08 Ağustos 2008, Cuma 09:40:22

Pilot, bomba ihbarını umursamadı

Ünlü tur operatörü Thomson'a ait uçak, Dominik Cumhuriyeti'nden havalandıktan sonra tuvaletinde "uçakta bomba var" notu bulan yolcular kaptanı uyardı.
  • pilotlar bence amiyane tabirle "kafayı yemiş" insanlar. alınmasınlar ama gerçekten karada bile uçan insanlar. allah sağlık sıhhat ve kolalık versin.

Ünlü tur operatörü Thomson'a ait uçak, Dominik Cumhuriyeti'nden havalandıktan sonra tuvaletinde "uçakta bomba var" notu bulan yolcular kaptanı uyardı. Uyarıya aldırmayan kaptan Newcastle'a doğru yol almaya devam etti yolcuların yüreği ağzına geldi.

TUI'nin İngiltere'de faaliyet gösteren alt markası Thomson şirketine ait Thomsonfly uçağının pilotu bomba ihbarına rağmen uçuşu tamamlamakta ısrar edince yolcular büyük stres yaşadı.

Alman Spiegel Dergisi'nde yayınlanan habere göre; Dominik Cumhuriyeti'nden İngiltere'nin Newcastle şehrine gitmek üzere havalanan Thomsonfly'a ait uçağın yolcularından biri tuvalette "uçakta bomba var" yazılı bir not buldu. Tamamen dolu uçakta iki tane daha not bulunduğu kaptana iletilirken kaptan bunun tatsız bir şaka olduğu kanısına vararak yolculuğa devam kararı aldı.

Atlantik üzerindeki uçuşunu sürdüren Thomsonfly uçağının yolcuları ise kızgın. Basına konuşan yolculardan biri: "Akıl alır gibi değil çok sinirlendim. Nasıl olur da uçağı hemen indirmezler" şeklinde tepki gösterdi.

Pilot, bomba ihbarını umursamadı

Yorumlar

non pilot ~ 16 yıl önce
pilotlar bence amiyane tabirle "kafayı yemiş" insanlar. alınmasınlar ama gerçekten karada bile uçan insanlar. allah sağlık sıhhat ve kolalık versin.

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000