15 Mart 2018, Perşembe 17:01:20

Pilot Melike Kuvvet son yolcuğuna uğurlandı

İran'da düşen özel uçakta hayatını kaybeden pilot Melike Kuvvet, Konya'da toprağa verildi. Türk bayrağı sarılan tabutunun üstüne askeri pilot uçuş elbisesi bırakılan Melike Kuvvet'in naaşı başında silah arkadaşları saygı nöbetinde bulundu.
  • Sana ne palyoco kisinin gozlugu ilemi ugrasiyorsun? Git kendine yeni bir is bul .
  • Torende binbasi (bayan subay) rofleli sac ve suslu gozluk, ic hizmet kanunu 2017 MADDE 83 bolum SAC TUVALETI (Değişik ibare:RG-26/12/2014-29217) maddesine uygun mu ? Daha o gozlugu sormaya gerek bile yok ,
  • Çok zor hayatı oldu.kimsesi yoktu.evet ablası vardı.melike gitti olan ablaya oldu.nemi oldu bedavadan milyarder oldu.siğortadan ve uçak sahibinden alaçağıyla.
  • Bu rahmetli kardeşimizin hayatı boyunca bunca zorlukları yasatanların hepsinin veballeri boyunlarına olsun iki cihanda yakaları bir araya gelmesin inşallah amin
  • Allah rahmet etsin. Biz tüm haklarımızı helal ettik. Umarım, kızımızın haklarını elinden alanlar; öbür dünyayı bilmem ama, bu dünyada hak ettikleri cezaları alırlar. Devreleri de, daha uyanık olur ve birbirlerine sahip çıkar, hainleri adalete teslim ederler.
  • Güle güle buğulu gözler
  • Allah cc rahmet eylesin.
  • Allah ona rahmet, Bizlere de son nefesimizi kelimeyi şehadet ile verebilmeyi ve hayırlı bir şekilde ölebilmeyi nasip eylesin inşallah.
  • Allah rahmet eylesin. Ailesine sabırlar versin.
  • Melike Kuvvet melek oldu. Mekanı cennet, ruhu şad olsun. Rabbim yakınlarına sabırlar versin. Bu vatan sevdalısı subayımız birileri tarafından zulme uğrarken kulağının üstüne yatanlar, görmezden gelenler, umursamayanlar, yeminine sadık kalmayanlar da bu zulmü ona yapanlar kadar suçludur.

İran'da düşen özel uçakta hayatını kaybeden pilot Melike Kuvvet, Konya'da toprağa verildi. Türk bayrağı sarılan tabutunun üstüne askeri pilot uçuş elbisesi bırakılan Melike Kuvvet'in naaşı başında silah arkadaşları saygı nöbetinde bulundu.

Fetullahçı Terör Örgütü (FETÖ) tarafından kumpas kurularak Türk Hava Kuvvetlerinden atılmasıyla özel sektörde çalışmaya başlayan ve İran’da düşen Challenger 604 tipi özel uçağın ikinci pilotu Melike Kuvvet Konya’da son yolculuğuna uğurlandı.

Özel iş jeti Birleşik Arap Emirlikleri'nin Şarika kentinden İstanbul'a gitmek üzere havalanmış ve geçtiğimiz Pazar günü İran'ın güneyine düşmüştü. Uçakta bulunan iş adamı Hüseyin Başaran'ın kızı Mina Başaran ve 7 arkadaşının yanı sıra Pilotlar Melike Kuvvet, Beril Gebeş ve uçağın hostesi Eda Uslu hayatını kaybetmişti. Pilot Melike Kuvvet'in cenazesi İstanbul Adli Tıp Kurumunda yapılan otopsinin ardından ailesine teslim edildi. Kuvvet’in cenazesi gece yarısı uçakla memleketi Konya'ya getirildi. Kadın pilot için defnedileceği Üçler Mezarlığı yanındaki Hacıveyis Camiine cenaze töreni düzenlendi.

Törene ailesinin yanı sıra yakın arkadaşları ve uçuş okulu öğrencileri de katıldı. Anne Emine, ablası İlknur Kuvvet ve yakınları, Türk bayrağına sarılı tabuta sarılarak gözyaşları döktü. Kadın pilotun tabutuna Binbaşı rütbeli pilot uçuş tulumu bırakılırken daha önce birlikte görev yaptığı arkadaşları saygı nöbeti tuttu. Melike Kuvvet, öğle namazı sonrası kılınan cenaze namazının ardından defnedildi.

Binbaşı rütbesiyle orduya dönecekti
Melike Kuvvet'in pilot yüzbaşı olarak görev yaparken FETÖ kumpasıyla Türk Silahlı Kuvvetlerinden ihraç edildiği ve açtığı davaları kazanarak Mayıs ayında Binbaşı rütbesi ile tekrar göreve dönmeyi beklediği öğrenildi. Kadın pilotun ihraç edilmesi sonrası özel jet pilotluğu yaparak, İstanbul'da özel bir üniversitede Sivil Havacılık Kabin Hizmetleri öğretim görevlisi olarak ders veriyordu.





Pilot Melike Kuvvet son yolcuğuna uğurlandı

Yorumlar Tüm Yorumlar (19)

Gozluk ~ 6 yıl önce
Sana ne palyoco kisinin gozlugu ilemi ugrasiyorsun? Git kendine yeni bir is bul .

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Ic hizmet yonetmeligi (rofleli sac) ~ 6 yıl önce
Torende binbasi (bayan subay) rofleli sac ve suslu gozluk, ic hizmet kanunu 2017 MADDE 83 bolum SAC TUVALETI (Değişik ibare:RG-26/12/2014-29217) maddesine uygun mu ? Daha o gozlugu sormaya gerek bile yok ,

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Arıza mısın ~ 6 yıl önce
Bi git yaaa Derdini sıkıntını klavye arkasına saklama adam ol. Fetocular da senin gibiydi.
Qwerty ~ 6 yıl önce
Bu kadar olayda bu haberde sen de buna mı takıldın ? Ne güzel kafalar ya gencecik kadın gitmiş subayın gözlüğüne takmış kafayı
GZK ~ 6 yıl önce
İç hizmet yönetmeliğine göre erkeklerin her gün tıraş olması lazım. Sadece görevin mecbur tuttuğu durumlarda, özel izinle bu kural uygulanmaz. Maşallah çekilen dizilerde tüm askerler sakallı, bıyıklı; gerçek hayatta asker de polis de saç sakal içinde. Şehitlerin bile, resmi fotoğrafları yerine iç hizmet kanununa uygun olmayan fotoğrafları yayınlanıyor. Orman yanarken ağaçla uğraşma.
İç hizmet'e ~ 6 yıl önce
Bu yaptığın açıklama ile neyi düzeltmeyi hedefliyorsun bilmiyorum ama sana gözümle gördüğüm bir olayı anlatayım. Astsubay koşarak görev yerine gitmeye çalışırken bina önünde gölgede sigara içen teğmeni farketmez ve selam vermez. Tegmen astsubayı durdurur ve egosunu tatmin eder. Astsubay mahkemeye çıkar ve disko denen hapis cezasına çarptırılır. Astsubay utancından durumu evde açıklayamadığı için "göreve gidiyorum" der. Eşi bir iki kez arar bağlarlar ve diskodan telefonla görüştürürler. 3. Aramada eşi de uyanır ve telefondaki askere "uzatma bağla işte mapushaneyi" der. Bu olay 1990 yılından bir anektod. Bakıyorum da siz adam olmazsınız. Boşa uğraşmayın isterseniz.
Kader... ~ 6 yıl önce
Çok zor hayatı oldu.kimsesi yoktu.evet ablası vardı.melike gitti olan ablaya oldu.nemi oldu bedavadan milyarder oldu.siğortadan ve uçak sahibinden alaçağıyla.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Kpt ~ 6 yıl önce
Allah seni ıslah etsin. Kardeşinin, çocuğunun hayatını kaça satarım diye bir düşün, embesil.
Kpt ~ 6 yıl önce
Embesil kaptansan.yazının ne olduğunu mal gibi yemiş anlamamışsın.
İsimsz ~ 6 yıl önce
Yıllar önce merkez orduevinde tulumuyla uçuşta geldığnde görmüştüm çocukluktan beri tek hayalim pilot olmaktı matematik beceremediğim için harp okuluna giremedim param yoktu özel pilot kursuda olmadı falan filan diyceğim öyle gülümseyerek bakmıştım. Ne kadar şanslı oldugunu düşünmüştüm aslında şans yasadıgın anmış allah nurlar içinde yatrsın
112.00 ~ 6 yıl önce
Bu rahmetli kardeşimizin hayatı boyunca bunca zorlukları yasatanların hepsinin veballeri boyunlarına olsun iki cihanda yakaları bir araya gelmesin inşallah amin

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Terto ~ 6 yıl önce
Terto sen kimden bahsediyorsun? Yeldeğirmeniyle savaşan kahraman mısın sen? İçimize fetö soktular deyip duran ucuz kahramanlarsınız hepiniz. Çekip vursaydın madem askersin. Belindeki silah süs mü? Silahın mermisi biterse kılıcın var, süngün var. Sizin aklınız fikriniz üste itaat etmek olmuş. Beyniniz formatlanmış. Boşuna zırlama buralarda.
Kpt ~ 6 yıl önce
Allah rahmet etsin. Biz tüm haklarımızı helal ettik. Umarım, kızımızın haklarını elinden alanlar; öbür dünyayı bilmem ama, bu dünyada hak ettikleri cezaları alırlar. Devreleri de, daha uyanık olur ve birbirlerine sahip çıkar, hainleri adalete teslim ederler.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Mert ~ 6 yıl önce
Güle güle buğulu gözler

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 6 yıl önce
Allah cc rahmet eylesin.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Güzel Düşünelim ~ 6 yıl önce
Allah ona rahmet, Bizlere de son nefesimizi kelimeyi şehadet ile verebilmeyi ve hayırlı bir şekilde ölebilmeyi nasip eylesin inşallah.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Saw TK ~ 6 yıl önce
Allah rahmet eylesin. Ailesine sabırlar versin.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
atc ~ 6 yıl önce
Melike Kuvvet melek oldu. Mekanı cennet, ruhu şad olsun. Rabbim yakınlarına sabırlar versin. Bu vatan sevdalısı subayımız birileri tarafından zulme uğrarken kulağının üstüne yatanlar, görmezden gelenler, umursamayanlar, yeminine sadık kalmayanlar da bu zulmü ona yapanlar kadar suçludur.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Yav ~ 6 yıl önce
He hee

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000