05 Aralık 2017, Salı 09:21:11

Pilotlar onları uçurmak istemiyor!

Alman pilotlar, Almanya'da sığınma başvuruları kabul edilmeyen ve sınır dışı edilmelerine karar verilen yüzlerce Afgan göçmeni ülkelerine götürmeyi reddediyor.
  • Müslüman toplumların terörden,açlıktan,sefaletten kaçmak,insanca yaşayabilmek umuduyla çareyi hristiyan ülkelere kaçmakta bulması ve Afganistan,Pakistan,Suriye vs gibi sıkıntı,sorun sarmalında mahfolan müslüman ülkelere nazaran hali vakti daha iyi olan müslüman ülkelerin de hristiyan ülkelere niye sığınmacıları ülkelerinize kabul etmiyorsunuz diye çıkışması,onlardan medet ummaları,yardım beklemeleri ne acı... Tüm müslümanların şapkalarını önüne koyup iyice düşünmesi gerekiyor...
  • insanca bi davranış
  • Almanya agzina kadar siginmaci dolu. Afganistan,pakistan.togo,kongo,gana.eritre,somali, Pkkli kurtler, irak kurtleri, iran kurleri, fas,cezayir,tunus Suriye,lubnan,daha sayamayacagim kadar degisik ulkelerden siginmaci var.. Eski dogu blokundan gelen polonya,macar,romanya,bulgaristan,moldova, ucuz isciler. Neredeyse sokaklarda Alman kalmadi. gelenler kalitesiz, mesleksiz , dil becerisi olmayan tipler...Bunlara birde Turkiyeden gelen kalitesiz damat ve gelinleri eklediginizde goruntu tam bir copluge donuyor..pilotlara hak veriyorum.. onlarda bu problemi cok iyi goren ve bilen insanlar....
  • Sbk borajet tazminat haklarımızı ödeyin artık
  • Bizim charter firmalari ile anlasma yapip konuyu cozerler.Gocmene 3000€ vereceklerine, firmaya yolcu basina 500€ versinler, kapida kuyruk olmazsa ben de birsey bilmiyorum.
  • Lufthansa pilotu Afganistan uçmaz Tk pilotu heryere zorla ucurtulur özellikle 737 filosu Airbus filosu ilde aynı haklara sahiptir. Sendika buna göz yumar. Yönetici sesini çıkarmaz. ..

Alman pilotlar, Almanya'da sığınma başvuruları kabul edilmeyen ve sınır dışı edilmelerine karar verilen yüzlerce Afgan göçmeni ülkelerine götürmeyi reddediyor.

Bazı vekillerin soru önergesi üzerine açıklama yapan hükümet yetkilileri, kaçak göçmenleri ülkelerine taşımaları için planlanan 222 uçak seferinin, pilotlar reddettiği için iptal edildiğini açıkladı.

Afganistan'ın bazı bölgelerinde şiddet ve çatışmalar devam etse de ülke 'çoğu kesimi güvenli' olarak kabul görüyor.

Kaçak göçmenleri ülkelerine geri götürmeyi reddeden pilotlardan 85'inin Lufthansa ve düşük bütçeli yan firması Eurowings'e çalıştıkları belirtildi.

Almanya Avrupa Birliği üyeleri içinde en fazla sığınma başvurusu alan ülke. Eurostat verilerine göre Almanya'da 2017 yılının ilk 6 ayı içerisinde 388 bin iltica başvurusu karara bağlandı.

Başvurusu kabul edilmeyen göçmenlerin geri gönderilmesini kolaylaştırmak için Almanya, gelecek yıldan itibaren geri gitmeyi kabul eden göçmenlere 3 bin Euro ödeme yapacak. (Euronews)

Pilotlar onları uçurmak istemiyor!

Yorumlar Tüm Yorumlar (6)

maalesef çok acı ~ 6 yıl önce
Müslüman toplumların terörden,açlıktan,sefaletten kaçmak,insanca yaşayabilmek umuduyla çareyi hristiyan ülkelere kaçmakta bulması ve Afganistan,Pakistan,Suriye vs gibi sıkıntı,sorun sarmalında mahfolan müslüman ülkelere nazaran hali vakti daha iyi olan müslüman ülkelerin de hristiyan ülkelere niye sığınmacıları ülkelerinize kabul etmiyorsunuz diye çıkışması,onlardan medet ummaları,yardım beklemeleri ne acı... Tüm müslümanların şapkalarını önüne koyup iyice düşünmesi gerekiyor...

Yanıtla

Kalan karakter 1000
aferin ~ 6 yıl önce
insanca bi davranış

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Almanya ~ 6 yıl önce
Almanya agzina kadar siginmaci dolu. Afganistan,pakistan.togo,kongo,gana.eritre,somali, Pkkli kurtler, irak kurtleri, iran kurleri, fas,cezayir,tunus Suriye,lubnan,daha sayamayacagim kadar degisik ulkelerden siginmaci var.. Eski dogu blokundan gelen polonya,macar,romanya,bulgaristan,moldova, ucuz isciler. Neredeyse sokaklarda Alman kalmadi. gelenler kalitesiz, mesleksiz , dil becerisi olmayan tipler...Bunlara birde Turkiyeden gelen kalitesiz damat ve gelinleri eklediginizde goruntu tam bir copluge donuyor..pilotlara hak veriyorum.. onlarda bu problemi cok iyi goren ve bilen insanlar....

Yanıtla

Kalan karakter 1000
SBK BORAJET TAZMİNAT HAKLARIMIZI ÖDEYİN ARTIK ~ 6 yıl önce
Sbk borajet tazminat haklarımızı ödeyin artık

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Moby ~ 6 yıl önce
Bizim charter firmalari ile anlasma yapip konuyu cozerler.Gocmene 3000€ vereceklerine, firmaya yolcu basina 500€ versinler, kapida kuyruk olmazsa ben de birsey bilmiyorum.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Lh plt ~ 6 yıl önce
Lufthansa pilotu Afganistan uçmaz Tk pilotu heryere zorla ucurtulur özellikle 737 filosu Airbus filosu ilde aynı haklara sahiptir. Sendika buna göz yumar. Yönetici sesini çıkarmaz. ..

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000