29 Mayıs 2017, Pazartesi 12:37:03

Pilotlar Antalya'da yarıştı

THK Karain Meydanında 27 Mayıs cumartesi günü Hassas İniş Yarışması yapıldı. Türkiye'de ilk defa yapılan bu yarışma ile pilotlar iniş becerilerini ortaya koydular.
  • Arkadaş adam birinci olmuş birileride hocalarına yalakalık peşinde.Ali Doğruöz hoca biçok uçucuyu ikiye katlar dörtle çarpar haddinizi bilin.
  • Tebrikler fatih hocam hic şaşırmadım.Bilgi,crm,tecrübe birlesince sonuç kacınılmaz. Üner hocam elinize,emeginize saglik saygilar
  • Yahu Ali İsmet Hoca'ya nispet yapılsa neden arkada onun da ekibi yer alsın, havacının işi biraz da gözlem yapmaktır. Sırf kötülemek için de böylesine eğlenceli bir süreci baltalamanın anlamı yok. Gavur ellerde sürekli gerçekleşen bu tip organizasyonları sürekli bekliyoruz. Ali Doğruöz Hoca ise tartışmasız bu ülkedeki en değerli pilotlardandır. Kendisi 747 kokpitinde uçmuş nadir Türk pilotlardandır. Geleceği daha da parlak bunu da biliyoruz.
  • ne yapmışlar çizğiye teker koymuşlar..aman ne büyük marifet..alkışşşş...kendin çal kendin oyna misali
  • Vasif beyin egosunu tatmin için Ali ismet öztürk e nisbet olarak düzenlenmiş 3-4 uçağın katılımıyla yapılmaya çalışılmış tam bir fiyasko organizasyondu(organizasyon demek bile yanlış).ayni fiyaskolarin devamını bekliyoruz.....
  • Keyifli ucuslar Fatih hocam. Yeriniz tum er-ah mezunlarida ayri.
  • Havacılık için güzel bir çaba, emeği geçenlere teşekkürler.
  • Helal olsun dunyada esi gorulmemis bir etkinlik. THK yine destan yazdi.O Türk devletinin yerinde olsam THK yi pilisila pirtisila cope atardim,devletinin ve turk milletinin parasi yiyen hainler siniz.eski adaminiz hirsizlikdan icerde utaninda birakin artik.
  • Artık Türk Hava Kurumu bu gibi faaliyetlere imza atmalı. Bütün şubeler Antalya'yı örnek almalı. Antalya şubesini tebrik etme zamanı geldi.
  • Fatih diye yazılır, KRAL diye okunur. Emniyetli uçuşlar.

THK Karain Meydanında 27 Mayıs cumartesi günü Hassas İniş Yarışması yapıldı. Türkiye'de ilk defa yapılan bu yarışma ile pilotlar iniş becerilerini ortaya koydular.

Genel havacılığa gönül vermiş pilotlarımız yarışmaya ağırlığını koydu ve havayolları pilotluğundan emekli Kaptan Pilot Ali Doğruöz yarışmayı kazandı. Uçuş okulu öğretmenleri arasından Fatih Aydınlı, takım olarak ise ERAH Uçuş Okulu 1.lik ödüllerini aldılar. Ali Doğruöz ve Fatih Aydınlı'nın ödüllerini bu organizasyonda ev sahipliği yapan ve bütün imkanlarını kullanan THK Antalya Şube Başkanı Vasıf Yüceliş, ERAH Uçuş Okulunun ödülü bizzat yarışmaya da katılan ERAH yöneticilerinden Mesut Sevinç'e Kepez Belediye Başkanı Hakan Tütüncü tarafından verildi.

Türkiye'de ilk defa yapılan bu yarışma için Döşeme altı Belediyesi destekte bulunmuş, Kepez Belediye Başkanı Hakan Tütüncü ise yarışmacılardan Kaptan Pilot Oğuzhan Yararcan ile uçarak yarışmaya bizzat uçarak iştirak etmiştir.

THK Antalya Şube Başkanı Vasıf Yüceliş; "Genel havacılarımız ve uçuş okullarımızın katılımıyla gerçekleşen bu etkinlikte heyecan dolu anlar yaşadık. THK Karain Meydanına gelen halkımız, uçakları ve bu uçakları kullanan pilotları çok yakından izleme imkanı buldular. Genel havacıların da katıldığı "THK Karain 2017 Hassas İniş Yarışması" aynı zamanda güzel bir Fly-in etkinliği de oldu. Bundan sonra yapacağımız etkinlikte seyirci olarak gelen misafirlerimiz sadece iniş yarışmasının eğlencesini değil aynı zamanda akrobasi gösterileri ve model uçak uçuşlarını da izleme imkanı bulacak " dedi.

Organizasyonu üstlenen Pilot Üner Beköz ise "Türk Hava kurumu ve Elba Havacılık Enstitüsü işbirliği ile gerçekleşen etkinlik ülkemizde ki uçuş okulları arasında işbirliği ve eğlenceli birlikteliğin gelişmesi açısından da çok önemli. THK Karain Meydanı  21 Mayıs tarihinden itibaren bütün yarışmacı pilotlara kapılarını açtı ve isteyenlere çalışma ve antrenman şansı da verdi. Bu etkinliğe bir çırpıda katılma kararı alan cesur okullarımıza ve genel havacılarımıza teşekkür ediyoruz" dedi. 











Pilotlar Antalya'da yarıştı

Yorumlar Tüm Yorumlar (26)

Bidost ~ 7 yıl önce
Arkadaş adam birinci olmuş birileride hocalarına yalakalık peşinde.Ali Doğruöz hoca biçok uçucuyu ikiye katlar dörtle çarpar haddinizi bilin.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Tebrikler ~ 7 yıl önce
Ali Hoca'ya tebrikler. Kazanan Ali Hoca. Fatih'de iyidir tabi ama konu o degil.
Yasin ~ 7 yıl önce
Tebrikler fatih hocam hic şaşırmadım.Bilgi,crm,tecrübe birlesince sonuç kacınılmaz. Üner hocam elinize,emeginize saglik saygilar

Yanıtla

Kalan karakter 1000
yav he ~ 7 yıl önce
he heeee
SZD 50-3 ~ 7 yıl önce
Yahu Ali İsmet Hoca'ya nispet yapılsa neden arkada onun da ekibi yer alsın, havacının işi biraz da gözlem yapmaktır. Sırf kötülemek için de böylesine eğlenceli bir süreci baltalamanın anlamı yok. Gavur ellerde sürekli gerçekleşen bu tip organizasyonları sürekli bekliyoruz. Ali Doğruöz Hoca ise tartışmasız bu ülkedeki en değerli pilotlardandır. Kendisi 747 kokpitinde uçmuş nadir Türk pilotlardandır. Geleceği daha da parlak bunu da biliyoruz.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
wvrn ~ 7 yıl önce
ne yapmışlar çizğiye teker koymuşlar..aman ne büyük marifet..alkışşşş...kendin çal kendin oyna misali

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Fitre ~ 7 yıl önce
Napsın daha? Planör kursu mu açsın istiyorsun? Bu daha kolay ve ucuz faliyet. Bul iki uçak, iki de pilot. Hassas iniş yaptır. Tamam işte oldun FAI yetkili kurum. Reklamın hası. Herşey vatan için. Hadi gari ramazan geldi verin fitreleri. Su yakmıyor bu uçaklar :)
Ne kadar hassas ~ 7 yıl önce
Vasif beyin egosunu tatmin için Ali ismet öztürk e nisbet olarak düzenlenmiş 3-4 uçağın katılımıyla yapılmaya çalışılmış tam bir fiyasko organizasyondu(organizasyon demek bile yanlış).ayni fiyaskolarin devamını bekliyoruz.....

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Hava şartları ~ 7 yıl önce
Hava şartlarından dolayı bir çok uçak katılamadı. Uçuşlar belli bir noktadan sonra durdu
Tnr ~ 7 yıl önce
Keyifli ucuslar Fatih hocam. Yeriniz tum er-ah mezunlarida ayri.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Tebrikler ~ 7 yıl önce
Havacılık için güzel bir çaba, emeği geçenlere teşekkürler.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
THK ~ 7 yıl önce
Helal olsun dunyada esi gorulmemis bir etkinlik. THK yine destan yazdi.O Türk devletinin yerinde olsam THK yi pilisila pirtisila cope atardim,devletinin ve turk milletinin parasi yiyen hainler siniz.eski adaminiz hirsizlikdan icerde utaninda birakin artik.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
THK Sevdalısı ~ 7 yıl önce
Artık Türk Hava Kurumu bu gibi faaliyetlere imza atmalı. Bütün şubeler Antalya'yı örnek almalı. Antalya şubesini tebrik etme zamanı geldi.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
F/O ~ 7 yıl önce
Fatih diye yazılır, KRAL diye okunur. Emniyetli uçuşlar.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
F/o ~ 7 yıl önce
Sen bu kafayla gelme line a

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000