21 Kasım 2018, Çarşamba 08:31:35

Kazada hayatını kaybedenlerin cenaze programı belli oldu

Aydın'ın Çıldır Havalimanı'ndan kalkış yaptıktan bir süre sonra irtibatı kesilen eğitim uçağı Karacasu bölgesinde düşmüştü. Kazada hayatını kaybeden öğretmen pilot Hamdi Yılmaz ve pilot adayı Merve Altun'un cenaze programları belli oldu.
  • Gerçekten çok üzücü bir durum. Ailelerine sabırlar diliyorum. Mekanları cennet olsun. :(
  • Hamdi Yılmaz arkadaşımızın memleketi Kayseri değil, Kırklarelinin Vize ilçesidir. Hanımı istediği için Kayseriye defnedilecek. Unat değil Hunat camii olacak.
  • mekanları cennet olsun
  • Allah rahmet eylesin sayın meslektaşım.Mekanın cennet olsun..

Aydın'ın Çıldır Havalimanı'ndan kalkış yaptıktan bir süre sonra irtibatı kesilen eğitim uçağı Karacasu bölgesinde düşmüştü. Kazada hayatını kaybeden öğretmen pilot Hamdi Yılmaz'ın cenaze programı belli oldu.

Çıldır Havalimanı'ndan geçtiğimiz pazartesi sabaı kalkış yapan ve saat 10:26'da irtibatı kesilen eğitim uçağı Karacasu bölgesinde kırıma uğramıştı. Kazada öğretmen pilot Hamdi Yılmaz ve pilot adayı Merve Altun hayatını kaybederken, uçağın enkazına kazadan yaklaşık 22 saat sonra ulaşılabilmişti.

Elim kazadan hayatını kaybeden 1986 mezunu Emekli Hava Astsubay olan öğretmen pilot Hamdi Yılmaz'ın yarın memleketi Kayseri Merkez Unat Camii'nde kılınacak öğle namazına müteakip defnedileceği öğrenildi.

MERVE ALTUN'UN CENAZESİ AFYON'DA DEFNEDİLECEK

Öte yandan kazada hayatını kaybeden pilot adayı Merve Altun'un cenazesinin de yarın Afyonkarahisar'da Sultandağı Yakasinek Kasabası Büyük Camii'de kılınacak öğle namazına müteakip son yolculuğuna uğurlanacağı bilgisine ulaşıldı.

Kazada hayatını kaybedenlerin cenaze programı belli oldu

Yorumlar

Allah rahmet eylesin ~ 5 yıl önce
Gerçekten çok üzücü bir durum. Ailelerine sabırlar diliyorum. Mekanları cennet olsun. :(

Yanıtla

Kalan karakter 1000
arkadaşı ~ 5 yıl önce
Hamdi Yılmaz arkadaşımızın memleketi Kayseri değil, Kırklarelinin Vize ilçesidir. Hanımı istediği için Kayseriye defnedilecek. Unat değil Hunat camii olacak.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
lagari hasan ~ 5 yıl önce
mekanları cennet olsun

Yanıtla

Kalan karakter 1000
veli ~ 5 yıl önce
Allah rahmet eylesin sayın meslektaşım.Mekanın cennet olsun..

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000