21 Nisan 2017, Cuma 10:02:19

Pilota havalimanında şok!

ABD'nin Kansas Uluslararası Havalimanı'nda ilginç bir olay yaşandı.
  • Sen pilot değilsin yok ben buyum gibi saçma sapan tartışma yerine, bir batı ülkesinde fiziksel temasın ve rahatsızlığın ne derece tepki ve beraberindeki hukuki boyutlarını burada tartışmayı umarken.. Neden biz bunu beceremiyoruz.. Şu görüntüyü izleyen en azından 2 kişiden 1'i ne var bunda hergün trafikte sokakta okulda iş yerinde vs. yaşadığımız hır gür diyordum belkide, ne desemki.. tamam ben pilot değilim.. eziğim.. konuşma hakkımda yok aslında burda ama neyse boşluk bulduk yazdık. Sağlıcakla.
  • Harbiden bazi kaptanlarda hak ediyor simdi konusmasiyla davranislariyla :))
  • ....bu olsa gerek !!!...Bu Amerikalilar gercekten cok medeni insanlar be...coook medeni !!!
  • Bosuna sadist devlet demiyorum
  • KAPTANLAR ARA SIRA SOPAYI HAK EDIYORLAR!!
  • şimdi çıkar pilot olmak isteyipte olamamış ezikler bu haberin altına tüm kinini kusar. ayrıca meslektaş o yolcuya gereken dersi vermeliydi. şahsen ben olsam ki türkiyede böyle bi olay olamaz. bana böyle bişey yapılsa pişman ederdim onu.. muhtemelen bu haberdeki ezik yolcuda pilot olmak istemiş ama olamamış tiplerden. şimdi bazıları çıkar havanız kime parayı bastır pilot ol vs vs diye hikaye yazarlar. şu şöyle biline ; uçuş okuluna parayı bastırsan bile önemli olan 14 sınavı geçmek. sınavıda geçtin diyelim bir havayolunda uçuşa başlamak havayollarının sınavlarını geçmek. zaten bu işe elverişsiz olanlar meslekte tutunamıyor veya iş bulamıyor (şuanki kriz döneminden bahsetmiyorum, krizden önce bile havayollarının sınavlarını geçemeyenlerden bahsediyorum) ayrıca torpil konularından bahsedeceklerede hemen şunuda söyleyeyim, torpilde bulsan bu işe elverişsizsen tutunamazsın meslekte. yukarıdaki "aynen" başlıklı "Burda da böyle kaşınan pilotlar var" diyen ezik yorumcu bi yüz yüze görüşelimmi?
  • pilota şiddete hayır.
  • asker kokenliymis
  • Komedi filmi gördüm sanki
  • SAW airport da ekipleri staf girişinden alıp yolcularla aynı kapıdan çıkaran zihniyet yakında buna benzer görüntülere şahit olabilir.

ABD'nin Kansas Uluslararası Havalimanı'nda ilginç bir olay yaşandı.

ABD medyasında yer alan haberlere göre; American Airlines pilotu, aynı uçuştaki bir yolcu tarafından havalimanında tartaklandı, olay terminal dışına kadar devam etti.

İddiaya göre; American Airlines'ın Kansas'a yaptığı sefer sırasında kaptan pilot bir yolcuyla uçağın koridorunu kapattığı ve geçişlere engel olduğu gerekçesiyle bir tartışma yaşadı. Uçak içinde bir süre devam eden sözlü tartışma sonrasında 49 yaşındaki yolcu çıkışta pilotu uçaktan inenene kadar bekledi.

Daha sonra terminal içinde pilota önce sözlü daha sonra da fiziki müdahalede bulunan yolcu, pilotu iterek tartaklamaya çalıştı.

Terminal dışına kadar devam eden olay sonrasında söz konusu yolcu, pilotun resmini çekmeye çalıştı. 

Olay havalimanı güvenlik kamerası tarafından görüntülenirken, pilotun yolcudan şikayetçi olduğu belirtildi.

©AirportHaber / Fatih Akdeniz

İşte o anlar:

Pilota havalimanında şok!

Yorumlar Tüm Yorumlar (38)

Evet ~ 7 yıl önce
Sen pilot değilsin yok ben buyum gibi saçma sapan tartışma yerine, bir batı ülkesinde fiziksel temasın ve rahatsızlığın ne derece tepki ve beraberindeki hukuki boyutlarını burada tartışmayı umarken.. Neden biz bunu beceremiyoruz.. Şu görüntüyü izleyen en azından 2 kişiden 1'i ne var bunda hergün trafikte sokakta okulda iş yerinde vs. yaşadığımız hır gür diyordum belkide, ne desemki.. tamam ben pilot değilim.. eziğim.. konuşma hakkımda yok aslında burda ama neyse boşluk bulduk yazdık. Sağlıcakla.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
kasalitroley ~ 7 yıl önce
Harbiden bazi kaptanlarda hak ediyor simdi konusmasiyla davranislariyla :))

Yanıtla

Kalan karakter 1000
At ~ 7 yıl önce
Bu yorum eleştiri sınırlarını aştığı için sansürlenmiştir.
At ~ 7 yıl önce
Bu yorum eleştiri sınırlarını aştığı için sansürlenmiştir.
AMERIKAN RÜYASI... ~ 7 yıl önce
....bu olsa gerek !!!...Bu Amerikalilar gercekten cok medeni insanlar be...coook medeni !!!

Yanıtla

Kalan karakter 1000
G ~ 7 yıl önce
Bosuna sadist devlet demiyorum

Yanıtla

Kalan karakter 1000
SOPA ~ 7 yıl önce
KAPTANLAR ARA SIRA SOPAYI HAK EDIYORLAR!!

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Yok yok Daima ~ 7 yıl önce
Kaptanların cebinden parayı, sırtından sopayı eksik etmemek lazım, yoksa daha da sapıtıyorlar.
! ~ 7 yıl önce
Bu yorum eleştiri sınırlarını aştığı için sansürlenmiştir.
A321 F/O ~ 7 yıl önce
şimdi çıkar pilot olmak isteyipte olamamış ezikler bu haberin altına tüm kinini kusar. ayrıca meslektaş o yolcuya gereken dersi vermeliydi. şahsen ben olsam ki türkiyede böyle bi olay olamaz. bana böyle bişey yapılsa pişman ederdim onu.. muhtemelen bu haberdeki ezik yolcuda pilot olmak istemiş ama olamamış tiplerden. şimdi bazıları çıkar havanız kime parayı bastır pilot ol vs vs diye hikaye yazarlar. şu şöyle biline ; uçuş okuluna parayı bastırsan bile önemli olan 14 sınavı geçmek. sınavıda geçtin diyelim bir havayolunda uçuşa başlamak havayollarının sınavlarını geçmek. zaten bu işe elverişsiz olanlar meslekte tutunamıyor veya iş bulamıyor (şuanki kriz döneminden bahsetmiyorum, krizden önce bile havayollarının sınavlarını geçemeyenlerden bahsediyorum) ayrıca torpil konularından bahsedeceklerede hemen şunuda söyleyeyim, torpilde bulsan bu işe elverişsizsen tutunamazsın meslekte. yukarıdaki "aynen" başlıklı "Burda da böyle kaşınan pilotlar var" diyen ezik yorumcu bi yüz yüze görüşelimmi?

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Fo? ~ 7 yıl önce
Sen pilot falan degilsin birader:)
A321/fo ' ya ~ 7 yıl önce
He arkadaşım he. evet evet öyle
A321 F/O ~ 7 yıl önce
Ben sana pilot olduğumu her türlü ispatlayabilirimm. Peki sen kimsin nesin ? Bu kanıyada nerden vardın ayrıca ukala insan
Sakin rex ~ 7 yıl önce
Olm kimse sana nasıl pilot olunur dememiş ki sen niye gaz yaptın
Aaa ~ 7 yıl önce
Yüz karasısın
Beyin not found ~ 7 yıl önce
Yorum şahane
Laz ~ 7 yıl önce
Tuhafsın.......
Havan kime kamil ~ 7 yıl önce
O kadar kasma kendini kaptanim ,parayi bastın pilot oldun , madem bana kimse boyle bisey yapamaz diyorsun ismini soyismini de yazda bakalim ne kadar yureklisin ..
Yolcu ~ 7 yıl önce
Calm down coni
A321 F/O ~ 7 yıl önce
"hava kime kamil" yazana bu mesajım ; sen bana adını soyadını ve yerini söyle ben senin karşına yemin ediyorum bizzat çıkıcam. karşımızdayken çekine çekine konuşuyosunuz burda artistlik yapma. ayrıca özel uçuş okulu mezunu değil thy akademi mezunuyum. sen daha o akademinin kapısından bile geçemezsin. pilot olmayı isteyipte olamamış ezik insan
jenk stoyer ~ 7 yıl önce
pilota şiddete hayır.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
doven adam ~ 7 yıl önce
asker kokenliymis

Yanıtla

Kalan karakter 1000
İiiii ~ 7 yıl önce
Bu yorum eleştiri sınırlarını aştığı için sansürlenmiştir.
Hahaha ~ 7 yıl önce
Komedi filmi gördüm sanki

Yanıtla

Kalan karakter 1000
SAW ~ 7 yıl önce
SAW airport da ekipleri staf girişinden alıp yolcularla aynı kapıdan çıkaran zihniyet yakında buna benzer görüntülere şahit olabilir.

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000