03 Şubat 2016, Çarşamba 09:05:55

PIA'nın özelleştirme protestolarında kan aktı

Pakistan'ın güneyindeki Karaçi kentinde, polis ile göstericiler arasında yaşanan arbedede 1 kişi hayatını kaybetti, 5 kişi yaralandı.
  • büyük beşiktaşlıydı pervez müşerref. allah rahmet eylesin.
  • Pakistan havayollari sürekli zarar ediyor tabiki ciddi zararlardan söz ediyorum..Devlet karşılıyor, özel sektöre geçmesini istemiyor çalışanlar çünkü bir çok kişi fazladan çalışıyor, bunlar işten çıkarılacak yeniden yapılanma olacak olmak zorundadır. Aynı durum İtalyan havayollari alitalia da oldu hisselerine bir kısmını etihad havayollarina sattılar taze para geldi, bazı yapılanmaya oldu zorunludur.işten çıkarılmalı yaşandı. .Aksi halde şirketleri kapatmak zorunda kalırsınız, veya içten par yer ha bire giderek de artar..
  • THY ile codeshore anlasmalari var hali hazırda. Fakat seneyi tam olarak hatirlayamiyorum ama PİA ile THY arasında bir anlaşma daha vardı oda; Lahor, Islamabad ve Karaci şehirlerinden yolcular İstanbula taşınacak ve THY ile avrupa ve amerika kitasina ucacaklardi ve bu anlaşma olmadı çünkü buna da karşı çıkmışlardı...
  • Ölü sayısı an itibariyle 3 editörüm..

Pakistan'ın güneyindeki Karaçi kentinde, polis ile göstericiler arasında yaşanan arbedede 1 kişi hayatını kaybetti, 5 kişi yaralandı.

Pakistan medyasında yer alan habere göre, Pakistan Havayolları'na (PIA) ait çalışanlar, şirketin özelleştirilmesini protesto etmek üzere Cinnah Uluslararası Havalimanı'nda yürüyüş düzenledi.

Göstericilere müdahale eden polisin tazyikli su, göz yaşartıcı gaz ve plastik mermi kullanması sonucu çıkan arbedede 6 kişi yaralanırken, yaralılardan birinin kaldırıldığı hastanede yaşamını yitirdiği bildirildi.

Ancak, emniyet kaynakları, hayatını kaybeden yararlıya polis tarafından ateş açılmadığını, konunun araştırıldığını belirtti.

Öte yandan, PIA çalışanı olan bazı göstericilerin gözaltına alındığı öğrenildi.

Geçen ay sonunda, PIA'nın özelleştirilmesine yönelik alınan karar çalışanların tepkisine yol açmıştı.





PIA'nın özelleştirme protestolarında kan aktı

Yorumlar

pervez ~ 8 yıl önce
büyük beşiktaşlıydı pervez müşerref. allah rahmet eylesin.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
camarothy ~ 8 yıl önce
Pakistan havayollari sürekli zarar ediyor tabiki ciddi zararlardan söz ediyorum..Devlet karşılıyor, özel sektöre geçmesini istemiyor çalışanlar çünkü bir çok kişi fazladan çalışıyor, bunlar işten çıkarılacak yeniden yapılanma olacak olmak zorundadır. Aynı durum İtalyan havayollari alitalia da oldu hisselerine bir kısmını etihad havayollarina sattılar taze para geldi, bazı yapılanmaya oldu zorunludur.işten çıkarılmalı yaşandı. .Aksi halde şirketleri kapatmak zorunda kalırsınız, veya içten par yer ha bire giderek de artar..

Yanıtla

Kalan karakter 1000
PIA ~ 8 yıl önce
THY ile codeshore anlasmalari var hali hazırda. Fakat seneyi tam olarak hatirlayamiyorum ama PİA ile THY arasında bir anlaşma daha vardı oda; Lahor, Islamabad ve Karaci şehirlerinden yolcular İstanbula taşınacak ve THY ile avrupa ve amerika kitasina ucacaklardi ve bu anlaşma olmadı çünkü buna da karşı çıkmışlardı...

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 8 yıl önce
Ölü sayısı an itibariyle 3 editörüm..

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000