19 Nisan 2011, Salı 16:09:39

PİLOTLAR VAKFI YENİ YÖNETİMİNİ SEÇECEK

Pilotlar Vakfı Genel Kurulu yarın yapılacak. Genel kurulda genç pilotlar yeni liste ile mevcut listeye rakip olacak.
  • Erhan kardeşim askerliği geçmişte bırakmış kafası sivil olan biridir kafası ticarete basar başkan seçilirse 5 yıl içine vakıf THY nin e az %10 una sahip olur .Kendisi başkan seçilirse senelerdir red ettiğim vakfa üye olucam.
  • Farkındamısınız, gerekçeli olumlu veya olumsuz görüş bildirilmesi gerekirken, yorumların bazılarına ayırımcılık kopleksi hakim olmuş. Bir oluşum, nasıl kurulmuş, nasıl bu seviyeye gelmiş, kimler emek vermiş, kimler sahip çıkmış bunları bilmeden yorum yapmak, başta meslek etiğine ve seviyesine uygun düşmez. Kimseye akılvermek haddim değil, fakat, mesleğe ve meslektaşa saygı hepimizin önceliğidir. İnsanın yücesi görevini hakkıyla yerine getiredir. Herkese emniyetli uçuşlar diliyorum.
  • VAKIF ÜYELERİNİ SİGORTACILARA ,EKİCİLERE SATAN YÖNETİM İSTEMİYORUZ.GENÇLER GÖREVE.
  • Kökeni asker olmayan yorumcuların derdi nedir anlamak mümkün değil. Sivil pilotlar seçilsinmiş, bu ülkede havayolu şirketlerinde çalışan askerler varmış gibi. Hepiniz sivil değilmisiniz artık? yoksa bizim bilmediğimiz askeri görevlere mi uçuyorsunuz? Bu ne terbiyesizliktir? Keşke bir gün asker kökeni olmayan biri seçilir de bu kompleksin ne kadar boş olduğunu görürsünüz. Pilot pilottur ya iyi pilottur ya da kötü pilot... Askeri sivili olmamalıdır. Beni güvenle ulaştırsın yeter.
  • Hepsini şimdiden yürekten kutluyorum. Çok iyi bir kadro. İYİŞEYLER YAPACAKLARDIR.
  • sabri akyol mert orhun desteklenmeli...onurlu kabin amiri
  • Beraber çalıştığımız mesai arkadasımız Erhan cakmak kaptanımızın filo olarak arkasindayiz basarılar kaptanım senin gibi adil beyfendi Zeki başkanlara ihtiyacımız var yolun açık olsun
  • darısı TALPA nın başına...yaptığı icraatsızlık ve en iyi yapabildiği ve uzmanlık alanı kokteyl düzenlemek olan ve hızla üye kaybeden TALPA ya da böyle aktif ve genç bir gurup gelmesi dileğiyle...
  • duyduğuma göre 20 nisan dış hatlar gidiş salonu burger king yanından girilen toplantı salonunda 13:30 da açılış konuşmaları ile başlanacak..oy verme işlemi heralde 1500 gibi başlar..yeni grubu ben de beğendim .daha genç ve dinamik..
  • Adres yokmu telefon yokmu 30-35 kişiyiz bizde gelip üye olamk niyetindeyiz

Pilotlar Vakfı Genel Kurulu öncesinde genç pilotlar yönetimi devralmak için harekete geçti. Yarın yapılacak genel kurulda mevcut yönetime rakip olarak ikinci bir liste daha yer alacak.

Genç pilotlar olarak kendilerini lanse eden aday listenin sahipleri, bir bildiri ile amaçlarını ve projelerini anlattı.
İşte yeni liste ve o bildiri:

20 Nisan 2011 Çarşamba günü yapılacak olan Pilotlar Vakfı Genel Kurul toplantısında, bundan sonraki altın yılların temelini inşa edecek dinamik gençler olarak vakfımızı kuran ve hizmet etmiş tüm büyüklerimize teşekkür ediyoruz.

Vakfımıza taze bir kan olabilmek amacıyla talip olduğumuz sistemde projelere daha cesaretli yaklaşan, enerji dolu, aktif ve çalışkan sıfatlarımızla büyüklerine saygıyı, küçüklerine de sahip çıkmayı prensip edinmiş bir ekip ruhu oluşturarak bize teslim edilmiş olan bayrağı bulunduğu yerden daha da yükseklere taşımayı hedeflemekteyiz.

Kartallar rüzgar kuvvetiyle değil, bu kuvvete karşı uçtukları için yükselirler ve en yükseklere uçanlar en uzağı görme şansını yakalarlar. Vakfımızı geleceğin Türkiye’sindeki layık olduğu yere taşıyacak, marka bilinirliğini arttıracak, uzağı görebilen, vizyoner bir ekip ile havacılık camiasında başarılarından söz ettiren bir otorite yapısına taşımak temel amacımızdır.

Emekli olduğumuzda statü değişikliğinin yol açtığı maddi ve manevi yaralara merhem olabilmek ve yarınlara daha mutlu, umutla bakabilmeleri için üyelerimizin emekliliğinde de kudretli olmalarını sağlayacağız.

Mesleğine yakışır şekilde çağdaş, bilimsel, Ar-ge’ye önem veren teknik donanımlı eğitim ve eğitmenler için yatırım yapmayı kendimize verilmiş bir ödev olarak görmekteyiz. Bu maksatla vakfımız organizatörlüğünde Hv H O, İTÜ, AÜ ile ortaklaşa bir tekno-kent kurmayı hedefliyoruz.

Tüm bu çabalarımız yıllardır içimizde biriktirmiş olduğumuz potansiyel enerjimizin kinetik enerjiye çevrilmesinin ilk adımı olacaktır. Bu uzun yolun daha başında bizlerle olmanızı ve projelerimize destek vermenizi arzu ediyoruz. Yapamazsınız! diyenlere gelin hep beraber; "Hayatta en büyük eğlence başkasının yapamazsın dediğini başarmaktır." diyelim...

PİLOTLAR VAKFI YENİ YÖNETİMİNİ SEÇECEK

Yorumlar Tüm Yorumlar (34)

Misafir ~ 13 yıl önce
Erhan kardeşim askerliği geçmişte bırakmış kafası sivil olan biridir kafası ticarete basar başkan seçilirse 5 yıl içine vakıf THY nin e az %10 una sahip olur .Kendisi başkan seçilirse senelerdir red ettiğim vakfa üye olucam.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 13 yıl önce
Farkındamısınız, gerekçeli olumlu veya olumsuz görüş bildirilmesi gerekirken, yorumların bazılarına ayırımcılık kopleksi hakim olmuş. Bir oluşum, nasıl kurulmuş, nasıl bu seviyeye gelmiş, kimler emek vermiş, kimler sahip çıkmış bunları bilmeden yorum yapmak, başta meslek etiğine ve seviyesine uygun düşmez. Kimseye akılvermek haddim değil, fakat, mesleğe ve meslektaşa saygı hepimizin önceliğidir. İnsanın yücesi görevini hakkıyla yerine getiredir. Herkese emniyetli uçuşlar diliyorum.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 13 yıl önce
VAKIF ÜYELERİNİ SİGORTACILARA ,EKİCİLERE SATAN YÖNETİM İSTEMİYORUZ.GENÇLER GÖREVE.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 13 yıl önce
Kökeni asker olmayan yorumcuların derdi nedir anlamak mümkün değil. Sivil pilotlar seçilsinmiş, bu ülkede havayolu şirketlerinde çalışan askerler varmış gibi. Hepiniz sivil değilmisiniz artık? yoksa bizim bilmediğimiz askeri görevlere mi uçuyorsunuz? Bu ne terbiyesizliktir? Keşke bir gün asker kökeni olmayan biri seçilir de bu kompleksin ne kadar boş olduğunu görürsünüz. Pilot pilottur ya iyi pilottur ya da kötü pilot... Askeri sivili olmamalıdır. Beni güvenle ulaştırsın yeter.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 13 yıl önce
Hepsini şimdiden yürekten kutluyorum. Çok iyi bir kadro. İYİŞEYLER YAPACAKLARDIR.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 13 yıl önce
sabri akyol mert orhun desteklenmeli...onurlu kabin amiri

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 13 yıl önce
Beraber çalıştığımız mesai arkadasımız Erhan cakmak kaptanımızın filo olarak arkasindayiz basarılar kaptanım senin gibi adil beyfendi Zeki başkanlara ihtiyacımız var yolun açık olsun

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 13 yıl önce
darısı TALPA nın başına...yaptığı icraatsızlık ve en iyi yapabildiği ve uzmanlık alanı kokteyl düzenlemek olan ve hızla üye kaybeden TALPA ya da böyle aktif ve genç bir gurup gelmesi dileğiyle...

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 13 yıl önce
duyduğuma göre 20 nisan dış hatlar gidiş salonu burger king yanından girilen toplantı salonunda 13:30 da açılış konuşmaları ile başlanacak..oy verme işlemi heralde 1500 gibi başlar..yeni grubu ben de beğendim .daha genç ve dinamik..

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 13 yıl önce
Adres yokmu telefon yokmu 30-35 kişiyiz bizde gelip üye olamk niyetindeyiz

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000