16 Eylül 2014, Salı 16:40:33

PİLOTLAR GREVE GİTTİ BAKANLIK DEVREYE GİRDİ

Romanya'nın millî havayolu şirketi Tarom yönetimi ile sendika arasındaki anlaşmazlıklardan dolayı pilotlar greve gitti.
  • İyi olmuş uyku dısında adamların tüm zamanı uçuşta geçiyor. Bu adamların hiç mi başka işi yok? Var.. O işlerinden kısamayacakları için uykudan kısacaklar ve sonu felaket olucak. Hadi yapmadı işlerini sadece uyudu diyelim kronik yorgunluğa ne engel olacak?? Ayın 23 günü uçan pilotlar var. Ayıp, ayıp felakete sürüklüyosunuz insanları.

Romanya'nın millî havayolu şirketi Tarom yönetimi ile sendika arasındaki anlaşmazlıklardan dolayı pilotlar greve gitti. Zaman'da yer alan habere göre; Dün ve önceki gün yapılan grevin ardından Ulaştırma Bakanlığı müfettişlerinin bugün sorunu çözmek için temaslarda bulunacağı açıklandı.

İki günde 19 uçuş gecikmeli olarak yapılırken, 2 uçuşun da iptal edildiği ifade edildi. Sendika, personel yetersizliği sebebiyle pilotların normalden fazla mesai yapıyor olmasından şikayetçi.

1920 yılında kurulan Tarom havayolları, 22 ülkede 52 farklı noktaya uçuş gerçekleştiriyor.

Öte yandan krizin derinleştiği Fransız havayolu şirketi Air France'ta uçuşların yüzde 60'ı iptal edildi. Her 5 pilottan 3'ünün grevde olduğu açıklandı.

PİLOTLAR GREVE GİTTİ BAKANLIK DEVREYE GİRDİ

Yorumlar

iPhone Uygulaması ~ 10 yıl önce
İyi olmuş uyku dısında adamların tüm zamanı uçuşta geçiyor. Bu adamların hiç mi başka işi yok? Var.. O işlerinden kısamayacakları için uykudan kısacaklar ve sonu felaket olucak. Hadi yapmadı işlerini sadece uyudu diyelim kronik yorgunluğa ne engel olacak?? Ayın 23 günü uçan pilotlar var. Ayıp, ayıp felakete sürüklüyosunuz insanları.

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000