05 Eylül 2012, Çarşamba 17:55:25

"PİLOT AÇIĞINI BİZ KAPATACAĞIZ"

Barış Havacılık Yönetim Kurulu Başkanı Şaban Baş, hava yollarına pilot yetiştirmek için ruhsatlarını aldıklarını belirtti...
  • dostlar arkadaşlar, ben eğitimimi istanbul da oldukça iyi bilinen bir okulda aldım.ingilizce ve almanca sağlam.itü mezunuyum.2 yıldır uçacak şirket bulamıyorum, başvurmadığım firma yok.tabii ailemizde bir kaptan yok, torpil de yok.eski işime geri dönebildim çok şükür.lütfen enine boyuna düşünün ve tartın, ondan sonra karar verin.pilot açığı falan yok.bu bir furya 3-5 sene sonra işsiz pilottan geçilmeyecek.
  • yalandan kım olmus
  • Arkadaşlar pilot açığı yok bunu defalarca yazdık, aksi olsa bile insan para verip eğitim alcağı kurumları bir araştırır çünkü bahse konu olan para az bir para değil. Manavdan Marketten domates alırken gösterdiğiniz özeni bu eğitim kurumlarını seçerken de gösterebilirsiniz. Bu sektör öyle bir hale geldiki uçuş okulunu aç paraları topla biraz prim yapınca sat gitsin peki tum umutlarını o işe bağlamış gençler ne olacak ?.... O yüzden her şeye rağmen illede pilot olacağım diyorsanız Lütfen inceleyin. Okulun İnternet sitesine bakın kac uçağı görünüyor S.H.G.M nin internet sitesinden de kontrol edin eğitim veren kadroya bakın yine SHGM den teyit edin.Kısaca kendinizi emniyete alın....
  • Ne açıkmış be kardeşim resman krater ve kartel oluşmuş durumda pilot açığını kapatacakmış sen önce yangın uçaklarında çalıştırdığın moldovalıları temizle vodka içmekten havaya uçacaklar bir gün
  • eskiden haberlerde endüstri mühendisi manav haberleri falan yapılırdı,yakında pilot sertifikalı manav,terzi,balıkçı görürseniz şaşırmayın.nedir bu pilot okulu furyası yaw?bir o kadarda amerikada öğrenim gören var.teknisyen nerdeee?
  • Kapanmadı mı daha bu pilot açığı ya,günlerdir buraya yorum yazıyoruz!!
  • ceeessss:) kaptın açığıda biz de rahatlayalım
  • Neee pilot açığımı hala kapatamadılar kardeşim şu açığı! Ne açıkmış bütçe açığı gibi.
  • Önce hazırları alsınlar. Sonra konuşalım bunları yok açıkmıç kaçıkmış.
  • OKULUN ÖĞRETMENLERİNİ BİLEN VARMI ? KADROLARI NASIL ? BİLEN VARSA YAZSIN .....

Baş, yaptığı yazılı açıklamada Türkiye'nin pilot açığını kapatmak üzere 2012 yılında pilot eğitimine başlamayı planladıklarını bildirdi.

Türkiye'nin pilot açığını kapatmak için her yıl 300 ile 500 pilotun yetişmesi gerektiğini ifade eden Baş, dünya genelindeki pilot açığının 20 bin civarında olduğunu vurguladı.

Bu açığı kapatmaya katkıda bulunmak için Barış Havacılık Akademisi olarak pilot eğitimini başlatmak için ruhsat aldıklarını ve eğitimlere başladıklarını ifade eden Baş, şunları kaydetti:

"Adana'da vereceğimiz eğitim ile bölgesel havacılığı destekleyeceğiz. Ayrıca bu hizmetin tüm ülkeye ve bölgeye yararı olacak. Yapacağımız pilotluk eğitiminin yanı sıra bakım ve onarım hizmetini de sürdüreceğiz. JAR-145 yetkisi alarak Türkiye'deki bakım, onarım ve pilot açığının kapatılmasına bir nebze de olsa katkıda bulunmaya çalışacağız. Bu konuda Çukurova Üniversitesi ile protokol yaprak eğitimi ve pilotajı uluslararası düzeye taşımak için deneyimli pilot öğretmenleri okulu kurduk. Hemen kayıtlara başladık. Cessna 172 tipi modern uçaklarla eğitimlerimizi sürdüreceğiz. Hususi pilot kursunu tamamlayanlara 12 ayda, hava yollarına geçecek pilotlara ise 18 aylık eğitimi tamamladıktan sonra ATPL Frozen pilot lisansı verilecek" dedi.

"PİLOT AÇIĞINI BİZ KAPATACAĞIZ"

Yorumlar Tüm Yorumlar (47)

misafir ~ 11 yıl önce
dostlar arkadaşlar, ben eğitimimi istanbul da oldukça iyi bilinen bir okulda aldım.ingilizce ve almanca sağlam.itü mezunuyum.2 yıldır uçacak şirket bulamıyorum, başvurmadığım firma yok.tabii ailemizde bir kaptan yok, torpil de yok.eski işime geri dönebildim çok şükür.lütfen enine boyuna düşünün ve tartın, ondan sonra karar verin.pilot açığı falan yok.bu bir furya 3-5 sene sonra işsiz pilottan geçilmeyecek.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
İsim / Rumuz ~ 12 yıl önce
yalandan kım olmus

Yanıtla

Kalan karakter 1000
İsim / Rumuz ~ 12 yıl önce
Arkadaşlar pilot açığı yok bunu defalarca yazdık, aksi olsa bile insan para verip eğitim alcağı kurumları bir araştırır çünkü bahse konu olan para az bir para değil. Manavdan Marketten domates alırken gösterdiğiniz özeni bu eğitim kurumlarını seçerken de gösterebilirsiniz. Bu sektör öyle bir hale geldiki uçuş okulunu aç paraları topla biraz prim yapınca sat gitsin peki tum umutlarını o işe bağlamış gençler ne olacak ?.... O yüzden her şeye rağmen illede pilot olacağım diyorsanız Lütfen inceleyin. Okulun İnternet sitesine bakın kac uçağı görünüyor S.H.G.M nin internet sitesinden de kontrol edin eğitim veren kadroya bakın yine SHGM den teyit edin.Kısaca kendinizi emniyete alın....

Yanıtla

Kalan karakter 1000
** ~ 12 yıl önce
Ne açıkmış be kardeşim resman krater ve kartel oluşmuş durumda pilot açığını kapatacakmış sen önce yangın uçaklarında çalıştırdığın moldovalıları temizle vodka içmekten havaya uçacaklar bir gün

Yanıtla

Kalan karakter 1000
secret ~ 12 yıl önce
eskiden haberlerde endüstri mühendisi manav haberleri falan yapılırdı,yakında pilot sertifikalı manav,terzi,balıkçı görürseniz şaşırmayın.nedir bu pilot okulu furyası yaw?bir o kadarda amerikada öğrenim gören var.teknisyen nerdeee?

Yanıtla

Kalan karakter 1000
İsim / Rumuz ~ 12 yıl önce
Kapanmadı mı daha bu pilot açığı ya,günlerdir buraya yorum yazıyoruz!!

Yanıtla

Kalan karakter 1000
vado ~ 12 yıl önce
ceeessss:) kaptın açığıda biz de rahatlayalım

Yanıtla

Kalan karakter 1000
İsim / Rumuz ~ 12 yıl önce
Neee pilot açığımı hala kapatamadılar kardeşim şu açığı! Ne açıkmış bütçe açığı gibi.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
İsim / Rumuz ~ 12 yıl önce
Önce hazırları alsınlar. Sonra konuşalım bunları yok açıkmıç kaçıkmış.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
MARTI ~ 12 yıl önce
OKULUN ÖĞRETMENLERİNİ BİLEN VARMI ? KADROLARI NASIL ? BİLEN VARSA YAZSIN .....

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000