değer katmak. Illerde yaptığımız Pilotlar Ormanları ise ilerde vakfa kalacak gayri menkul olacak. Yönetimimiz hem ekonomik hem sosyal alandada üyelerin ve Vakfı'n menfaatleri doğrultusunda çalışmalarına devam edecektir" dedi.





Pilotlar Vakfı yılın annesini seçti

Yorumlar Tüm Yorumlar (11)

Helal ~ 8 yıl önce
Helal olsun vakifa, Huseyin Belpinar sade Havaci degilmis ayni zamanda Subaymis, gercek pasaymis, tebrikler

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Belpinar ~ 8 yıl önce
Delikanli buyugumuzsun, ustelik hepimizin-tskkurler, Karaci

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Kahraman ~ 8 yıl önce
Vakıf iyiki varsınız. Allah yâr ve yardımcımız olsun. Başarılar.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Güzel işler yapılıyor ~ 8 yıl önce
Vakfımızı ve yöneticilerini tebrik ederim. Böyle güzel ve hassas davranışlar aidiyet duygumuzun artmasına vesile oluyor. Hüseyin abi ve ekibini tebrik ederim.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Numan ~ 8 yıl önce
Numan Manka gordugum en kotu yoneticiydin iyiki gittin

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Ercan kırbıyık ~ 8 yıl önce
Yaşamın güzelliği duygulara hitap etmekte yatar.Güzel bir iş yapılmış

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Adam gibi Adam Belpınar Paşam ~ 8 yıl önce
Çok yaşa Belpınar Paşam, çalışmalarınızı yakından takip ediyoruz. Allah yar ve yardımcınız olsun.. İnşallah sizleri şirket içinde de yönetici sıfatıyla görmek nasip olur..

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Vakif uyeliginden ayrilan rahmetli pilot ~ 8 yıl önce
Sizin icin sadece uyeleriniz pilot, 15 yil uyelikden sonra vakifdan ayrildigi icin, trafik kazasinda vefat eden bir pilotun ailesine, ,cocuklarina bas sagligi bile dilemediniz.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
MB ~ 8 yıl önce
Pilvak yönetimini yaptıkları faaliyetlerden dolayı kutluyoruz Camiamızın böyle şeylere çok ihtiyacı var Ellerinize sağlık

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Air-Man737 ~ 8 yıl önce
Vakfı tebrik ediyorum . vefalı bir davranış olmuş...

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000