04 Temmuz 2011, Pazartesi 07:50:23

PEKİ YA ÇARPARSA?

Türkiye'ye Amerikan Uzay Dairesi'nden iyi haber geldi. Astreiod tehlikesinde Türkiye ilk 10 ülke arasında yer almıyor...
  • demek ki adamlar bizde bir alt yapı olmadıgını görmüşler ki astreoid gelse hangi altyapıya çarpacak ta zarar vericek manasında listeye almamışlar ha afrikada çöle düşmüş ha türkiyede muhteşem yöneticilerimiz Türkiyenin bütün yatırımlarını deprem riski taşıyan İstanbula taşımalarından belli değil mi astreoide gerek yok bir deprem İstanbul yok Türkiye yok !
  • Astroidde teğet geçecek!
Dünya'ya asteroid çarparsa, en kötü Çin ve ABD etkilenecek, ölümler olacak. Türkiye için ise ciddi bir tehlike yok...
 
İngiltere'deki Southampton Üniversitesi'nde görevli bilim adamları, bir asteroid çarpması sonucunda en kötü etkilenecek ülkeleri belirledi. Gazete Habertürk'ün haberine göreABD Ulusal Havacılık ve Uzay Dairesi'nin "Near Earth Object" adlı yazılım programını kullanarak liste hazırlayan bilim adamları, böyle bir facianın fazla sayıda can kaybına neden olacağına, bu ülkelerin kendilerini toplamalarının çok zor olduğuna dikkat çekti.
 
Yıldız çarpması halinde en çok can kaybının yaşanacağı ülkelerin ise yandaki listede yer alan ilk beş ülke olduğunu vurgulayan uzmanlar, altyapıları en kötü etkilenecek ülkelerin Kanada, ABD, Çin, Japonya ve İsveç olduğunu söyledi.
 
Türkiye'nin yer almadığı listedeki ilk 10 ülke şöyle
 
1) Çin 
2) Endonezya 
3) Hindistan
4) Japonya
5) ABD
6) Filipinler 
7) İtalya 
8) İngiltere 
9) Brezilya 
10) Nijerya
PEKİ YA ÇARPARSA?

Yorumlar

Misafir ~ 13 yıl önce
demek ki adamlar bizde bir alt yapı olmadıgını görmüşler ki astreoid gelse hangi altyapıya çarpacak ta zarar vericek manasında listeye almamışlar ha afrikada çöle düşmüş ha türkiyede muhteşem yöneticilerimiz Türkiyenin bütün yatırımlarını deprem riski taşıyan İstanbula taşımalarından belli değil mi astreoide gerek yok bir deprem İstanbul yok Türkiye yok !

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 13 yıl önce
Astroidde teğet geçecek!

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000