28 Kasım 2014, Cuma 07:50:15

PEGASUS'UN SERGİSİ SABİHA GÖKÇEN'DE AÇILDI

Pegasus Hava Yolları, bu yıl ‘Dünyanın En Güzel Hediyesi’ kampanyası kapsamında düzenlenen ‘hayalindeki tatil’ temalı resim yarışmasına katılan özgün resimleri, İstanbul Sabiha Gökçen Havaalanı’nda sergiliyor.
  • Siz pgs ye laf atmadan bir bilete4 katı para ödeyin olur mu?Tabi siz ödemessiniz pas hakkınız vardır.Sizin kimin çalışanı olduğunuz belli...!
  • Reklam kokan hareketler bunlar guliz hanım. Biraz yaratıcılık lütfen. Diğer havalimanlarına özenmeyin kendiniz bir şeyler bulun
  • Bu vatandaşa da yaranılmıyor. Bugün Muştan İstanbula uygun fiyata Pegasusla uçabildim. Onu olsun Atlas olsun özel sektör olursa THY şimdiki kadar güçlü olur. (Keşke TBMM deki hükümete de rekabet gelse). Pegasus aynı Turkcell gibi hedef kitlesini çocuklara yönlendiriyor çünkü bu çocuklar büyüdükçe markaya yönelecekler. Eh bu da gösteriyor ki Pegasus daha uzun uzun süre piyasada kalacak. Reklam güzel, bazı tiplerin uçakta yediği keklerle reklamı karıştırmaları sanırım onların öğünlerde ekmeği fazla kaçırmalarından. THY olsun Pegasus olsun MNG olsun Atlas vs. olsun. Türk şirketlerini hem eleştirelim hem de övelim. Başarıları TÜRK başarılarıdır. (niyeyse "Türklük" güzel ülkemizde utanılacak birşey haline getirildi.)
  • Dünya'nın ilk sergisin de Tav açmış diyorlar doğru mu? :)
  • En doğru yorum. Özenmeyin allahaşkına. Yaratıcı olun da biraz da kendiniz üretin copy/paste nereye kadar.
  • kekledigi misafirlerin yuz ifadelerinin sergisini acsalar rekor katilim saglarlar.
  • Özenmeyin şu TAV'a. Biraz yaratıcı olun ne olur.

Havaalanının giden misafir katında yer alan sergi, Aralık ayı sonuna kadar tüm misafirlerin ziyaretine açık olacak. Misafirlere seyahatleri için ilham verecek serginin açılışı, 27 Kasım tarihinde Pegasus Hava Yolları Ticaretten Sorumlu Genel Müdür Yardımcısı Güliz Öztürk’ün katılımıyla gerçekleşti.

Pegasus’un bir kız çocuğunun hayalindeki tatilin resmini gökyüzünde uçuran kampanyası  ‘Dünyanın En Güzel Hediyesi’ne yapılan başvurular arasından seçilen özgün resimler, İstanbul Sabiha Gökçen Havaalanı’nda sergilenmeye başladı. Aralık ayının sonuna kadar ziyaret edilebilecek serginin açılışı, 27 Kasım 2014 tarihinde Pegasus Hava Yolları Ticaretten Sorumlu Genel Müdür Yardımcısı Güliz Öztürk’ün katılımı ile gerçekleşti.

Havaalanının giden misafir katında yer alan ve tüm misafirlerin ziyaret edebileceği sergide, yarışmanın birincisi olan 9 yaşındaki Ada Eminağaoğlu’nun resmi de yer alıyor. Ada’nın ismi ve çizdiği resim, Mart 2015’te Pegasus’un filosuna katılacak yeni Boeing 737-800 uçağına giydirilecek.

Pegasus’un yeni uçaklarına, Pegasus Aile Bireyleri’nin son doğan kız çocuklarının isimlerini verme geleneğini, ilk kez 2011 yılında misafirlerle paylaşmaya başladıklarını belirten Pegasus Hava Yolları Ticaretten Sorumlu Genel Müdür Yardımcısı Güliz Öztürk, sergi ile ilgili olarak şunları söyledi:  “Misafirlerimiz tarafından ilgi ile takip edilen kampanyamıza, bu sene kız çocukları için unutulmayacak bir sürpriz ekledik ve onlardan hayallerindeki tatili çizmelerini istedik. İşimizin merkezinde yer alan ‘tatil’ olgusuna yönelik minik misafirlerimizin hayal güçlerini yansıttıkları yarışmamıza yaklaşık 7400 resim katıldı. Yarışmaya katılan resimler arasından özgün olanları derledik ve Dünyanın En Güzel Hediyesi resim sergisini oluşturduk. Minik misafirlerimizin resimlerinin, misafirlerimize kendi hayallerindeki tatili düşünmeleri ve belki de gerçekleştirmeleri için ilham vereceğine inanıyoruz. Tüm misafirlerimizi uçuşları öncesinde, ana uçuş terminalimiz Sabiha Gökçen Havaalanı’nda 31 Aralık’a kadar devam edecek olan sergimize bekliyoruz.”



PEGASUS'UN SERGİSİ SABİHA GÖKÇEN'DE AÇILDI

Yorumlar Tüm Yorumlar (11)

Bırakın ~ 9 yıl önce
Siz pgs ye laf atmadan bir bilete4 katı para ödeyin olur mu?Tabi siz ödemessiniz pas hakkınız vardır.Sizin kimin çalışanı olduğunuz belli...!

Yanıtla

Kalan karakter 1000
bırakın a ~ 9 yıl önce
Sız de hıcbır ıse yaramayan verımsız thy cıkması personel sınız sanırım pegasus a yama olmus saga sola laf yetıstırmekle mukellef bır ıs yapıyorsunuz.gec bunları yakında sızın tayfaya dıpkose temızlık varmıs kolla kendını fazla one cıkma..
cevaba ~ 9 yıl önce
Senin kuyruk acın var heralde:)PGS den merak etme büyüdükçe korkunuz devam eder:) Yazık size otur da sirketinin toplantılarında pgs yi nasıl geçeriz diye düşün devam et ahahaha
iPhone Uygulaması ~ 9 yıl önce
Reklam kokan hareketler bunlar guliz hanım. Biraz yaratıcılık lütfen. Diğer havalimanlarına özenmeyin kendiniz bir şeyler bulun

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Gurur Duydum ~ 9 yıl önce
Bu vatandaşa da yaranılmıyor. Bugün Muştan İstanbula uygun fiyata Pegasusla uçabildim. Onu olsun Atlas olsun özel sektör olursa THY şimdiki kadar güçlü olur. (Keşke TBMM deki hükümete de rekabet gelse). Pegasus aynı Turkcell gibi hedef kitlesini çocuklara yönlendiriyor çünkü bu çocuklar büyüdükçe markaya yönelecekler. Eh bu da gösteriyor ki Pegasus daha uzun uzun süre piyasada kalacak. Reklam güzel, bazı tiplerin uçakta yediği keklerle reklamı karıştırmaları sanırım onların öğünlerde ekmeği fazla kaçırmalarından. THY olsun Pegasus olsun MNG olsun Atlas vs. olsun. Türk şirketlerini hem eleştirelim hem de övelim. Başarıları TÜRK başarılarıdır. (niyeyse "Türklük" güzel ülkemizde utanılacak birşey haline getirildi.)

Yanıtla

Kalan karakter 1000
iPhone Uygulaması ~ 9 yıl önce
Dünya'nın ilk sergisin de Tav açmış diyorlar doğru mu? :)

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Hayret ~ 9 yıl önce
En doğru yorum. Özenmeyin allahaşkına. Yaratıcı olun da biraz da kendiniz üretin copy/paste nereye kadar.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
kopyacı kolpalar ~ 9 yıl önce
Bunlar thy de ıken de aynı kopyacılıkla yıllarca sırket yonetır gıbı yaptılar.bır mevzu olur hıc bılmezler hemen yurtdısı md acar sorarlar .bırıkı ınternet arasturması ıle yan bınaya muhtesem yonetıcılerıne kopyal fıkırlerı aman efendım yaman efendımle takdımı arz eyleyıp parlak brotherler.gelecegın yonetıcılerı olarak taltıf alıp cıkarlardı.aynen devam cunku aynı yonetım sımdı pega da.
kek misafir ~ 9 yıl önce
kekledigi misafirlerin yuz ifadelerinin sergisini acsalar rekor katilim saglarlar.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Pastacı ~ 9 yıl önce
Kek kaç kuruş abi?
TAV ~ 9 yıl önce
Özenmeyin şu TAV'a. Biraz yaratıcı olun ne olur.

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000