01 Mayıs 2014, Perşembe 09:22:52

PİLOTLAR GREVE GİDİYOR

Fransız pilotlar, daha etkin grev yapabilmek için 3 ve 30 Mayıs'ta belirli saatlerde iş bırakacak.
  • Bu paraya bu is yapılmaz arkadas, maaşlarımız az ve goreceksiniz artacak bu böyle olmaz
  • Oğlum bak git.sen anladın ergo can )))
  • Bak ergo cum. Bizler iyiyiz. Maaşımız gelirimiz yerinde. Aç kalmayız. Bence sen kendi haline yan. E bu kadar hıncın olduğuna göre kesin vardır bir yaşanmışlık. Yoluna git daha fazla üzülme. Oldu mu?
  • Yabancı hayranlarına : 2 vakadan haberiniz ola. Biri 150 feetten pas geçti. Üstelik Türk FO nun ikazıyla. Diğeri Akdeniz üzerinde Antalya alçalmasında 7,5 Vario gördü. Denize çarpmaya 45 saniye. Yine Türk FO nun ikazıyla kurtuldu uçak. Size kapak olsun bu olaylar. Devam edin yabancı hayranları. Ama şunu bilin ki hepsi gidecek. Ve sizler öksüz kalacaksınız garsoncuklar. Yaptığınız yenmez, çayınız kahveniz içilmez. Allah dağına göre kar verir. Hadi bakalım. Yolunuza.
  • Sevgili otobüs şoförü arkadaş. Faiş diye bir kelime dilimizde yoktur, sanırım 'fahişe' sözcüğünün kökeni olan 'fahiş' demek istediniz. Ayrıca 'değitiremeyecekler' kelimesinden de hiçbir mana çıkaramadım. Bu örnekler sizin eğitim seviyenizle ilgili ipuçları veriyor bana. Bu da bu konularda bilgi ve kültür sahibi olmayan insanların yorum yapmaması gerektiği sonucuna götürüyor bizi. Saygılar.
  • Otobus soforu arkadas! Ucus egitimi alip pilot olmak istiyorsan seni tutan ne? Ingilizcemi? Saglik mi? Yetenekmi? Hepsi varsa sayet paran yoksa,buradaki havayolu pilotu arkadaslarla para toplayip seni pilot yapariz.senin yorum biraz kiskanclik kokuyo yav.amelelik icin kas gucu yeter kocum.o isinde hakki 800 tl.az veya cok orasi baska platform konusu.fakat genel muduru dedigin arkadas ne yapiyor acaba o hakediyor o maasi biz haketmiyoruz ? Sen bizim yasam kosullarimizin ve hayat boyu egitimlerimizin ne kadar mesakatli oldugunu bilmiyorsun belli.bizim aldimiz para az bile.teknigiyle cabin amiriyle yer hizmetleriyle ve pilotuyla bu sektor cok mesakatlidir aslanim.hepside aldigi paradan cok daha fazlasini hakederler....
  • yerli astronotçuklar siz yabancı kaptan abilerinizin gölgesinde devam edin bakalım ...sonrada ağlamayın bebeler gibi
  • Ergo ya Bak ergo, belli ki pilotlarla ilgili derin bir yaran var ve bu her neyse senin ciğerine kadar işlemiş :D maymun hangi havayolunda uçuyor bilmiyorum ama senin gibi maymunlar gidip o havayolu ile seyahat edebilir. Önünde duran yok. Hadi yallah. Muz da varmış. Koş !
  • Maymun uçuyor siz ne yaparsınız havanız kime felan filan .Beyler sizi gercekten ama gercekten hic umursamiyoruz.Siz burada size sinirlenelim istiyorsunuz ya ,işimizde gucumuzdeyiz hayatimizdayiz gercekten sizi sallamıyoruz kızmıyoruz size
  • aç gözlü bu astronotları doyurmak ,imkansız...gereve gideni atacaksın işten..sanki bulunmaz hint kumaşı...maymun uçuyor artık sizin kaprisiniz kime...

Fransız pilotlar, daha etkin grev yapabilmek için 3 ve 30 Mayıs'ta belirli saatlerde iş bırakacak.

Pilotların grevinin, hafta sonu tatiline denk gelmesi yüzünden yurt içi ve yurt dışı seferlerde önemli iptal ve gecikmelere yol açması bekleniyor.

Fransa'da 2012 yılında çıkan yasa, pilotların greve gitmeden 48 saat önce işverene resmi tebligatta bulunmasını şart koşuyor. Söz konusu yasa, havayolu şirketlerinin grev halinde seferlerini daha iyi organize etmeleri ve yolcularına gerekli uyarıları yapmalarına olanak sağlıyor.

Fransız Pilotlar Sendikası ise 48 saat önce verilen uyarı ile yapılan grevler sırasında, havayolu şirketlerini Avrupa'nın diğer ülkelerinden pilotlar getirmesi sayesinde, yaptıkları grevlere seslerini yeteri kadar duyuramadıkları görüşünü dile getiriyor.

Sendika, son düzenledikleri grevde, pilotların yüzde 85'inin iş bırakmasına rağmen havayolu şirketlerinin özellikle doğu Avrupa'dan getirdikleri pilotlarla hiç bir gecikme ve iptalin yaşanmadığına dikkati çekiyor.

PİLOTLAR GREVE GİDİYOR

Yorumlar Tüm Yorumlar (31)

iPhone Uygulaması ~ 10 yıl önce
Bu paraya bu is yapılmaz arkadas, maaşlarımız az ve goreceksiniz artacak bu böyle olmaz

Yanıtla

Kalan karakter 1000
iPhone Uygulaması ~ 10 yıl önce
Oğlum bak git.sen anladın ergo can )))

Yanıtla

Kalan karakter 1000
iPhone Uygulaması ~ 10 yıl önce
Bak ergo cum. Bizler iyiyiz. Maaşımız gelirimiz yerinde. Aç kalmayız. Bence sen kendi haline yan. E bu kadar hıncın olduğuna göre kesin vardır bir yaşanmışlık. Yoluna git daha fazla üzülme. Oldu mu?

Yanıtla

Kalan karakter 1000
iPhone Uygulaması ~ 10 yıl önce
Yabancı hayranlarına : 2 vakadan haberiniz ola. Biri 150 feetten pas geçti. Üstelik Türk FO nun ikazıyla. Diğeri Akdeniz üzerinde Antalya alçalmasında 7,5 Vario gördü. Denize çarpmaya 45 saniye. Yine Türk FO nun ikazıyla kurtuldu uçak. Size kapak olsun bu olaylar. Devam edin yabancı hayranları. Ama şunu bilin ki hepsi gidecek. Ve sizler öksüz kalacaksınız garsoncuklar. Yaptığınız yenmez, çayınız kahveniz içilmez. Allah dağına göre kar verir. Hadi bakalım. Yolunuza.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
iPhone a cvp ~ 10 yıl önce
havacılık tarihinden haberi olmayan pilotçuukkk....yaptığınız kaza kırımların yanlış indiginiz meydanların sayısını unuttu millet...daha geçenlerde amsterdamda gördük halinizi....sen hikaye anlat vatandaş yerde ben yemem ...sizi bilen biliyor..madem süpersiniz şirketler niçin yabancı tercih ediyor :)...keşke hepsi yabancı olsada vatandaş huzur içinde yolculuk yapsa :)
Adamlar Haklı 'ya ~ 10 yıl önce
Sevgili otobüs şoförü arkadaş. Faiş diye bir kelime dilimizde yoktur, sanırım 'fahişe' sözcüğünün kökeni olan 'fahiş' demek istediniz. Ayrıca 'değitiremeyecekler' kelimesinden de hiçbir mana çıkaramadım. Bu örnekler sizin eğitim seviyenizle ilgili ipuçları veriyor bana. Bu da bu konularda bilgi ve kültür sahibi olmayan insanların yorum yapmaması gerektiği sonucuna götürüyor bizi. Saygılar.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
iPhone Uygulaması ~ 10 yıl önce
Otobus soforu arkadas! Ucus egitimi alip pilot olmak istiyorsan seni tutan ne? Ingilizcemi? Saglik mi? Yetenekmi? Hepsi varsa sayet paran yoksa,buradaki havayolu pilotu arkadaslarla para toplayip seni pilot yapariz.senin yorum biraz kiskanclik kokuyo yav.amelelik icin kas gucu yeter kocum.o isinde hakki 800 tl.az veya cok orasi baska platform konusu.fakat genel muduru dedigin arkadas ne yapiyor acaba o hakediyor o maasi biz haketmiyoruz ? Sen bizim yasam kosullarimizin ve hayat boyu egitimlerimizin ne kadar mesakatli oldugunu bilmiyorsun belli.bizim aldimiz para az bile.teknigiyle cabin amiriyle yer hizmetleriyle ve pilotuyla bu sektor cok mesakatlidir aslanim.hepside aldigi paradan cok daha fazlasini hakederler....

Yanıtla

Kalan karakter 1000
ıphone cvp ~ 10 yıl önce
iyi ki yabancı pilotlar geldide paçayı kurtardınız..adamların sayesinde kaza kırım sıfırlandı sizde kapı önüne koyulmaktan kurtuldunuz..yatın kalkın dua edin yabancı abilerinize :) düştümü jeton kuzuuuu
zyt03 ~ 10 yıl önce
yerli astronotçuklar siz yabancı kaptan abilerinizin gölgesinde devam edin bakalım ...sonrada ağlamayın bebeler gibi

Yanıtla

Kalan karakter 1000
iPhone Uygulaması ~ 10 yıl önce
Ergo ya Bak ergo, belli ki pilotlarla ilgili derin bir yaran var ve bu her neyse senin ciğerine kadar işlemiş :D maymun hangi havayolunda uçuyor bilmiyorum ama senin gibi maymunlar gidip o havayolu ile seyahat edebilir. Önünde duran yok. Hadi yallah. Muz da varmış. Koş !

Yanıtla

Kalan karakter 1000
ergo ~ 10 yıl önce
aç mı kaldın :)
iPhone Uygulaması ~ 10 yıl önce
Maymun uçuyor siz ne yaparsınız havanız kime felan filan .Beyler sizi gercekten ama gercekten hic umursamiyoruz.Siz burada size sinirlenelim istiyorsunuz ya ,işimizde gucumuzdeyiz hayatimizdayiz gercekten sizi sallamıyoruz kızmıyoruz size

Yanıtla

Kalan karakter 1000
ergo ~ 10 yıl önce
sen önüne bak duvara toslayacaksın :)
eskiler ne demiş ~ 10 yıl önce
........kervan yürür
ergo ~ 10 yıl önce
aç gözlü bu astronotları doyurmak ,imkansız...gereve gideni atacaksın işten..sanki bulunmaz hint kumaşı...maymun uçuyor artık sizin kaprisiniz kime...

Yanıtla

Kalan karakter 1000
SORUN ? ~ 10 yıl önce
Sizi üzen nedir anlamadım. Bir konuda haklı ve haksız vardır. haklının yanında durmayacaksanız bu dünyada ne iş yaparsınız ?

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000