19 Haziran 2016, Pazar 15:50:23

Pilot yolcuları almadan uçtu

Almanya'nın Düsseldorf Havaalanı’ndan Dresden'e kalkacak uçağa binmek için otobüse bindirilen 72 yolcu, uçağın olduğu piste varana kadar pilot uçağı havalandırdı. Yolcular asfaltın üstende, gökyüzüne doğru süzülen uçağın ancak arkasından bakabildi.
  • Dün kızım Gatwick'ten Sabiha Gökçen'e geldi, rötar falan olupta alanda boşuna beklemeyeyim diye flightradar'dan uçuşa baktım pc542 ile tk1964 Gatwick'ten arka arkaya havalandı ama daha sonra alana gittiğimde tk1964 için önce 2 saat rötar yazıldı daha sonra uçuş iptal oldu. Sanıyorum teknik bir arızadan tk1964 Gatwick'e geri döndü, TC-JVO hala Istanbul'a dönmemiş görünüyor.
  • Aynısını Türk firma yapsa basında isyan bayrakları çekilirdi.Almanlar olunca adına disiplin diyorlar ve hatta haklı buluyorlar.!!!
  • Havacılığın geleceği bu otogara dönüş projesi
  • Ne mutlu türkiye vatanına bizim ulkemizde böyle bir rezalet olmaz otobüs yerine yeni uçak temin ederler buda müslüman farkı.
  • Pilot asker kökenliymiş
  • Hayır bizim zekamızla mı dalga geçiliyor anlamadım.. Pilot kimseyi unutmamış. Neden böyle bir başlık atılmış?
  • Sevgili airport haber editorleri, size yazdıgım yazıları argo içermemesine ragmen yayınlamıyorsunuz.. Bırakın bu pilot düşmanlıgını Allah aşkına! Gerçek bi havacılık haber sitesi olun ki bu ise gonul verenler zevkle acıp okusun yazılanları! Kaptanı, teknisyeni, kabin ekibi, dispatchi, operasyoncusu, trafikcisi, kulecisi, temizlik gorevlisi, pushback cisi... Biz bir aileyiz. Gelin sizde bu aileye katılın! Bizi birbirimize dusurmeye ugrasmayın! Saygılar.
  • Eurowings yada germanwings ikisi aynı hak bok ha kaka ,(özür dilerim) Alman şirketi lekeli düzenbaz,rötar uzmanı,yolcu haklarını hiçe sayan,bir şirket.doldur boşalt çalışıyorlar.arıza üstüne arıza,düzensizlik ,rötarlar,bir de kendilerini bir bok sanan pilot ve kabindekiler.bizim pilotlara kurban olsunlar.en kıl havayolu şirketi.
  • Çok iyi..borejet çok bekler daha yolcuları. .
  • Pilot o yolculari unutmadi. O yolculardan bazilari ucak gecikti diye ortaligi karistirdilar ve otobüsle u acaga giderken yine kargaska cikartiktan sonra pilot otobüstekilerini ucaga almayip havalandi. Ucaktada kargasa cikartirlar diye. Böyle durumlar sadece türkiyede olur diyenlere selam olsun

Düsseldorf'tan Dresden'e saat 19.05'de kalkacak Eurowings uçağı için bilet alan 142 yolcu, havaalanına geldi. Ancak binecekleri uçak gecikti. Yolcuları alacak uçak ancak iki saat sonra saat 21.00'de Düsseldorf Havaalanı'na iniş yapabildi.

Terminalde bekleyen yolcular hemen uçak için otobüse bindirildi. İlk otobüsle giden 70 yolcu uçağa alındıktan sonra pilot kapıları kapattı ve piste doğru hareket etti. O sırada ikinci otobüsle getirilen yolcular piste vardı. Ancak uçak hareket ettiği için binemedi.

KIZGIN YOLCULAR OLAY ÇIKARDI

Asfaltın üzerinde öylece kalakalan yolcular havaalanında olay çıkardı. Kızgın yolculara polis müdahale etmek zorunda kaldı.

Yaşanan ilginç olayla ilgili açıklama yapan Eurowings sözcüsü “Hava muhalefeti ve İtalya'daki grev nedeniyle uçağımız Venedik'den gecikmeli havalandı. Pilot en azından uçağa binenleri gidecekleri yere ulaştırmak için böyle bir karar verdi. Binemeyenler için çok üzgünüz” dedi.

Düsseldorf Havaalanında daha önce şikayet üzerine mahkeme gece uçuşlarını yasaklamıştı. Pilotun da uçuş yasağı başlamadan uçağı havalandırmak için acele ettiği öğrenildi.

Yolcuların bir kısmı Dresden’e otobüslerle götürülürken, bir kısmı da kentteki otellere yerleştirildi.

Pilot yolcuları almadan uçtu

Yorumlar Tüm Yorumlar (23)

TC-JVO ~ 8 yıl önce
Dün kızım Gatwick'ten Sabiha Gökçen'e geldi, rötar falan olupta alanda boşuna beklemeyeyim diye flightradar'dan uçuşa baktım pc542 ile tk1964 Gatwick'ten arka arkaya havalandı ama daha sonra alana gittiğimde tk1964 için önce 2 saat rötar yazıldı daha sonra uçuş iptal oldu. Sanıyorum teknik bir arızadan tk1964 Gatwick'e geri döndü, TC-JVO hala Istanbul'a dönmemiş görünüyor.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Adalet ~ 8 yıl önce
Aynısını Türk firma yapsa basında isyan bayrakları çekilirdi.Almanlar olunca adına disiplin diyorlar ve hatta haklı buluyorlar.!!!

Yanıtla

Kalan karakter 1000
aese ~ 8 yıl önce
Önce almanlar kadar çalışkan ol sonra konuşalım.
Banzai ~ 8 yıl önce
Havacılığın geleceği bu otogara dönüş projesi

Yanıtla

Kalan karakter 1000
.. ~ 8 yıl önce
Ne mutlu türkiye vatanına bizim ulkemizde böyle bir rezalet olmaz otobüs yerine yeni uçak temin ederler buda müslüman farkı.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Kamil Grosichky ~ 8 yıl önce
M.A.L.
TGS. ~ 8 yıl önce
Pilot asker kökenliymiş

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Cok komik ~ 8 yıl önce
Ölduk gulmekten ya bu kadar komik espiriler yapma
Tgs's mothers ~ 8 yıl önce
Oğlum babanda askerdi öyleee demee ayıp bakk.
Hoşgörü Elçisi ~ 8 yıl önce
Hayır bizim zekamızla mı dalga geçiliyor anlamadım.. Pilot kimseyi unutmamış. Neden böyle bir başlık atılmış?

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Airport haber.. ~ 8 yıl önce
Sevgili airport haber editorleri, size yazdıgım yazıları argo içermemesine ragmen yayınlamıyorsunuz.. Bırakın bu pilot düşmanlıgını Allah aşkına! Gerçek bi havacılık haber sitesi olun ki bu ise gonul verenler zevkle acıp okusun yazılanları! Kaptanı, teknisyeni, kabin ekibi, dispatchi, operasyoncusu, trafikcisi, kulecisi, temizlik gorevlisi, pushback cisi... Biz bir aileyiz. Gelin sizde bu aileye katılın! Bizi birbirimize dusurmeye ugrasmayın! Saygılar.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
:) ~ 8 yıl önce
sitedeki tum yorumlara en guzel cevap olmus, tebrikler
Fenermoda ~ 8 yıl önce
Eurowings yada germanwings ikisi aynı hak bok ha kaka ,(özür dilerim) Alman şirketi lekeli düzenbaz,rötar uzmanı,yolcu haklarını hiçe sayan,bir şirket.doldur boşalt çalışıyorlar.arıza üstüne arıza,düzensizlik ,rötarlar,bir de kendilerini bir bok sanan pilot ve kabindekiler.bizim pilotlara kurban olsunlar.en kıl havayolu şirketi.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Editöre ~ 8 yıl önce
Sevgili editör ben küfür etsem Yayınlamazsın adamın yazdığına bak. İyice cırkını Çıkardınız ama siz bu işin he
:) ~ 8 yıl önce
Adam özürünü diledi kardesim görmüyonmu :D sende et küfürünü ondan sonra Adam gibi çık özürünü dile :)
FMO_Spotter ~ 8 yıl önce
Almanlar bile dalga gecerek "Chickenwings" diyorlar, gercekten rezalet bir havayolu. Son iki ayda 1x KZR-DUS, 2x DUS-VIE, 2x VIE-DUS uctum ve 5 ucusun 5'i en az 1 saat rötarla kalkti. Üstelik gecikmeler bazen iki saati gecmesine ragmen, bir su bile ikram etmiyorlar.
Fenermoda ~ 8 yıl önce
Su bile ikramı bırakın,adamlar o tavuk şirketi rezil şirket yolcu haklarını yolcu nün tazminatını bile hiçe sayıyor yok sayıyor.kazada pilotu deli hasta gösterip olayı Fransız yetkililere rüşvet verip olayı örtbas eden bir tohumu Alman olan şirket.iyi yönetilmiyor.iyi çalışmıyor ama arkasında Lufthansa ve Alman devleti var.saygısız bir şirket ve rötar rötar.su vermezler çünkü dinlerinde İmanlarında böyle bir şey yok.aldığı koltuk parasını hak etmeyen şirket
x ~ 8 yıl önce
Çok iyi..borejet çok bekler daha yolcuları. .

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Burhan ~ 8 yıl önce
Pilot o yolculari unutmadi. O yolculardan bazilari ucak gecikti diye ortaligi karistirdilar ve otobüsle u acaga giderken yine kargaska cikartiktan sonra pilot otobüstekilerini ucaga almayip havalandi. Ucaktada kargasa cikartirlar diye. Böyle durumlar sadece türkiyede olur diyenlere selam olsun

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000