28 Nisan 2011, Perşembe 08:14:10

PİLOTLAR GREVE GİDİNCE...

Hindistan Devlet Havayolları firması Air India’ya bağlı 600 pilotun dünden beri grev yapması hava trafiğini felç etti. Grev, Hindistan’daki bir çok hava alanında yolcuların birikmesine ve krize yol açtı.
Uçuşları hakkında sağlıklı bir bilgi alamayan birçok yolcu hava alanlarında kalırken, belirsizlikten şikayetçi oldu. Yolculardan bazıları, Air India yönetimini suçlarken uçuşları hakkında kesin bir belirsizlik olduğunu ne yapacaklarını bilemediklerini dile getirdi. Bir yolcu ise Air India yönetimini kendilerine uçuş hakkında bilgi vermedikleri gibi uçuş ekibi ve pilotlar gelirse ancak uçuşların başlayacağını söylediklerini dile getirdi.

Bu arada Air India’dan yapılan bir açıklamada, yönetimin pilotlarla görüşme halinde olduğunu ve pilotların ikna edilerek normal uçuşlara en kısa zamanda başlanacağı bildirildi.

Havaalanlarında Air India bilet kontuarlarında yüzlerce yolcu birikirken, birçok yolcu da dünden beri havaalanlarında sabahladı. Yolculardan Tripatpal Singh bu belirsizlik ortamında asıl sıkıntıyı yolcuların çektiğini taleplerini cevaplayacak kimseyi bulamadıklarını söyledi.

600 Air India pilotu yönetimden talep ettiklerinin kabul edilmemesi halinde greve devam edeceklerini açıkladı. Pilotlar söz verilen maaşlarındaki artış ve çalışma durumlarının iyileştirilmesini talep ediyor.
PİLOTLAR GREVE GİDİNCE...

Yorumlar

Bu haber için henüz yorum gönderilmedi.

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000