19 Şubat 2014, Çarşamba 08:30:55

PİLOT FACİAYI ÖNLEDİ!

İngiltere’nin Luton Havalimanında easyJet’e ait yolcu uçağı büyük bir tehlike atlattı.
  • Senin kafan dar
  • TECRÜBELİ PİLOT??? O zaman dar gövdeli uçakta ne arıyor?
  • Ilber Hoca ?? Sen kesin olarak embesillik hakkinda master yapmış ve senin gibi embesilleri piyasaya surmek adina dersler veriyorsundur. Bu yazdigindan bu sonucu cikartmak icin profesor olmaya gerek yok.Keske sende şu an kalp krizi geçirsende dunyadan bir embesil daha defolup gitse.
  • Ilber Hoca ve Ugur isimli soytarilar. Oncelikle Ilber denen adam. Taki olarak ta Hoca yi eklemissin eger sen hocaysan Allah seni kahretsin senin ogrencilerinin vay haline.Tamamen samimi bir dusuncemi paylastim sizlere.Sen bunu karsiliginda keske olsen diye mesaj yaziyorsun ! ve buna cahillik diyorsun.Ben pilot degilim bu konuda da bilgim yoksa bunu cahillik olarak nitelendirmeniz tamamen sizin cahilliginizden kaynaklaniyor. Ugur yuh luk bir durum yok ! Asil sana yuh hatta sana cüş diyorum. Hayatımda sizin gibi organiza olmuş ve aynı zamanda yazma becerisi kazanmış bir maymun çift görmedim. Sizinle aynı oksijeni bende yakıyorum.Daha doğrusu yaktığınız bu oksijen size haram !
  • Ben sadece bir yolcuyum 2 soru hep aklima takilir. 1. Ucaklarda genel bir parasur sistemi neden yok ? Yani ucagin tamamen kendisine ait yolcular icin degil tamamen ucagi tartacak bir paraşüt sistemi. 2.- Bu ters rüzgar tehlikesini önlemek adina pistlere neden rüzgar kesici duvarlar örmezler ? Saygılarımla
  • Türk uçağı ve Türk pilotu olsa başlardı köşe yazarları "işini yaptı abartmayalım" ya da "o rüzgarda orada olması hata idi" yazılarına.
  • Son 10 gündür Batı Avrupa'da bu tarz çok şiddetli rüzgar ve özellikle yere yakın seviyelerde severe türbülans çok yaygın. Pek de gidecek gibi gözükmüyor. Birçok THY uçağının özellikle Fransa meydanlarında çok ciddi tehlikeler atlattığını duyuyoruz. Hollanda,Fransa,İngiltere havasahalarında uçacak meslektaşlarımın son yaklaşmada dikkatli olmalarını tavsiye ediyorum.
  • Aynısını Bilbao'da THY de yaşadı linki burda : http://www.youtube.com/watch?v=3Vf_tH7mHNY

İngiltere’nin Luton Havalimanında easyJet’e ait yolcu uçağı büyük bir tehlike atlattı.

Londra yakınlarında bulunan havalimanına inmek isteyen uçak piste saniyeler kala ters rüzgara yakalandı. Bir sağa, bir sola yalpalayan uçak piste teker koymak üzereyken tecrübeli pilot, yeniden havalandı. Bir yandan da panikle çığlık atan yolcular için anons yapan kokpit ekibi, son anda uçağı ters rüzgardan kurtardı. Havada 15 dakika tur atan uçak daha sonra pilotun ustalığıyla piste indi.

Yetkililer büyük bir facianın, pilotun tecrübesi sayesinde önlendiğini belirtirken, Luton Havalimanı'nda sık sık ters rüzgar vakalarının yaşandığı öğrenildi.

PİLOT FACİAYI ÖNLEDİ!

Yorumlar Tüm Yorumlar (16)

dar gövdeli ~ 10 yıl önce
Senin kafan dar

Yanıtla

Kalan karakter 1000
iPhone Uygulaması ~ 10 yıl önce
TECRÜBELİ PİLOT??? O zaman dar gövdeli uçakta ne arıyor?

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Android Uygulaması ~ 10 yıl önce
Ilber Hoca ?? Sen kesin olarak embesillik hakkinda master yapmış ve senin gibi embesilleri piyasaya surmek adina dersler veriyorsundur. Bu yazdigindan bu sonucu cikartmak icin profesor olmaya gerek yok.Keske sende şu an kalp krizi geçirsende dunyadan bir embesil daha defolup gitse.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Yolcu dan. ~ 10 yıl önce
Ilber Hoca ve Ugur isimli soytarilar. Oncelikle Ilber denen adam. Taki olarak ta Hoca yi eklemissin eger sen hocaysan Allah seni kahretsin senin ogrencilerinin vay haline.Tamamen samimi bir dusuncemi paylastim sizlere.Sen bunu karsiliginda keske olsen diye mesaj yaziyorsun ! ve buna cahillik diyorsun.Ben pilot degilim bu konuda da bilgim yoksa bunu cahillik olarak nitelendirmeniz tamamen sizin cahilliginizden kaynaklaniyor. Ugur yuh luk bir durum yok ! Asil sana yuh hatta sana cüş diyorum. Hayatımda sizin gibi organiza olmuş ve aynı zamanda yazma becerisi kazanmış bir maymun çift görmedim. Sizinle aynı oksijeni bende yakıyorum.Daha doğrusu yaktığınız bu oksijen size haram !

Yanıtla

Kalan karakter 1000
ilber ~ 10 yıl önce
Sayın yolcu, ilber hoca bu ara internette yer alan ilber ortaylı caps'lerinden alıntı yapmış. Espriyi bilmediğiniz için haklı olarak kızmışsınız. Nette araştırırsanız göreceksiniz.
.... ~ 10 yıl önce
yolcu bey google a "çok cahilsin keşke ölsen" yazın.
Yolcu ~ 10 yıl önce
Ben sadece bir yolcuyum 2 soru hep aklima takilir. 1. Ucaklarda genel bir parasur sistemi neden yok ? Yani ucagin tamamen kendisine ait yolcular icin degil tamamen ucagi tartacak bir paraşüt sistemi. 2.- Bu ters rüzgar tehlikesini önlemek adina pistlere neden rüzgar kesici duvarlar örmezler ? Saygılarımla

Yanıtla

Kalan karakter 1000
uğur ~ 10 yıl önce
kocaman bir yuh size...
ilber hoca ~ 10 yıl önce
çok cahilsin keşke ölsen
Ilber Hoca ya ~ 10 yıl önce
Sen ne kadar basıt bır adamsın ? Şu yazdığın yanıt karşısında keşke sen ölsen diyorum. Kara cahil.
coco jambo ~ 10 yıl önce
ahaha yolcular için paraşüt kısmı harika olmuş kafa buluyosun herhalde yolcu gardaş yoksam 40.000ft.te nasıl bir atlayış yapmayı düşünüyorsun merak ettim he tabi birde o kapıyı kim nasıl açacak 10.000 metrede orasıda ayrı bir fantezi boyutu duvar kısmına girmiyorum duvara karşı güzel film idi ama özetle yolcu gardaş fazla konulu film izlemişsin etkilemiş bilgin yoksa yorum getirme oku öyle saygılarımla ehem ben bi yolcuyum nacizane falan diyip yırtamassın coco jambo..
cevap ~ 10 yıl önce
Sayın yolcu, ilk baştan detaylı cevap yazmaya niyetlenmiştim ama bunları sorduğunuza göre teknik konulara dair bilginiz zayıf olmalı. Bu durumda sadece paraşütün mevcut malzeme teknolojisi ile mümkün olmadığını, duvarın ise astarının yüzünden pahalıya geleceğini söyleyebilirim.
Arsenık Kemal ~ 10 yıl önce
CocoJambo gardaaaşşş.Sende iyi oku adam yolcular için demiyor uçak için diyor.Önce oku sonra yorum yap.Ehmm zart zurt aforızma peşindesin ama sende yırtamazsın bu kendini bilmez ve neye yorum yaptığını bilmediğin hallerinle .Arzular şelale. Duvara karşı yerine bende sana bir şarkı önereyim bayıra karşı.Bayıra karşı yatır beni tırmala beni kaşı beni diye.Seversin sen öyle şarkıları.
kahraman pilot ~ 10 yıl önce
Türk uçağı ve Türk pilotu olsa başlardı köşe yazarları "işini yaptı abartmayalım" ya da "o rüzgarda orada olması hata idi" yazılarına.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Pilot ~ 10 yıl önce
Son 10 gündür Batı Avrupa'da bu tarz çok şiddetli rüzgar ve özellikle yere yakın seviyelerde severe türbülans çok yaygın. Pek de gidecek gibi gözükmüyor. Birçok THY uçağının özellikle Fransa meydanlarında çok ciddi tehlikeler atlattığını duyuyoruz. Hollanda,Fransa,İngiltere havasahalarında uçacak meslektaşlarımın son yaklaşmada dikkatli olmalarını tavsiye ediyorum.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
TK ~ 10 yıl önce
Aynısını Bilbao'da THY de yaşadı linki burda : http://www.youtube.com/watch?v=3Vf_tH7mHNY

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000