07 Ocak 2011, Cuma 17:13:52

PİLOT ŞOK OLDU

Bir uçağın kokpit camına kuş çarparsa ne olur?
  • Bu yorum yapıpda yabancı pilot diyenler kardeşim sonuçta oda bir insan yabancı Türkü yok bu işin bir empati kur o pilot sen olsan hiç tahmin edemediğin bir yükseklikte uçağın camına bir şey carpsa kan olsa sen ne yaparsın? Şimdi diyorum İşaret parmağını iki kaşıyın ortasına getirerek koy ne oldu tırtınmı? hayır refleks verdin pilotunkide öyle birşey..
  • Elbetteki hepsi aynı değil ama bazı pilotlarımız ne zaman egolarından sıyrılıp sahip oldukları zor ve güzel mesleği alçakgönüllü, başkalarını hor görmeyen bir kişilikle tamamlayacaklar merak ediyorum.
  • Condor cinsi akbabalar 9000 metre(!) yüksekliğe rahatça çıkıyor. ve dünyanın en büyük kuşu olmakta. 30.000 bin feet onun için gayet doğal bir ortam.
  • havacilik camiasinin en onemli dislisi pilotlardir siz kimsinizki
  • hakikaten guldurdun evet yabancı pilot dogru turk pilot olsa hemen kusun olusune azar cekmeye kalkardı , yabancı pilotlara tas yok turk havacılık camiası olarak kendilerini seviyor ve destekliyoruz turk havacılıgının ufkunu genisletecekleri yeni bir soluk getirecekleri gayet acık ve net bir sekilde ortada
  • Adam yanına açmış STAR sayfalarını, yaklaşmada... Hem bu olay eski; CDG' e inen uçak, ILS approach yaparken 4000 ft' de, 190 kts hızla gidiyor. Curan kuş da muhtemelen şahin-doğan cinsi bişey (Tofaş deil :)))))) )
  • AHL guney kuzey pistinin kuzeyinde "Orman Fidanlığı" var, bu alanda tarlaları sürdükleri zaman marmaradaki tüm martılar denizde yiyecek bulamadığından mıdır nedir hepsi şimdi "FATİH KOLEJİ" olanlkesimde, martılar maşallah kartal gibi. Burası tehlike yaratmıyormu? Tarlayı sürmeseler büyük kuşlar gelmez sanırım. sadece serçe, karga güvercin olur, ancak bunlar zarar verirmi bilmem. 30 sene önce için orman fidanlığıyeri doğru ancak şimdi
  • ne arıyor 30bin feet de bu kuş :)
  • arkdaşlar bunun adına korkaklık değil refleks denir.evde bizzat kendiniz deneyebilirsiniz.bunu yabancı olmakla ne alakası var bunu insan olmakla alakası var.her sağlıklı insan bu olaya bu şekilde fefleks gösterir. komik olmayın allah aşkına ve pilotların diğer işleri yapanlara oranla refleksleri daha sağlamdır.
  • Havacılık uzmanı uğur ve çıraklarından yorum bekliyoruz !...
 İşte bir uçağın içine yerleştirilen kameraya yansıyan metrelerce yüksekteki demir kuş ile gerçek kuşun çarpışma görüntüsü... 


PİLOT ŞOK OLDU

Yorumlar Tüm Yorumlar (12)

Misafir ~ 13 yıl önce
Bu yorum yapıpda yabancı pilot diyenler kardeşim sonuçta oda bir insan yabancı Türkü yok bu işin bir empati kur o pilot sen olsan hiç tahmin edemediğin bir yükseklikte uçağın camına bir şey carpsa kan olsa sen ne yaparsın? Şimdi diyorum İşaret parmağını iki kaşıyın ortasına getirerek koy ne oldu tırtınmı? hayır refleks verdin pilotunkide öyle birşey..

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 13 yıl önce
Elbetteki hepsi aynı değil ama bazı pilotlarımız ne zaman egolarından sıyrılıp sahip oldukları zor ve güzel mesleği alçakgönüllü, başkalarını hor görmeyen bir kişilikle tamamlayacaklar merak ediyorum.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 13 yıl önce
Condor cinsi akbabalar 9000 metre(!) yüksekliğe rahatça çıkıyor. ve dünyanın en büyük kuşu olmakta. 30.000 bin feet onun için gayet doğal bir ortam.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 13 yıl önce
havacilik camiasinin en onemli dislisi pilotlardir siz kimsinizki

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 13 yıl önce
hakikaten guldurdun evet yabancı pilot dogru turk pilot olsa hemen kusun olusune azar cekmeye kalkardı , yabancı pilotlara tas yok turk havacılık camiası olarak kendilerini seviyor ve destekliyoruz turk havacılıgının ufkunu genisletecekleri yeni bir soluk getirecekleri gayet acık ve net bir sekilde ortada

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 13 yıl önce
Adam yanına açmış STAR sayfalarını, yaklaşmada... Hem bu olay eski; CDG' e inen uçak, ILS approach yaparken 4000 ft' de, 190 kts hızla gidiyor. Curan kuş da muhtemelen şahin-doğan cinsi bişey (Tofaş deil :)))))) )

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 13 yıl önce
AHL guney kuzey pistinin kuzeyinde "Orman Fidanlığı" var, bu alanda tarlaları sürdükleri zaman marmaradaki tüm martılar denizde yiyecek bulamadığından mıdır nedir hepsi şimdi "FATİH KOLEJİ" olanlkesimde, martılar maşallah kartal gibi. Burası tehlike yaratmıyormu? Tarlayı sürmeseler büyük kuşlar gelmez sanırım. sadece serçe, karga güvercin olur, ancak bunlar zarar verirmi bilmem. 30 sene önce için orman fidanlığıyeri doğru ancak şimdi

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 13 yıl önce
ne arıyor 30bin feet de bu kuş :)

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 13 yıl önce
arkdaşlar bunun adına korkaklık değil refleks denir.evde bizzat kendiniz deneyebilirsiniz.bunu yabancı olmakla ne alakası var bunu insan olmakla alakası var.her sağlıklı insan bu olaya bu şekilde fefleks gösterir. komik olmayın allah aşkına ve pilotların diğer işleri yapanlara oranla refleksleri daha sağlamdır.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 13 yıl önce
Havacılık uzmanı uğur ve çıraklarından yorum bekliyoruz !...

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000