05 Aralık 2018, Çarşamba 14:58:24

Pilot ve kabin memurlarına kötü haber... O teklif komisyondan geçti

AK Parti tarafından TBMM'ye sunulan 71 maddelik kanun teklifinden pilot ve kabin memurlarını ilgilendiren vergi kesintisi teklifi komisyondan geçti.
  • Hadi şu Qatarcıları bi görelim yahu. Hadi gidin orda emzik versinler ağzınıza.
  • Arkadaşlar,mevcut yönetim bunu genel olarak söylüyorum.önce ittirir sonra çıkan sese göre geri çıkartır .Meydanlar grevler sizi bekler
  • Kendileri her gun tweet atiyor hava sahamiz uçtu, hava trafigi bilmem yuzde kaç arttı, yolcu kapasitesi ve sayisi avrupayı solladi, trafik sayimiz şu kadar arttı hep artti, iyileşti, yükseldi, şunu geçti bunu geçti diyor ancak personelinin aldıgı maaş avrupadakilere göre yerlerde! üstelik EUROCONTROLün verdiği parayı yil sonunda bu bize fazla diye geri göndermekteler zat-ı şahaneleri. Madem her şey iyi, madem Avrupanın hava trafiğinde en hızlı büyüyen ülkelerindeniz öyleyse neden sizi bu kadar övündüren, güzel gelişmelerde en yüksek paya sahip olan seyrüsefer personelinin tazminatı geri gönderiliyor diye düşündünüz mu? Bu döviz ülkede kalsa hani? Bu dövizden devlet vergi alsa, biz bu dövizi ülkemizde ayriyetten harcasak ekstradan kdv ötv olarak dönse memleketime esnafıma? Bunu düşünmek, hak edene "hakkını" vermek bu kadar mı uzak? Bu ne hasettir? Dipnot: Sizi, bir meydana gittiğinizde kulede de gülerek görmek istiyoruz zira bir havalimanı aproncu inşaatçı makinesi şoför ve arff'ten oluşmamaktadır.
  • Havacılığın merkezi olma hedefinin eğer havacılık çalışanlarının üzerine basılarak olacağını düşünenler varsa ancak hayal görüyordur. Biz belki memur olduğumuzdan bir çok seyi sineye çeki beri geldik işimize baktık Sonuçta hep haksızlık ve insafsızlık ile karşılık bulduk. Bugün cigeri beş para etmez adamlar bile bize patronluk taslamaya cüret edebiliyor. Siz bizim hatalarımızdan ders çıkarın ezdirmeyin kendinizi. Yaninizdayiz.
  • Yorumlar okadar üzücü ki bugun bize yarın size hatırlamısınız bir zamanlar öğretmenler kan ağlıyordu şimdi sesleri çıkmıyor polis desen lise mezunu adam çok komık devletin memurundan kes bakalım ne oluyor sahibinden.com’a girin öğretmenden a3 öğretmenden bmw1 serisi nasıl oluyor bu işler sorarım
  • Emeği gecenlerin ellerinden öperim..VIP ucaklara yakıt lazım devlet buyuklerimiz bizim maaşımızdan karşılanmasını uygun görmüşler sağolsunlar.
  • Bu işler para ile değil,sırayla haksıLığa susan dilsiz şeytandır .Ağzınıızı açmadınız zamanında rahatlarınız kaçtı.Hadi şimdi gidin o horladığınız arabların altına çalişşın bakalım
  • Kanun yok pilot odasi yok ama vergi olicak Yaşa Turkiye
  • Ne demek ? Şimdi MTV yüzde 50 artılınca tasarruf mu edilmiş oluyor. Tasarruf değil vergide artıştır bu.
  • Pilotaj eğitiminde 130 Bin euro kitlerler, Pilota ve Kabin Memuruna en az maaşları öderler(Dünya Bazında), Kabin alımında tüm akepelileri torpille alıp bu işe gönül verenleri istemezler, Tüm dünyada yaş kriterleri esnekken yaş kriteri koyarlar..Sonrada kalkıp havacının, bu zor ve kutsal mesleği yapan insanların cebine göz koyarlar. Pes.

AK Parti tarafından TBMM'ye sunulan 71 maddelik kanun teklifinden pilot ve kabin memurlarını ilgilendiren vergi kesintisi teklifi komisyondan geçti.

 30 bin kişiyi ilgilendiren kanun teklifi ile devletin yılda 375 milyon TL tasarruf etmesi hedefleniyor.

TEKLİF NE DİYORDU?

 Kamu kurum, kuruluşları hariç Türk Hava Kurumu ile sivil havacılıkta görevli pilotlar ve sertifikalandırılmış kabin memurlarına ödenen aylık ücretin gerçek safi değerinin yüzde 70’i gelir vergisinden istisna olacak. Cumhurbaşkanı, bu oranı yüzde 100’e kadar artırabilecek ya da sıfıra kadar indirebilecek.

©AirportHaber.com

Pilot ve kabin memurlarına kötü haber... O teklif komisyondan geçti

Yorumlar Tüm Yorumlar (130)

Qatarcılar ~ 5 yıl önce
Hadi şu Qatarcıları bi görelim yahu. Hadi gidin orda emzik versinler ağzınıza.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Şimdi ~ 5 yıl önce
Arkadaşlar,mevcut yönetim bunu genel olarak söylüyorum.önce ittirir sonra çıkan sese göre geri çıkartır .Meydanlar grevler sizi bekler

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Bir hanimefendi var ~ 5 yıl önce
Kendileri her gun tweet atiyor hava sahamiz uçtu, hava trafigi bilmem yuzde kaç arttı, yolcu kapasitesi ve sayisi avrupayı solladi, trafik sayimiz şu kadar arttı hep artti, iyileşti, yükseldi, şunu geçti bunu geçti diyor ancak personelinin aldıgı maaş avrupadakilere göre yerlerde! üstelik EUROCONTROLün verdiği parayı yil sonunda bu bize fazla diye geri göndermekteler zat-ı şahaneleri. Madem her şey iyi, madem Avrupanın hava trafiğinde en hızlı büyüyen ülkelerindeniz öyleyse neden sizi bu kadar övündüren, güzel gelişmelerde en yüksek paya sahip olan seyrüsefer personelinin tazminatı geri gönderiliyor diye düşündünüz mu? Bu döviz ülkede kalsa hani? Bu dövizden devlet vergi alsa, biz bu dövizi ülkemizde ayriyetten harcasak ekstradan kdv ötv olarak dönse memleketime esnafıma? Bunu düşünmek, hak edene "hakkını" vermek bu kadar mı uzak? Bu ne hasettir? Dipnot: Sizi, bir meydana gittiğinizde kulede de gülerek görmek istiyoruz zira bir havalimanı aproncu inşaatçı makinesi şoför ve arff'ten oluşmamaktadır.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
İstanbul yaklaşma ~ 5 yıl önce
Havacılığın merkezi olma hedefinin eğer havacılık çalışanlarının üzerine basılarak olacağını düşünenler varsa ancak hayal görüyordur. Biz belki memur olduğumuzdan bir çok seyi sineye çeki beri geldik işimize baktık Sonuçta hep haksızlık ve insafsızlık ile karşılık bulduk. Bugün cigeri beş para etmez adamlar bile bize patronluk taslamaya cüret edebiliyor. Siz bizim hatalarımızdan ders çıkarın ezdirmeyin kendinizi. Yaninizdayiz.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
KEŞKE ~ 5 yıl önce
Yorumlar okadar üzücü ki bugun bize yarın size hatırlamısınız bir zamanlar öğretmenler kan ağlıyordu şimdi sesleri çıkmıyor polis desen lise mezunu adam çok komık devletin memurundan kes bakalım ne oluyor sahibinden.com’a girin öğretmenden a3 öğretmenden bmw1 serisi nasıl oluyor bu işler sorarım

Yanıtla

Kalan karakter 1000
necmi ~ 5 yıl önce
aynen oyle kardesım bu devlette artık memur olmak var sıyası referansları araya sokup! ya da gm de oturmak var rahatsın yuksek yap master yap kafana gore takıl
Emeği geçenlerin ~ 5 yıl önce
Emeği gecenlerin ellerinden öperim..VIP ucaklara yakıt lazım devlet buyuklerimiz bizim maaşımızdan karşılanmasını uygun görmüşler sağolsunlar.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Edendiler (xfsc) ~ 5 yıl önce
Bu işler para ile değil,sırayla haksıLığa susan dilsiz şeytandır .Ağzınıızı açmadınız zamanında rahatlarınız kaçtı.Hadi şimdi gidin o horladığınız arabların altına çalişşın bakalım

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Pilot ~ 5 yıl önce
Kanun yok pilot odasi yok ama vergi olicak Yaşa Turkiye

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Tasarruf ~ 5 yıl önce
Ne demek ? Şimdi MTV yüzde 50 artılınca tasarruf mu edilmiş oluyor. Tasarruf değil vergide artıştır bu.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Vatandaş ~ 5 yıl önce
Pilotaj eğitiminde 130 Bin euro kitlerler, Pilota ve Kabin Memuruna en az maaşları öderler(Dünya Bazında), Kabin alımında tüm akepelileri torpille alıp bu işe gönül verenleri istemezler, Tüm dünyada yaş kriterleri esnekken yaş kriteri koyarlar..Sonrada kalkıp havacının, bu zor ve kutsal mesleği yapan insanların cebine göz koyarlar. Pes.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Vatandas ~ 5 yıl önce
Yorumun tarafli
vatandasa ~ 5 yıl önce
olamadın mı la kabin memuru
REALITE ~ 5 yıl önce
kardesım adamın torpılı olsa akpden, once kokpıtı sonra da genel mudurlugu dener. kabını gozunde buyutme bu kadar bır kac ıstısna harıc nıtelık yok pek. artık herkes oyle boyle unıversıte mezunu. ama tr sevıyesınde en az 2 yabancı dılı kac kısı konusabılır? adam once GM ye gırıyor takılıyor canı sıkılıyor akademıye gecıyor bunu da ıtıraf edıyor. ısmıde burak bu adamın. ornekler cogaltılabılır.

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000