12 Haziran 2015, Cuma 16:33:51

Pilot adaylarına mahkemeden şok karar!

Met Air’de eğitim alan 16 öğrencinin şirket sahipleri ve genel müdürü aleyhine açtığı dolandırıcılık davasında karar çıktı.
  • Sindele yazana cevap. Bak arkadasim burasi seviyeli oldugunu dusundugum bir site uslubunda adam madam karistirma efendi ve saygili ol ve okuduklarini dogru anlamaya calis ayrica onlarca kisinin umutlarini sonduren ailelerini parasal yonden(en azindan buyuk bir kisminin) perisan eden asgari ucretle calisan kisilerin aylarca alamadiklari maaslari teknisyen ve pilotlarin alamadiklari maaslarini soylemekle giybet yapiyorumda sen bunlari yaratan iki kisiyi koruyarak adamlik yapiyorsan adamliktan ne anladigini arastirmak lazim.ayrica "bizi rahat birak"tan kastin bu iki kisiden biriysen ben rahat birakirimda vicdaniniz sizi rahat birakirmi bilmiyorum!.
  • Kusura bakmayin amma suc bu parayi kaptiranlarda,nasil guvendiniz hortumcularin ,hirsizalrin yogun oldugu bir ulkede.Arkadaslar turkiyede pilot egitimi yapmayin yaninizda hemen mesala Romanya var orasi daha guvenceli daha ucuz hemde alacaginiz lisans EASA.Bulunmadik hint kumasi degilkine mecburdunuz deyim.Sonra hele asker kokenlilerden uzak durun vatan hayinleri onlar vatana acimayan size hic acimaz.
  • Adamin karsina gec konus rahabilite ol kardesim, devamli insanlara laf giydiriyorsan, cok ayip sen adam olsan giybet yapacagina gider ne derdin varsa adamla hallederdin, ne kuyruk acin varsa git hallet bizi rahat birak
  • Oncelikle magdur kardeslerime gecmis olsun ve ALLAH yardimcilari olsun. Maglesef bu karar sadece sizi uzmuyo bizlerde sizin kadar uzulduk nedenmi? ilerde kime guvenecegiz artik??????magdurun haksiz, hirsizin hakli cikartildigi bir ulkeden ben nefret ederim abi.
  • adamin arkasi kuvvetli. THY Ucus isletme Genel Mudur Yardimcisi destekliyor adami tabi mudurde olur genel mudurde. Aydindaki ucus okulunuda bitirdi. Hamdi Topcu gitti adasm hala orada. Kaptanlardan fazla maasi ve havasi var. Nede olsa karaci pilot. Donem onlarin donemi.
  • 13:27 cvp merak etme ben hepsini biliyorum.evraklar mahkeme,mali polis ,zaman asimi derken dagildi bildigim ama ispat edemeyecigim icin acikca yazamadim ancak sindeli kamyoncudan alan sahisla thy ye md.olan sahis icini bosaltip su anda vefat etmis kadina satmis o da geri kalanini bosaltarak toplamda onlarca kisinin parasinin uzerine yatmislardir.bilgi.
  • Sindelin nasil battigini kamyoncu sahibine sorucan, burada yorum yapmican-sindele para kaptiran baskasi
  • Kamyoncu ya cvp.... Sayin arkadasim sindel i batiran adami aldilar thy ucus akademisine mudur yaptilar.odullendirildi bunun da arastirilmasi gerekmezmi?
  • Buyuklerin fitrati :))
  • Bu ülke böyledir işte. Devlet vergisini aldığı vatandaşını korumaz. Nerde hırsız, nerde dolandırıcı varsa onu korur. Adalet falan yalan. Hukuk diye de birşey yok. Güvenmeyin bu ülkenin hakimine-savcısına. Çoğunun dolandırıcılarla, vurguncularla, ve iş adamlarıyla bağlantıları var.

Nitelikli dolandırıcılık’ suçlamasıyla Met Air’in sahipleri Tufan Süer ve Tayfun Süer ile birlikte o dönemde okulun genel müdürü olan emekli  Hava Tümgeneral Çetin Akyol ve ortaklardan Ercan Beyazıt’ın yargılanmalarına Kartal 3. Ağır Ceza Mahkemesi’nde devam edildi.

2008 ve 2009 yıllarında pilot olabilmek için kişi başı 40 ile 55 bin dolar yatırdıktan sonra okulun kapanmasıyla hem pilotluk hayalleri suya düşen hem de paralarını kaybeden 16 pilot adayının hukuk mücadelesinde 6 yıl sonra karar çıktı.

Bilirkişi raporunda da nitelikli dolandırıcılık yapıldığı tespitine rağmen mahkeme heyeti, sanıkların tamamının beraatına karar verdi. Dava süresince iki hakimin değiştiği mahkemenin bu kararı pilot adayları ve yakınlarının tepkisiyle karşılandı. Mağdurlar, uzun süre mahkeme heyetini alkışlayarak protesto etti.

Mağdurların mahkeme kararına itiraz hakkını kullanacakları kaydedildi.

©AirportHaber.com ÖZEL

Pilot adaylarına mahkemeden şok karar!

Yorumlar Tüm Yorumlar (29)

Android Uygulaması ~ 9 yıl önce
Sindele yazana cevap. Bak arkadasim burasi seviyeli oldugunu dusundugum bir site uslubunda adam madam karistirma efendi ve saygili ol ve okuduklarini dogru anlamaya calis ayrica onlarca kisinin umutlarini sonduren ailelerini parasal yonden(en azindan buyuk bir kisminin) perisan eden asgari ucretle calisan kisilerin aylarca alamadiklari maaslari teknisyen ve pilotlarin alamadiklari maaslarini soylemekle giybet yapiyorumda sen bunlari yaratan iki kisiyi koruyarak adamlik yapiyorsan adamliktan ne anladigini arastirmak lazim.ayrica "bizi rahat birak"tan kastin bu iki kisiden biriysen ben rahat birakirimda vicdaniniz sizi rahat birakirmi bilmiyorum!.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
..... ~ 9 yıl önce
Kusura bakmayin amma suc bu parayi kaptiranlarda,nasil guvendiniz hortumcularin ,hirsizalrin yogun oldugu bir ulkede.Arkadaslar turkiyede pilot egitimi yapmayin yaninizda hemen mesala Romanya var orasi daha guvenceli daha ucuz hemde alacaginiz lisans EASA.Bulunmadik hint kumasi degilkine mecburdunuz deyim.Sonra hele asker kokenlilerden uzak durun vatan hayinleri onlar vatana acimayan size hic acimaz.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Sindele yazan ~ 9 yıl önce
Adamin karsina gec konus rahabilite ol kardesim, devamli insanlara laf giydiriyorsan, cok ayip sen adam olsan giybet yapacagina gider ne derdin varsa adamla hallederdin, ne kuyruk acin varsa git hallet bizi rahat birak

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Bush-Pilot ~ 9 yıl önce
Oncelikle magdur kardeslerime gecmis olsun ve ALLAH yardimcilari olsun. Maglesef bu karar sadece sizi uzmuyo bizlerde sizin kadar uzulduk nedenmi? ilerde kime guvenecegiz artik??????magdurun haksiz, hirsizin hakli cikartildigi bir ulkeden ben nefret ederim abi.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Sindeli Batiran ~ 9 yıl önce
adamin arkasi kuvvetli. THY Ucus isletme Genel Mudur Yardimcisi destekliyor adami tabi mudurde olur genel mudurde. Aydindaki ucus okulunuda bitirdi. Hamdi Topcu gitti adasm hala orada. Kaptanlardan fazla maasi ve havasi var. Nede olsa karaci pilot. Donem onlarin donemi.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Android Uygulaması ~ 9 yıl önce
13:27 cvp merak etme ben hepsini biliyorum.evraklar mahkeme,mali polis ,zaman asimi derken dagildi bildigim ama ispat edemeyecigim icin acikca yazamadim ancak sindeli kamyoncudan alan sahisla thy ye md.olan sahis icini bosaltip su anda vefat etmis kadina satmis o da geri kalanini bosaltarak toplamda onlarca kisinin parasinin uzerine yatmislardir.bilgi.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Dllma ~ 9 yıl önce
Sindelin nasil battigini kamyoncu sahibine sorucan, burada yorum yapmican-sindele para kaptiran baskasi

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Android Uygulaması ~ 9 yıl önce
Kamyoncu ya cvp.... Sayin arkadasim sindel i batiran adami aldilar thy ucus akademisine mudur yaptilar.odullendirildi bunun da arastirilmasi gerekmezmi?

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Fitrat ~ 9 yıl önce
Buyuklerin fitrati :))

Yanıtla

Kalan karakter 1000
iPhone Uygulaması ~ 9 yıl önce
Bu ülke böyledir işte. Devlet vergisini aldığı vatandaşını korumaz. Nerde hırsız, nerde dolandırıcı varsa onu korur. Adalet falan yalan. Hukuk diye de birşey yok. Güvenmeyin bu ülkenin hakimine-savcısına. Çoğunun dolandırıcılarla, vurguncularla, ve iş adamlarıyla bağlantıları var.

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000