10 Eylül 2014, Çarşamba 09:17:44

PİLOT YOLCULARI DEHŞETE DÜŞÜRDÜ

Hırvatistan'dan Fransa'ya giden bir yolcu uçağının pilotu yaptığı anonsla yolcuları şoke etti.
  • Böyle pilot mu olur, derhal işten atılmalı. Tabi doğru ise, ses kaydı incelenmeli
  • B52 hemen oracıkta atılmalıydı derken, yaw bi dur yere insin adam da öyle at işten. Havada telsizle mi tebliğ edeceksin :))) arıza var zaten. Adamı oracıkta be hemen atarsan diğer pilot tek başına mı kalacak? Senaryon nedir? Atıldığını telsizle öğrenen kaptan geçip yolcuların arasında vatandaş Ahmet misali oturacak mı :)))) Bu hemen oracıkta olayı biraz abartı geldi ya :))) bir nefes al. Sakinleş bi :)))
  • Ben habere inanmadım eğer haber doğruysa da bir pilot yolculara olayı bu şekilde ifade edemez/etmemeli bu kazanç sağlamaz aksine panik ve kaus ortamı yaratır
  • Pilot hemen orada işten atılmalı idi. Havacılığın şakası olur mu? ciddiyetsizlik kaldırır mı? Şaka yaparak işlerini ciddiye almayanların yöneticilerin şirketlerin uçakları Isparta dağlarında kalır. Bu herkes için geçerlidir. İster pilot olsun, isterse yönetici bu değişmez kuraldır. Öğrenemediler mi hala?
  • Bence burada çarpitma var, hangi pilot 6 dakika sonra patlama olabilir diye anons eder, ikincisi pilot boyle bir fikre nasil kapilir hemde dakika vererek,,, neyse cikar kokusu...
  • Pilot yabancı ise yaptıkları doğrudur. Yolcular ayıp etmiş! Mükemmelliğin son sınırındaki başarılı (!) pilotu tebrik eder , Yürk pilotlara örnek olmasını dilerim (!)
  • arkadaşlar merhaba uzun zamandır yazamadım. ben size gecen ay USD laın patlayaacak demiştim alan kazandı ama kur en az 2.30 olacak gibi. birde yabancı para ile kredi çeken çöker!!
  • Anlaşılan uçak değil pilot arıza yapmış.
  • Yusuflar kapıyı çaldığında her insanın içindeki farklı kişilik ortaya çıkar. Bu örnek eminim bütün dünyada crm derslerinde yerini alacak.

Hırvatistan'dan Fransa'ya giden bir yolcu uçağının pilotu yaptığı anonsla yolcuları şoke etti.

Hırvatistan-Fransa arasında uçan bir yolcu uçağının motoru havada bozuldu.

Pilot ağlayarak mikrofona geçti ve "Uçakta bir patlama olabilir. 6 dakika içinde kaza yapabiliriz" anonsu yaptı. Benjamin Girard adlı bir görgü tanığı, pilotun yolculara can yeleklerini giymeleri gerektiği anonsunu yaptığında yolcuların feryat etmeye başladığını söyledi.

Anonsun yarattığı dehşet sonucu uçağın bir savaş alanına döndüğü kaydedildi. Ancak neyse ki korkulan olmadı ve Europepost Havayolları'na ait Boeing 737 model uçak başarılı bir şekilde İtalya'ya acil iniş yaptı. O sırada ailesiyle uçakta bulunan Girard olaydan sonra, "Uçak kalktıktan bir süre sonra pilot türbülansa girmek üzereyiz dedi" diyerek kâbus dolu anların nasıl başladığını anlattı.

"Ardından uçağın arkasındaki yolcular motorlardan birinin durduğunu söyledi ve pilot durumu onayladı" diyen Girard gerilimin nasıl saniye saniye tavan yaptığını belirtti. Girard "Pilot uçağın Venedik'e acil iniş yapacağını ve şehri ziyaret etmenin de büyük bir fırsat olacağını söyleyerek şaka yaptı" diyerek daha önce ağlayan pilotun yaşanan trajediyle dalga geçmeye başladığını söyledi.

PİLOT YOLCULARI DEHŞETE DÜŞÜRDÜ

Yorumlar Tüm Yorumlar (11)

iPhone Uygulaması ~ 10 yıl önce
Böyle pilot mu olur, derhal işten atılmalı. Tabi doğru ise, ses kaydı incelenmeli

Yanıtla

Kalan karakter 1000
iPhone Uygulaması ~ 10 yıl önce
B52 hemen oracıkta atılmalıydı derken, yaw bi dur yere insin adam da öyle at işten. Havada telsizle mi tebliğ edeceksin :))) arıza var zaten. Adamı oracıkta be hemen atarsan diğer pilot tek başına mı kalacak? Senaryon nedir? Atıldığını telsizle öğrenen kaptan geçip yolcuların arasında vatandaş Ahmet misali oturacak mı :)))) Bu hemen oracıkta olayı biraz abartı geldi ya :))) bir nefes al. Sakinleş bi :)))

Yanıtla

Kalan karakter 1000
iPhone Uygulaması ~ 10 yıl önce
Ben habere inanmadım eğer haber doğruysa da bir pilot yolculara olayı bu şekilde ifade edemez/etmemeli bu kazanç sağlamaz aksine panik ve kaus ortamı yaratır

Yanıtla

Kalan karakter 1000
B-52 ~ 10 yıl önce
Pilot hemen orada işten atılmalı idi. Havacılığın şakası olur mu? ciddiyetsizlik kaldırır mı? Şaka yaparak işlerini ciddiye almayanların yöneticilerin şirketlerin uçakları Isparta dağlarında kalır. Bu herkes için geçerlidir. İster pilot olsun, isterse yönetici bu değişmez kuraldır. Öğrenemediler mi hala?

Yanıtla

Kalan karakter 1000
iPhone Uygulaması ~ 10 yıl önce
Bence burada çarpitma var, hangi pilot 6 dakika sonra patlama olabilir diye anons eder, ikincisi pilot boyle bir fikre nasil kapilir hemde dakika vererek,,, neyse cikar kokusu...

Yanıtla

Kalan karakter 1000
iPhone Uygulaması ~ 10 yıl önce
Pilot yabancı ise yaptıkları doğrudur. Yolcular ayıp etmiş! Mükemmelliğin son sınırındaki başarılı (!) pilotu tebrik eder , Yürk pilotlara örnek olmasını dilerim (!)

Yanıtla

Kalan karakter 1000
finansçı ~ 10 yıl önce
arkadaşlar merhaba uzun zamandır yazamadım. ben size gecen ay USD laın patlayaacak demiştim alan kazandı ama kur en az 2.30 olacak gibi. birde yabancı para ile kredi çeken çöker!!

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Volvo ~ 10 yıl önce
Fal sitesi değil burası, yanlış yerdesin. Zekana uygun bir yerde takılmanı tavsiye ederim. :-)
vovlo ~ 10 yıl önce
sen zaten volvo motor olmususn galiba:)
Arıza ~ 10 yıl önce
Anlaşılan uçak değil pilot arıza yapmış.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
iPhone Uygulaması ~ 10 yıl önce
Yusuflar kapıyı çaldığında her insanın içindeki farklı kişilik ortaya çıkar. Bu örnek eminim bütün dünyada crm derslerinde yerini alacak.

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000