04 Şubat 2016, Perşembe 10:05:36

PIA'da kriz büyüyor

Özelleştirme karşıtı grev nedeniyle şirketin tüm yerel ve uluslararası uçuşlarının iptal edildiği bildirildi
  • iktidar yalakaları derslerini alacak. başka yol kalmadıysa diren pakistan!
  • Bu tür şirketlerdeki şiddet hareketli eylemleri kuzey amerikada veya almanya veya ingiltere yapabilir misiniz asla asla yapamazsınız, neden şiddet yapmak bir hak değildir, anladınız mi sizler hakkınızı ararken yakıp yıkmak zarar vermek fiziki şiddete başvurarak alacağınız sanıyorsunuz ama yanlış asla alamazsınız.
  • Soru sana direnenler sonra da şirket yüzlerce çalışanın işine son verirse sen bakacak misin şiddetle nereye varmak amacınız kazancın ne olur..boş konuşuyorsun..gelişmiştir devletlere baktığınızda devlet havayolu işletmez, bu işi özel sektör yapar ticari bir iş olduğu içindir anladın mi.yoksa böyle şirket idare edilmez anladın mi.gel sen yönet derler..yerse
  • Diren diren diren nedir bu şiddet,Yakın yikin sonuçta kapısına kilit vururlar havayolu ciddi zarar görür sizde aç kalırsınız bu mudur istediğiniz..kafanız hiç çalışmaz, neye çalışır, yakıp yıkmaya hep öyle yetiştirilmişsinizdir. Aferin bravo.havayolu şirketi zaten zarar ediyor neden yanlış yönetimden, şundan bundan dolayı. .
  • helal olsun kardeşlerime. direne direne kazanacağız!

Pakistan Havayolları (PIA) çalışanlarının özelleştirme karşıtı grevinde ikinci gün geride kalırken, şirketin tüm yerel ve uluslararası uçuşlarının iptal edildiği bildirildi.

PIA sözcülüğünden yapılan açıklamaya göre, başta Karaçi, İslamabad, Lahor ve Peşaver Uluslararası Havalimanları olmak üzere, dün planlanan tüm uçuşlar yapılmadı.

Pakistan Başbakanı Navaz Şerif'in aldığı "havayolu şirketi çalışanlarının greve gitmesinin 6 ay süresince yasaklanması" kararına rağmen, şirket çalışanları özelleştirmeye karşı grev başlatmıştı.

Pakistan'ın güneyindeki Karaçi kentinde, dün PIA'ya ait çalışanlar, şirketin özelleştirilmesini protesto etmek üzere Cinnah Uluslararası Havalimanı'nda yürüyüş düzenlemişti. Polis ile göstericiler arasında yaşanan arbedede 2 kişinin hayatını kaybettiği, 8 kişinin ise yaralandığı bildirilmişti.

Göstericilere müdahale eden polisin tazyikli su, göz yaşartıcı gaz ve plastik mermi kullanması bazı kesimlerin tepkisine yol açmıştı. Ancak emniyet kaynakları, hayatını kaybeden yaralılara polis tarafından ateş açılmadığını, konunun araştırıldığını belirtmişti.

Söz konusu olayların ardından ise PIA Genel Müdürü Nasser Jaffer katıldığı bir televizyon programında görevinden istifa ettiğini açıklamıştı.

Öte yandan, ulusal havayolu şirketinde devam eden iş bırakma eylemlerinin neden olduğu mali kaybın ise yaklaşık 9,6 milyon dolar olduğu belirtiliyor.

Pakistan Başbakanı Şerif, bazı PIA çalışanlarının başlattığı greve katılanların bir yıla kadar hapis ile cezalandırılabileceği uyarısında bulunmuştu.
 

PIA'da kriz büyüyor

Yorumlar Tüm Yorumlar (7)

yalaka ~ 8 yıl önce
iktidar yalakaları derslerini alacak. başka yol kalmadıysa diren pakistan!

Yanıtla

Kalan karakter 1000
urfair ~ 8 yıl önce
artık tüm dünya gördükü gezi zekalıların diren ayagıyla mileti işinden gücünden eden bir koca YALAN VE FOS oldugunu sıkıysa git pakistana sen diren çakma guavera
urfair'a ~ 8 yıl önce
senin için aziz nesin'den alıntı yapacağım. kültürlen biraz. "Her toplumsal kaynaklı korkudan korku, onu yaratan yönetimin ve dizgenin doğasından kaynaklanır. Kapitalizmin de doğası gereği ürettiği, üretmek zorunda olduğu korkudan korkunun ana kaynağı sermayedir. Kapitalizm, her zaman ve her yerde korku üretecektir. Çünkü, sermaye korkaktır ve korkan korku, birikerek sermaye biçimine dönüşen artıdeğerlerin doğasından gelmektedir." siz kapitalistler işçiler emekçiler üzerinde ancak böyle korku üretebilirsiniz. islam devrimi gerçekleştiğinde putlarınızı kıracağız! islamın özü sosyalizmdir.
camaroty ~ 8 yıl önce
Bu tür şirketlerdeki şiddet hareketli eylemleri kuzey amerikada veya almanya veya ingiltere yapabilir misiniz asla asla yapamazsınız, neden şiddet yapmak bir hak değildir, anladınız mi sizler hakkınızı ararken yakıp yıkmak zarar vermek fiziki şiddete başvurarak alacağınız sanıyorsunuz ama yanlış asla alamazsınız.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
camaroty ~ 8 yıl önce
Soru sana direnenler sonra da şirket yüzlerce çalışanın işine son verirse sen bakacak misin şiddetle nereye varmak amacınız kazancın ne olur..boş konuşuyorsun..gelişmiştir devletlere baktığınızda devlet havayolu işletmez, bu işi özel sektör yapar ticari bir iş olduğu içindir anladın mi.yoksa böyle şirket idare edilmez anladın mi.gel sen yönet derler..yerse

Yanıtla

Kalan karakter 1000
camarothy ~ 8 yıl önce
Diren diren diren nedir bu şiddet,Yakın yikin sonuçta kapısına kilit vururlar havayolu ciddi zarar görür sizde aç kalırsınız bu mudur istediğiniz..kafanız hiç çalışmaz, neye çalışır, yakıp yıkmaya hep öyle yetiştirilmişsinizdir. Aferin bravo.havayolu şirketi zaten zarar ediyor neden yanlış yönetimden, şundan bundan dolayı. .

Yanıtla

Kalan karakter 1000
devrim! isyan! ~ 8 yıl önce
helal olsun kardeşlerime. direne direne kazanacağız!

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000