29 Nisan 2011, Cuma 11:58:02

PİLOT MUSUN PROVOKATÖR MÜ?

AirportHaber Genel Koordinatörü Ali Kıdık, geçtiğimiz günlerde yaplan Pilotlar Vakfı Genel Kurulu'nun ardından bir değerlendirme yazısı kaleme aldı. Peki, Kıdık neler dedi? İşte o yazı...
  • o bahsettiğiniz densizler her kesimden var, insanda biraz saygı olacak önce. yazarken de, konuşurken de. 17:00:51 de yorum yazan kişi ağzından çıkanı kulağın duysun, uçuş emniyeti ile bu konuşulanların ne alakası var. canın istemiyorsa binmezsin, bin at arabasına git o zaman. ayrıca devrelerimiz ne alt etmişler çıkta söyle delikanlı gibi biz de bilelim...zor durumda kalanlara yardım etmişler, bu mu zoruna gitti? bu işte senin düşmanlığın, çekememezliğin..anladın mı?
  • "Yediğin kaba pislemeyeceksin". Yüzlerce yorum yazıldı, yayınlanmadı. Mesaj alındıysa, bu yazıyla ilgili özürün gelmesi lazımdı. Yok, genel koordinatör makamını işgal eden Ali, mesajları algılamadıysa,... vay halimize / halinize. Üslubu, seviyesi (seviyesizliği) ve içeriği ile bu yazısı (çamuru) üzerine bulaşacak. Vakıf ve Dernekten, yasal yollardan, bir meslek grubuna, bir camiaya hakaret ve tehdit eden bu şahsın mahkeme önünde hesap vermesi için girişimde bulunulmasını üye olarak talep ediyorum.
  • İNSANLARIN HAYATLARINI EMANET ETTİKLERİ BİR İNSANIN ÖZEL HAYATINA DİKKAT ETMESİ GEREKİR.PİLOT DEĞİLİM AMA SİZİN MESLEĞİNİZDE ÖZEL HAYAT VE İŞ HAYATI ÇOK FAZLA İÇ İÇE.BU ŞARTLARDA MAALESEF BU İNCE NOKTAYA DİKKAT ETMEDEN DÜŞÜNCESİZCE DAVRANAN ÇOK İNSAN VAR.PİLOT OLSUN OLMASIN BU SEKTÖRDE HATAYA YER YOK.İSTER HAVADA İSTER KARADA DİKKATLİ OLMALISINIZ.GÖZLER ÜZERİNİZDE.EN UFAK BİR HATADA TÜM ELEŞTİRİLER ÜSTÜNE TOPLANIR Kİ ŞU ANDA OLAN BU!BENCE BUNDAN RAHATSIZ OLMAK YERİNE SAKİN OLUP EN MANTIKLI AÇIKLAMAYI YAPMALI VE (KÖTÜ NİYETLİLERİ BİLEMEM AMA) EN AZINDAN EKMEĞİNİ YEDİĞİNİZ MÜŞTERİLERİNİZİ RAHATLATMALISINIZ!
  • sen ne kullanıyorsun bilmiyorum ama harbi bulanmışsın!aç gözlerini de bak, bunun düşmanlıkla ilgisi yok!ortada suç var, suç!!!!devrenizi savunmadan önce ne halt etmiş iyi öğrenin!ha yok ben de aynı şeyleri yapıyorum, diyosan o başka!insanlar sizin uçurduğunuz(!) uçakta hiç de emniyette değiller!
  • ne kadar çok pilot düşmanı varmış ya..kıskançlıktan çatlayacaksınız..

Biz çok gördük meydanı boş bulunca işkembei kübradan atanları. Ama karşınıza geldiklerinde süt dökmüş kedi gibi pısırık pısırık dolanırlar. Geçen hafta Pilotlar Vakfı'nın yeni yönetimini belirlemek üzere seçim yapıldı. Medeni ölçüler çerçevresinde yeni seçilen yöneticileri kutluyoruz. Umarız başarılı olurlar.

Gözde bir o kadar da elit insanlar zümresi olarak gördüğümüz pilotların ağzından çıkan sözcükleri de tartarak konuşacağını düşünürüz. Maalesef densizlere rastlamak bizleri üzüyor.

AirportHaber Genel Koordinatörü Ali Kıdık'ın kaleme aldığı yazının tamamı için TIKLAYIN

PİLOT MUSUN PROVOKATÖR MÜ?

Yorumlar Tüm Yorumlar (5)

Misafir ~ 13 yıl önce
o bahsettiğiniz densizler her kesimden var, insanda biraz saygı olacak önce. yazarken de, konuşurken de. 17:00:51 de yorum yazan kişi ağzından çıkanı kulağın duysun, uçuş emniyeti ile bu konuşulanların ne alakası var. canın istemiyorsa binmezsin, bin at arabasına git o zaman. ayrıca devrelerimiz ne alt etmişler çıkta söyle delikanlı gibi biz de bilelim...zor durumda kalanlara yardım etmişler, bu mu zoruna gitti? bu işte senin düşmanlığın, çekememezliğin..anladın mı?

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 13 yıl önce
"Yediğin kaba pislemeyeceksin". Yüzlerce yorum yazıldı, yayınlanmadı. Mesaj alındıysa, bu yazıyla ilgili özürün gelmesi lazımdı. Yok, genel koordinatör makamını işgal eden Ali, mesajları algılamadıysa,... vay halimize / halinize. Üslubu, seviyesi (seviyesizliği) ve içeriği ile bu yazısı (çamuru) üzerine bulaşacak. Vakıf ve Dernekten, yasal yollardan, bir meslek grubuna, bir camiaya hakaret ve tehdit eden bu şahsın mahkeme önünde hesap vermesi için girişimde bulunulmasını üye olarak talep ediyorum.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 13 yıl önce
İNSANLARIN HAYATLARINI EMANET ETTİKLERİ BİR İNSANIN ÖZEL HAYATINA DİKKAT ETMESİ GEREKİR.PİLOT DEĞİLİM AMA SİZİN MESLEĞİNİZDE ÖZEL HAYAT VE İŞ HAYATI ÇOK FAZLA İÇ İÇE.BU ŞARTLARDA MAALESEF BU İNCE NOKTAYA DİKKAT ETMEDEN DÜŞÜNCESİZCE DAVRANAN ÇOK İNSAN VAR.PİLOT OLSUN OLMASIN BU SEKTÖRDE HATAYA YER YOK.İSTER HAVADA İSTER KARADA DİKKATLİ OLMALISINIZ.GÖZLER ÜZERİNİZDE.EN UFAK BİR HATADA TÜM ELEŞTİRİLER ÜSTÜNE TOPLANIR Kİ ŞU ANDA OLAN BU!BENCE BUNDAN RAHATSIZ OLMAK YERİNE SAKİN OLUP EN MANTIKLI AÇIKLAMAYI YAPMALI VE (KÖTÜ NİYETLİLERİ BİLEMEM AMA) EN AZINDAN EKMEĞİNİ YEDİĞİNİZ MÜŞTERİLERİNİZİ RAHATLATMALISINIZ!

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 13 yıl önce
sen ne kullanıyorsun bilmiyorum ama harbi bulanmışsın!aç gözlerini de bak, bunun düşmanlıkla ilgisi yok!ortada suç var, suç!!!!devrenizi savunmadan önce ne halt etmiş iyi öğrenin!ha yok ben de aynı şeyleri yapıyorum, diyosan o başka!insanlar sizin uçurduğunuz(!) uçakta hiç de emniyette değiller!

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 13 yıl önce
ne kadar çok pilot düşmanı varmış ya..kıskançlıktan çatlayacaksınız..

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000