27 Haziran 2012, Çarşamba 16:33:35

"PİLOTAJ EĞİTİM İŞBİRLİĞİ" İMZALANDI

Doğu Akdeniz Üniversitesi (DAÜ) ile KKTC Hava Sporları Federasyonu arasında “Pilotaj Eğitim İşbirliği Protokolü” imzalandı.

DAÜ Halkla İlişkiler ve Basın Müdürlüğü’nden verilen bilgiye göre, iki kurum arasındaki ilişkileri geliştirmek, güçlendirmek ile,  havacılık alanında açılacak uluslararası lisans ve ön lisans programlarıyla ilgili eğitim-öğretim çalışmalarında işbirliğini içeren protokole, DAÜ Rektörü Prof. Dr. Abdullah  Öztoprak ve KKTC Hava Sporları Federasyonu Başkanı Pilot Serdar Turganer imza koydu.

DAÜ Rektörlük Ofisi’nde gerçekleştirilen protokol imza töreninde DAÜ Tanıtım ve Gelişimden Sorumlu Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Halil Nadiri ve Yavrukuş Genel Müdürü Mehmet Muhtaroğulları da hazır bulundu.

Öztoprak imza töreninde yaptığı açıklamada, üniversitenin atılımlara devam edeceğini belirterek,   Hava Sporları Federasyonu ile birlikte çeşitli çalışmalar gerçekleştireceklerini ve ilk etapta pilotluk eğitimi alanında işbirliğine gidileceğini söyledi.

Öztoprak,  ilerleyen dönemlerde pilotluk eğitimine ilaveten kabin servis elemanı ve teknisyen gibi farklı alanlarda da çalışmaların devam edeceğini belirtti.

"PİLOTAJ EĞİTİM İŞBİRLİĞİ" İMZALANDI

Yorumlar

Bu haber için henüz yorum gönderilmedi.

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000