19 Şubat 2010, Cuma 08:42:56

PİLOT ÇILDIRDI! (FOTO)

ABD'nin Teksas eyaletinde, küçük bir uçağın 7 katlı bir binaya çarpması korkuya neden oldu.
  • pentagon a yolcu uçağı giriyor iğne deliği kadar bir yıkım buraya 2 kişilik uçak giriyor sanki kıyamet kopmuş.sizcede soru işareti yokmu ??
  • Maşallah, paranoyada sınır yoktur sözünü tasdik ettiniz yani. --Volvo--
  • Turkiyedede bircok kisi cessna egitimi almakta bu tip olaylarin bizdede yasanmamasi icin ciddi onlemler alinmali Turkiyedede birileri bir cessna ile egitim aldiktan sonra tbmm ye veya baska devlet dairelerine saldiri yapabilir allah korusun
  • Adan american vergi dairesine [IRS] olan borçları yüzünden hiçbir amerikalı IRS sevmez nefret eder. Her çalışan birey belirli bir miktar vergi ödemek zorundadır amerika da kazandığın paraya göre belirlenir. Bundan kaçmanın yolu yoktur eğer nasıl olsa yakalanmam deyip verdigini ödemez ise bulurlar senden fazla fazla misli ile senden alırlar. Bir anda herşeyini kaybedebilirsin yani homeless olursun. Hapse girersin. Bu vatandaş IRS tacizlerinden bıkmış önce evini yakmış sonra kendi uçağını binmiş ve IRS binasına dalmış ve hakkın rahmetine kavuşmuş.

Teksas eyaleti'nin Austin kentinde Joseph Stack'a ait uçak, FBI ve Amerikan Vergi Teşkilatı’nın bürolarının da içinde bulunduğu 7 katlı binaya çarptı. Uçağın binaya girmesiyle meydana gelen patlama ve yangın çevrede korku yarattı.

Teksas eyaletinin başkenti Austin'in itfaiye dairesi sözcüsü Helena Wright, uçağın yerel saatle 10:00 sularında Austin'de 7 katlı binaya çarptığını, pilot dışında ölen olmadığını ifade etti.

Amerikan İç Güvenlik Bakanlığı'ndan yapılan açıklama da olayda terörist bağlantı görülmediği belirtildi.

Araştırma sonucunda, Stack'ın başının vergi teşkilatıyla dertte olduğu binaya bu nedenle kasıtlı olarak çarptığı anlaşıldı.

Pilot Joseph Stack'ın öldüğü olayda 2 kişi de yaralandı.

İşte olayın hemen ardından çekilen o görüntüler:

FBI

FBI

FBI

FBI

FBI

FBI

FBI

FBI

FBI

FBI

PİLOT ÇILDIRDI! (FOTO)

Yorumlar

Misafir ~ 14 yıl önce
pentagon a yolcu uçağı giriyor iğne deliği kadar bir yıkım buraya 2 kişilik uçak giriyor sanki kıyamet kopmuş.sizcede soru işareti yokmu ??

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 14 yıl önce
Maşallah, paranoyada sınır yoktur sözünü tasdik ettiniz yani. --Volvo--

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 14 yıl önce
Turkiyedede bircok kisi cessna egitimi almakta bu tip olaylarin bizdede yasanmamasi icin ciddi onlemler alinmali Turkiyedede birileri bir cessna ile egitim aldiktan sonra tbmm ye veya baska devlet dairelerine saldiri yapabilir allah korusun

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 14 yıl önce
Adan american vergi dairesine [IRS] olan borçları yüzünden hiçbir amerikalı IRS sevmez nefret eder. Her çalışan birey belirli bir miktar vergi ödemek zorundadır amerika da kazandığın paraya göre belirlenir. Bundan kaçmanın yolu yoktur eğer nasıl olsa yakalanmam deyip verdigini ödemez ise bulurlar senden fazla fazla misli ile senden alırlar. Bir anda herşeyini kaybedebilirsin yani homeless olursun. Hapse girersin. Bu vatandaş IRS tacizlerinden bıkmış önce evini yakmış sonra kendi uçağını binmiş ve IRS binasına dalmış ve hakkın rahmetine kavuşmuş.

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000