27 Temmuz 2015, Pazartesi 13:25:07

"Pilot, kucağına oturabileceğimizi söyledi"

Eski porno yıldızı Chloe Khan, Kuveyt Havayolları’nın Londra-New York seferini yapan uçağında, kaptan pilot tarafından kokpite davet edildiğini iddia etti. Khan’ın içeriden çektiği fotoğraflar ve bir video da yayınlandı.
  • Sanirim bu yabanci bir sirkette olmustur 99%. Biz yeri geldimi burda Kaptanlarimiza kriik veriyorus aslinda pozitif kritik,bizim Turk kaptanlarinin sanirim is/cucs esnasinda ahlaklarina asla kimse dil uzatamaz.Yigidi oldur hakkini inkar etme.
  • Bu yorumları okuyan bılıncsız ınsanlar da kaptanların bu ıslere meyıllı ve ısteklı oldugunu ınsan hayatından muhım bır meseleymıs gıbı sankı tek derdımızın uckurumuzun pesınde oldugunu dusunebılır!!!sunu unutmayın herseyın tek yetkılısı ve sorumlusu bızler degılız,anlayana...gokyuzunde pıslık olan ha yerde ha gokte degısmez ınsanda akıl ve vıcdan olsun gerısı bos!!
  • Arkadaşlar konuştuğumuz konunun kaptanlıkla bir alakası yok. Pilot arkadaşların maaşları diğer departmanlara göre daha fazladır bu ortada, asıl tartışılması gereken konu ; gelir artarsa lüx artar, bu oranla görgü kavramı bazı insanlarda düşüyor, bazılarında yükseliyor. asıl problem bu... yoksa lüx yaşam sürüp mütavazi takılan arap da vaaar.. kaptan da.. Karakter.
  • hani pilotmuşum da kokpite almışım sonra video-kayıt demişim 00:20 teyzem güldüğü anda veriyorum imörcinsiyi. o nedir ya.
  • Cebindeki para,oturdugu koltukla erkekligini destekleyen kaptanlara lafim, ozel hayatinizda ne yaparsaniz yapin kimseyi ilgilendirmez, ama isinize biraz saygi duyun ve her km unu her yolcuyu emrinize amade cariye niz gibi gormeyin, ayiptir ayip.
  • İstisnalar maalesef kaideyi bozmuyor. Bir FO ile tanışmıştım. Sonrasında Facebook ve Instagram'dan takip etmeye başladım. Adamın beğendikleri sadece nerdeyse çıplak kadınlar, saatler bir de lüks arabalar ve motorsikletler. Tabi egosundan bahsetmeye gerek yok. Garip bir şey var bu sektörlerle ilgili tüm dünyada belki de maruz kaldıkları yüksek basınç ve radyasyona bağlı olabilir :) Siz de herkes gibi mesleğinizi icra ediyorsunuz eminim karşılığını da fazlasıyla alıyorsunuz. Yıllar önce de bir manken Kıbrıs'a giderken kaptan kokpite davet edip manevra yapmış diye bir yazı çıkmıştı. Arjantin'deki olay daha yeni oldu, ülke karıştı. Bir makinisten bir şöförden bir deniz kaptanından daha komplike bir araç kullanıyorsunuz da bu haller garip gerçekten.
  • Araptan adam olduğu nerede görülmüş?? Ne iş ahlakı, ne yetenek ne de karakter. Araplarla muhatap olmamak için süveyş geçişi olmayan, varış limanı arap ülkesi olmayan seferlerin gelmesi için dua eder tüm denizciler. Anlaşılan o ki havada da duurm pek farklı değil. Cidden acıyorum bunların haline 50 sene sonra petrol bitince zengin olan arap ülkeleri ne yapacak die?
  • KOKPITE KADINLARI ALIP RESIM CEKTIREN VE BASI YANAN KACINCI PILOT BU?!?! BIZIM 1000 FT DE STABIL OLUN DIYE BI TARAFIMIZI YIRTIP DA OGRETEMEDIGIMIZ VE HALA UNSTABIL YAKLASIP INEN PILOTLARIMIZA SASIRMAMAK LAZIM.. HALBUKI BEYIN BEDAVA ...
  • Beware cockpit intrusion!
  • Utanmadan bide weather ı kontrol ediyor arada ;))

Webcam önünde soyunarak milyon dolarlar kazanan Khan, kendisinin ve güzel bir arkadaşının emniyet kemerlerinin çıkarılabileceği yönündeki ikazın hemen ardından bir hostes aracılığıyla kokpite davet edildiklerini söyledi.

İngiliz Daily Star gazetesine konuşan 24 yaşındaki Khan, ardından kaptanın kokpit kapısını kilitlediğini ve şampanya ikram ettiğini ifade ederek şöyle devam etti: “Kokpitteki butonların ne işe yaradığını gösterirken, kucağına oturabileceğimizi ve uçağı kullanabileceğimizi söyledi. Bizi ‘seksi’ diye çağırıyordu ve ona ‘çapkın’ dememizi istiyordu.”

"KOKPİTTE SAATLERCE EĞLENDİK"
Khan ve arkadaşı, adı açıklanmayan pilotun, hosteslerin yarısıyla yatmakla övünürken, uçuş sırasında 40 tane sigara içtiğini de öne sürdü. Kokpit içinde çekilen videoda şarkı söylerken görülen Khan, kaptan pilotla saatlerce eğlendiklerini söyledi.

Kadınları kokpite davet eden kaptan pilot, 11 Eylül 2001 saldırılarından sonra konan kuralları ihlâl etti. Söz konusu pilotun başı, 2007'de getirilen sigara yasağını deldiği için de derde girebilir. 

"Pilot, kucağına oturabileceğimizi söyledi"

Yorumlar Tüm Yorumlar (28)

Bush-Pilot ~ 9 yıl önce
Sanirim bu yabanci bir sirkette olmustur 99%. Biz yeri geldimi burda Kaptanlarimiza kriik veriyorus aslinda pozitif kritik,bizim Turk kaptanlarinin sanirim is/cucs esnasinda ahlaklarina asla kimse dil uzatamaz.Yigidi oldur hakkini inkar etme.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
iPhone Uygulaması ~ 9 yıl önce
Bu yorumları okuyan bılıncsız ınsanlar da kaptanların bu ıslere meyıllı ve ısteklı oldugunu ınsan hayatından muhım bır meseleymıs gıbı sankı tek derdımızın uckurumuzun pesınde oldugunu dusunebılır!!!sunu unutmayın herseyın tek yetkılısı ve sorumlusu bızler degılız,anlayana...gokyuzunde pıslık olan ha yerde ha gokte degısmez ınsanda akıl ve vıcdan olsun gerısı bos!!

Yanıtla

Kalan karakter 1000
pilotluk ~ 9 yıl önce
Arkadaşlar konuştuğumuz konunun kaptanlıkla bir alakası yok. Pilot arkadaşların maaşları diğer departmanlara göre daha fazladır bu ortada, asıl tartışılması gereken konu ; gelir artarsa lüx artar, bu oranla görgü kavramı bazı insanlarda düşüyor, bazılarında yükseliyor. asıl problem bu... yoksa lüx yaşam sürüp mütavazi takılan arap da vaaar.. kaptan da.. Karakter.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
empati ~ 9 yıl önce
hani pilotmuşum da kokpite almışım sonra video-kayıt demişim 00:20 teyzem güldüğü anda veriyorum imörcinsiyi. o nedir ya.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
scc ~ 9 yıl önce
Cebindeki para,oturdugu koltukla erkekligini destekleyen kaptanlara lafim, ozel hayatinizda ne yaparsaniz yapin kimseyi ilgilendirmez, ama isinize biraz saygi duyun ve her km unu her yolcuyu emrinize amade cariye niz gibi gormeyin, ayiptir ayip.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
kaptanlarımız ~ 9 yıl önce
bizim kaptanlarımız yapmaz zaten öyle şeyler koçum
Bir yolcu ~ 9 yıl önce
İstisnalar maalesef kaideyi bozmuyor. Bir FO ile tanışmıştım. Sonrasında Facebook ve Instagram'dan takip etmeye başladım. Adamın beğendikleri sadece nerdeyse çıplak kadınlar, saatler bir de lüks arabalar ve motorsikletler. Tabi egosundan bahsetmeye gerek yok. Garip bir şey var bu sektörlerle ilgili tüm dünyada belki de maruz kaldıkları yüksek basınç ve radyasyona bağlı olabilir :) Siz de herkes gibi mesleğinizi icra ediyorsunuz eminim karşılığını da fazlasıyla alıyorsunuz. Yıllar önce de bir manken Kıbrıs'a giderken kaptan kokpite davet edip manevra yapmış diye bir yazı çıkmıştı. Arjantin'deki olay daha yeni oldu, ülke karıştı. Bir makinisten bir şöförden bir deniz kaptanından daha komplike bir araç kullanıyorsunuz da bu haller garip gerçekten.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
TR ~ 9 yıl önce
Doğru diyorsun,sırf aldığı yeni arabasını sosyal medyada yeni oyuncağım diye reklam edenler.Pahalı saat koleksiyonunu gösterenler.Kızlarla havuz partisi resimlerini paylaşanlar bu mesleğin itibarını bu hale getirdi.
kaptan ~ 9 yıl önce
Araptan adam olduğu nerede görülmüş?? Ne iş ahlakı, ne yetenek ne de karakter. Araplarla muhatap olmamak için süveyş geçişi olmayan, varış limanı arap ülkesi olmayan seferlerin gelmesi için dua eder tüm denizciler. Anlaşılan o ki havada da duurm pek farklı değil. Cidden acıyorum bunların haline 50 sene sonra petrol bitince zengin olan arap ülkeleri ne yapacak die?

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Kaptan'a ~ 9 yıl önce
Sayın kaptanım, yaklaşık bir ay önce aynı olay Arjantin'de oldu. Üstelik ilgili bayan inişi ve kalkışı pilotlarla birlikte yapmıştı. İnsan mesleki ahlaktan uzak olunca Arap, Arjantinli, İtalyan farketmiyor.
BEYIN BEDAVA ~ 9 yıl önce
KOKPITE KADINLARI ALIP RESIM CEKTIREN VE BASI YANAN KACINCI PILOT BU?!?! BIZIM 1000 FT DE STABIL OLUN DIYE BI TARAFIMIZI YIRTIP DA OGRETEMEDIGIMIZ VE HALA UNSTABIL YAKLASIP INEN PILOTLARIMIZA SASIRMAMAK LAZIM.. HALBUKI BEYIN BEDAVA ...

Yanıtla

Kalan karakter 1000
UAL ~ 9 yıl önce
Beware cockpit intrusion!

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Kaptan ;) ~ 9 yıl önce
Utanmadan bide weather ı kontrol ediyor arada ;))

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000