08 Kasım 2010, Pazartesi 08:26:26

PİLOT UÇAKLARI KARIŞTIRINCA

Aşırı alkol alan ABD’li pilot Heathrow’da yanlış uçağı kullanmaya kalkıştı.
  • Dünya'da olmuyor sanki..! Biraz takip edin, aratın bakın neler neler çıkıyor yurtdışında da. Pilotluk deneyim işidir. Bu deneyimi kazandıracaksın vatandaşına. Kafasına vura vura yapacaksın gerekirse ama yapacaksın. Şimdi bunun önemini anlayamıyorsun ama 10 yıl içinde anlayacaksın çünkü dönüp baktığında sana ait birşey kalmamış olacak. Patronun dahil yabancı olacak. Uzak değil merak etme, seni de değiştirecekler başka bir yabancıyla. O zaman da ağlamayacaksın. Göreceksin buralardan ahkam kesmenin ne kadar kolay olduğunu tuzun kuruyken.
  • “İniş takımlarını kapatmadan uçan kaptan.” * “Uçaklar havada çarpışıyordu..!” *“THY uçağı Brüksel’de motorunu sürttü...” * “THY Ist-Oslo seferi için kalkış yapan B737-800, kuyruğunu sürttü... *“ Boeing 738 uçağının tail strike olayı ve daha önemlisi; ikinci pilotun illegal uçus konusu” ve duyamadığımız bir çok hatalar zinciri...
  • Gerçekden THY yönetimini taktir ettim şimdi Genel MD.den en al kademeye kadar olan tüm yöneticiler korkunç bir iletişim ve agız birlikteliği içindeler.Taktire şayan bir davranış her gün dünyanın her köşesine dünya kadar uçak ve ekip yolluyorsunuz ama yinede size karşı yazılan tüm yorumlara salyalarınız aka aka cevap veriyorsunuz.Buna üstün meziyet ve yönetim gücü denir..Bravooo..Yahu kardeşim siz ilgilenmeyi elalemin ne dedigi ile önünüze bakın şirketin bekaasına bakın..Tabii ki eleştirecekler, ne o eleştirilmeye tahammülünüz yokmu AGA nız gibi ? Unutmayın muhalefetin olmadıgı yerde yönetim ve demokrasi degil sadece DİKTA VARDIR.BUNU DA ÇOK GÜZEL GÖSTERMİŞSİNİZ MAAŞALLAH 41 KERE...;)
  • ciddiye almayi bos verin.. thy düsmani yorumculara gülmeye bile üseniyorum artik. yaa birakin artik. olayin thy ile ne alakasi var. abd li pilot kafayi cekmis londra da ucaklari karistirmis simdi bunun thy ile ne alakasi var?
  • Amerikalı pilot Londra'da alkollü olarak uçağa binmiş. Buraya yorum yazan dehalar THY'na çamur atmaya başlamış. Olayın THY ile ya da Türk şirketler ile ilgisi yok ama yine bazı ezikler görevlerini yapmışlar. Bravo... THY'na tavsiye ederim şu ezikleri de alın sonra da o eğitimlerde nasıl çuvalladıklarını cümle aleme gösterin. İngilizce bilmeyi bırakın, ana dillerini bile kullanamazlar, DLR sınavında çuvallarlar, simülatörde toslarlar ama yabancı pilot alıyorlar bizi almıyorlar diye kudururlar.
  • Eğer sen bu alım politikasını doğru buluyorsan sana 2 örnek vereyim. 1. TOEIC sınavına bile girmemiş ve DLR'dan çakmış bazıları işe alındı. 2. Aralarında centilmenlik anlaşması olduğu halde TK SunEx'ten pilot alıyor. Daha bir sürü örnek göstermek mümkün. Ama sen şimdilik bunları bil. Yanlışa da doğru deme...
  • Arkadaşlar 2. yorumu ben yazmıştım. Alında hedefim THY değil ilgili tüm havayolları idi. Ben Türkiye'de yetişen pilotların haklarının yendiğini düşünüyorum çünkü: 1) iststatus.com dinliyorum ve yabancı pilotların çoğunun da İngilizcelerinin ne kadar kötü olduğunu görüyorum. 2) Bir çok şey feda edip, büyük maddi yüklerin altına girerek pilot olup açıkta kalmaları ve bunun yerine artısı olmayan pilotların alınmaları ağırıma gidiyor. 3)Milli havayolu şirketimde vatandaşlarım yerine milletime mensup olmayan tiplemeler uçuyor.
  • 0.02 promil limitdir
  • eee moda artik THYye guzel hava yolu sirketime laf atmak, sebep malum; bu arkadaslar muhtemeln THY kapisindan eli bos donen bos insalar, e hal boyle olunca meyve veren agaci taslayip durmalari da normal. Siz de dusunmuyor musunuz ne kadar isabetli bir karar vermis THY sizin gibi insanciklari ise almamakla, "yok ben ise falan basvurmadim, alakam yok ama yine lafi atar, THY ile ucmam diyorsaniz" bu konuda da dogru bi karar vermissiniz malum abidik gubidik yolcular olmamasi bizim icin de daha manidar! :D
  • Biri bana yazılı olan limitin ne olduğunu söyleyebilir mi?
Heathrow Havaalanı'nda yanlış uçağı uçurmaya hazırlanan ABD'li pilot George La Perle, limitin 4 katı alkollü çıkması üzerine tutuklandı ve alkollü uçak kullanma suçlamasıyla mahkemeye sevk edildi.


PİLOT UÇAKLARI KARIŞTIRINCA

Yorumlar Tüm Yorumlar (22)

Misafir ~ 13 yıl önce
Dünya'da olmuyor sanki..! Biraz takip edin, aratın bakın neler neler çıkıyor yurtdışında da. Pilotluk deneyim işidir. Bu deneyimi kazandıracaksın vatandaşına. Kafasına vura vura yapacaksın gerekirse ama yapacaksın. Şimdi bunun önemini anlayamıyorsun ama 10 yıl içinde anlayacaksın çünkü dönüp baktığında sana ait birşey kalmamış olacak. Patronun dahil yabancı olacak. Uzak değil merak etme, seni de değiştirecekler başka bir yabancıyla. O zaman da ağlamayacaksın. Göreceksin buralardan ahkam kesmenin ne kadar kolay olduğunu tuzun kuruyken.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 13 yıl önce
“İniş takımlarını kapatmadan uçan kaptan.” * “Uçaklar havada çarpışıyordu..!” *“THY uçağı Brüksel’de motorunu sürttü...” * “THY Ist-Oslo seferi için kalkış yapan B737-800, kuyruğunu sürttü... *“ Boeing 738 uçağının tail strike olayı ve daha önemlisi; ikinci pilotun illegal uçus konusu” ve duyamadığımız bir çok hatalar zinciri...

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 13 yıl önce
Gerçekden THY yönetimini taktir ettim şimdi Genel MD.den en al kademeye kadar olan tüm yöneticiler korkunç bir iletişim ve agız birlikteliği içindeler.Taktire şayan bir davranış her gün dünyanın her köşesine dünya kadar uçak ve ekip yolluyorsunuz ama yinede size karşı yazılan tüm yorumlara salyalarınız aka aka cevap veriyorsunuz.Buna üstün meziyet ve yönetim gücü denir..Bravooo..Yahu kardeşim siz ilgilenmeyi elalemin ne dedigi ile önünüze bakın şirketin bekaasına bakın..Tabii ki eleştirecekler, ne o eleştirilmeye tahammülünüz yokmu AGA nız gibi ? Unutmayın muhalefetin olmadıgı yerde yönetim ve demokrasi degil sadece DİKTA VARDIR.BUNU DA ÇOK GÜZEL GÖSTERMİŞSİNİZ MAAŞALLAH 41 KERE...;)

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 13 yıl önce
ciddiye almayi bos verin.. thy düsmani yorumculara gülmeye bile üseniyorum artik. yaa birakin artik. olayin thy ile ne alakasi var. abd li pilot kafayi cekmis londra da ucaklari karistirmis simdi bunun thy ile ne alakasi var?

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 13 yıl önce
Amerikalı pilot Londra'da alkollü olarak uçağa binmiş. Buraya yorum yazan dehalar THY'na çamur atmaya başlamış. Olayın THY ile ya da Türk şirketler ile ilgisi yok ama yine bazı ezikler görevlerini yapmışlar. Bravo... THY'na tavsiye ederim şu ezikleri de alın sonra da o eğitimlerde nasıl çuvalladıklarını cümle aleme gösterin. İngilizce bilmeyi bırakın, ana dillerini bile kullanamazlar, DLR sınavında çuvallarlar, simülatörde toslarlar ama yabancı pilot alıyorlar bizi almıyorlar diye kudururlar.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 13 yıl önce
Eğer sen bu alım politikasını doğru buluyorsan sana 2 örnek vereyim. 1. TOEIC sınavına bile girmemiş ve DLR'dan çakmış bazıları işe alındı. 2. Aralarında centilmenlik anlaşması olduğu halde TK SunEx'ten pilot alıyor. Daha bir sürü örnek göstermek mümkün. Ama sen şimdilik bunları bil. Yanlışa da doğru deme...

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 13 yıl önce
Arkadaşlar 2. yorumu ben yazmıştım. Alında hedefim THY değil ilgili tüm havayolları idi. Ben Türkiye'de yetişen pilotların haklarının yendiğini düşünüyorum çünkü: 1) iststatus.com dinliyorum ve yabancı pilotların çoğunun da İngilizcelerinin ne kadar kötü olduğunu görüyorum. 2) Bir çok şey feda edip, büyük maddi yüklerin altına girerek pilot olup açıkta kalmaları ve bunun yerine artısı olmayan pilotların alınmaları ağırıma gidiyor. 3)Milli havayolu şirketimde vatandaşlarım yerine milletime mensup olmayan tiplemeler uçuyor.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 13 yıl önce
0.02 promil limitdir

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 13 yıl önce
eee moda artik THYye guzel hava yolu sirketime laf atmak, sebep malum; bu arkadaslar muhtemeln THY kapisindan eli bos donen bos insalar, e hal boyle olunca meyve veren agaci taslayip durmalari da normal. Siz de dusunmuyor musunuz ne kadar isabetli bir karar vermis THY sizin gibi insanciklari ise almamakla, "yok ben ise falan basvurmadim, alakam yok ama yine lafi atar, THY ile ucmam diyorsaniz" bu konuda da dogru bi karar vermissiniz malum abidik gubidik yolcular olmamasi bizim icin de daha manidar! :D

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 13 yıl önce
Biri bana yazılı olan limitin ne olduğunu söyleyebilir mi?

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000