10 Aralık 2012, Pazartesi 11:49:23

PERSONEL KARA LİSTEYE ALINDI!

Almanya’daki vergi kanunları sebebiyle German SKY Havayolları’nın uçuşlarını durduran Kayı Grup, SKY Havayolları’nda da bazı uçakları filodan çıkardı, bir kısım çalışanı ücretsiz izne gönderdi.
  • kimse şirketin kötü durumuna laf etmiyor ama yöneticiler keşke biraz yürekli olsalardı da herkes bu şirketle ilişiğini iyi kesseydi
  • Yapmayın arkadaslar...bugüne kadar iyi kötü ekmeğini yediniz ama unutmayın düşmez kalkmaz bir Allah...bugün kötü olur yarın düzelir,hep beraber birlik beraberlik ve özveri ile herşey çözülür,Allah herkesin yardımcısı olsun...
  • Aydan, Suleyman ve Apo, hatta eski dinazorlar ne ne yapacak? Çok merak ediyorum. Çünkü bu batişta onlarin da katkisi var.
  • 737 -800 diye bir uçak kalmadı şirkette 4 adet uçak kaldı bunlar iyi günler !! Daha kötüsü yolda bir devin Sonu maalesef Mart'a kadar kalırsa bu Sirket maaşlar o zaman arkadaslar !!!

Türk sivil havacılığının önemli aktörlerinden Avrupa’nın en iyi charter havayolu ödüllü SKY Havayolları filosu adeta erimeye başladı. Bir süredir kötü haberlerin geldiği SKY Havayolları’nda, 17 uçaklık filonun büyük bölümü iade edildi. Ekonomik sıkıntı yaşanan şirkette uçakların aylık kira ücretlerini ödemekte güçlük çekmesi üzerine leasing firmaları uçaklarını geri aldı. Böylelikle SKY filosundaki Airbus’larla birlikte Boeing serisi uçaklardan da bazıları filodan çıktı. Bazı kaynaklar, SKY Havayolları filosunda 2 adet Boeing 737-900 ile, 2’şer adet Boeing 737-800 ve 400 serisi uçak olmak üzere toplam 6 uçak kaldığını kaydetti.

SKY Havayolları’nda yaşanan sıkıntıdan en çok da çalışanlar etkilendi. Üç aydan bu yana maaşların ödenmemesi üzerine çalışanlar sıkıntılı günler geçirirken, SKY Havayolları’nın küçülmeye gittiği bu sebeple bazı çalışanları da ücretsiz izne ayırdığı bildirildi. Yeniden toparlanma sürecine girilmesiyle ücretsiz izne çıkarılan çalışanlarla yola devam edileceği öğrenildi.

©AirportHaber
 

PERSONEL KARA LİSTEYE ALINDI!